Ми недостига она што бевме порано... Сега се прашувам дали воопшто вреди да се борам за она што остана.
Сакаш да ме БУБНЕШ???? Б У Б Н Е Ш ?!!!! Добро божји човече од кај го ископа тоа Бубнам! Грдо е Сега не ти давам ни да ме пољубиш/бациш (или било како освен бубнеш) Тоа дека сакаше да ми се полигавиш нели?Е ај сега лигави се да те видам Смотан
Сакаше да биде како што ќе кажеш ти ? Така и е . Биди ми среќен само ти http://www.youtube.com/watch?v=odfMhfp7EAI
"Се оставам на тебе, како ти ќе решиш-така, верувам во твојот избор". Да, токму за тоа зборев цело време, за довербата која треба да ја имаат партнерите за да имаат успешен брак/врска. Проклето ми недостигаш вечерва сам ќе си прдеш во креветот, ме нема мене до тебе да те стоплам со мојот пуфеж Се шалам мило, спиј цврсто
Со тебе сум злато мое. Како некое мало детенце се гушкаше во мене... ама сакаше да ме измамиш, м? Сакаше да останам кај тебе да спијам Си заминав за повеќе да мислиш на мене и повеќе да ти недостигаам .... ... Те љубам, знаеш
врти сучи пак ти ми се јави денес можеби малку ти недостигам, ама повеке ти недостига тетратката што ти е кај мене( цело попладне ти препишував што учевме во Понеделникот) денес курс-како така, ке се видиме, ама за друг ден, е богами ке размислам
Се' ме боли. Плачам за масажа. Каде си сега да ме стиснеш силно со дланките што ги обожавам, а јас оргазмично да врескам, ама од болка!
Би му кажала дека беше најголемо разочарување во мојот живот, толку големо што сите убави моменти се заборавени поради глупостите негови и себичноста. И дека не ми треба и баш убаво се чувствувам без него. Да знаев дека ќе биде вака, порано ќе го оставев.
сакам кога вака од нигде никаде за спремање на работа ќе се јавиш, ќе ми ја кажеш желбата со што сакаш да ти се појавам вечер и знам дека ќе биде лудо тоа сакал ти или не значи дека на работа мислиш на мене и нашите сочни ноќи
http://www.youtube.com/watch?v=JoaiWe-SNsM So tell me what you want, what you really really want, I'll tell you what I want, what I really really want...