http://www.youtube.com/watch?v=Qomt79zS0tw&NR=1 ах сонце мое... таква сум, ме знаеш, додуша и во план ти беше така да реагирам, не те разочарав во тој поглед... Другпат немој нешто намерно да забораваш, за да ме изненадиш... здравје е во прашање... Бај де веј, Честито 2 официјални месеци И мало извинување од мене... ќе надополнам - знаеш како
Срце мое мало знаеш што те чека на 28 нели.... мило...... http://www.youtube.com/user/RihannaVEVO ... dS6HFQ_LUc
I can't believe This could be the end It looks as though you're letting go And if it's real Well I don't want to know Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me cause it hurts Our memories Well, they can be inviting But some are altogether Mighty frightening As we die, both you and I With my head in my hands I sit and cry ...
http://www.youtube.com/watch?v=m6Gt2D5mbrU I'm fine without you now I don't need you here I'm fine without you now Can you disappear? I'm fine without you I've given you my heart I'm fine without you now I've given you, I've given you everything
би му кажала дека иако го сакам многу, многу, најмогу на свет, се движи по опасен терен....би му кажала дека ми е доста од неговата себичност и безосетливост, од неговата нарцисоизност и од неговиот другар....би му кажала дека сакам нешто повеќе, дека сакам деца и брак, дека мора да порасне и да мрднеме од мртва точка...би му кажала и тоа дека понекогаш само љубовта не е доволна за да бидам среќна....i want more...остаревме влечкајќи се...у бестрага....
дека го сакам дека 2 дена око немам склопено и дека сега откако му кажав све што ме болеше ми вети дека ќе се попрај дека ме сака и не сака да се караме ајде да видиме го молам бога така да е моето срце повеќе не би издржало од повреди повеќе не те молам не ме разочарвај и ти
дека ми фали дека ми фали повеќе од се на светот ........ дека никогаш не сум ни замислувала дека некој може да ме направи да се чуствувам на овој начин .... дека едвај чекам да си дојде за да можеме конечно да бидеме заедно ...да биде до мене...повторно да ги осетам неговите усни на моите, како треперат..и врело бакнуваат ...... да ги осетам неговите силни раце околу мене...силно да ме прегрне и никогаш повеќе да не ме пушти ..............сакам да се осеќам заштитено....сакам да ми повторува колку посебна сум јас за него и како неговото срце започнува лудо да бие кога и да ме види набаре ме гледа прв пат........................... ГО САКАМ НЕГО , ОВДЕ ДО МЕНЕ...... па повторно да слушаме лав сонгс до доцните ноќни часови ..................................
Те сакам цел во комплет + твоите маани и недостатоци, твојот идиотизам, твојот инает, тоа што ме нервираш, без овие работи ти не би бил ти и јас не би те сакала толку. Ништо не би менувала на тебе, ништо, за мене си совршен таков каков што си
Насмеј се, разведри се. Преправај се дека имаме избор, и дека ние избираме вака да биде. Дрско, и очајно, преправај се. За да ти олесни. За да имаме избор, некогаш. Ке се преправам и јас. За тебе ја имам најчистата и најискрената љубов која може да се почувства. Секој ја има еднаш, и потоа се друго не е како што треба. Пред тебе се топат сите фасади, и кинески ѕидови до небо подигнати. Нема гордост, нема его, само јас. Така стојам пред тебе, и те љубам. Те гледам со очи на мало дете, така чисто, и во нив си најсовршениот. Сакам да ме заштитуваш, да ме галиш, да ми угодуваш, и да ме љубиш. Сите денови кои ми се дадени, колку и да се малку ми се, и сакам да си во секој од нив.
Знаеш каква сум кога ќе ме налути некој, и дека можам до крајот на животот да терам инат ако ми текне, и ти пак намерно ме рчкаш, цццц е баш ќе видиме кој прв ќе попушти. Знам дека намено се глупираш за да не ни биде монотоно секој ден исто мора и малце лути да бидеме, иако причината за тоа е неверојатно глупа. Али ајде не ми е гајле јас и вака и така ТЕ САКАМ