Премногу си допушташ знаеш...? Вчера, вчера ме извади од колосек, се сетив на сите грди работи што ми ги имаш приредено и пак не го слушаш мојот збор, пак не го почитуваш тоа јас што ќе го кажам, ПАК! Памет за другпат, ќе се прашам дали уште еднаш ќе ти кажам нешто толку важно на тебе - НИКОГАШ ВЕЌЕ! Приметуваш колку сум сменета нели? Не ти се допаѓа тоа знам, епа веќе не паѓам на твоите провокации и на твоите игри, веќе неможеш да се извадиш, оправдаш и да ме напраиш виновна за се што ќе направиш ти! И сега не ти е убаво нели? Знам, ама ако, пати сега ти малку, и ѕмиздри како мало дете. Додека не ми се извиниш и не ја прифатиш грешката нема да ме видиш! Па да те видам дали сега нема да играш по моите правила!
Мило ми е што си ги погодивме подароците! Дојде денот злато мое, 5 години како сме заедно Нека се множат и само нека се множат.. . Денеска имав преубав ден и кога ќе помислам дека сеуште не поминал и дека цел ноќ е пред нас се возбудувам и подрипнувам како мало дете од среќа. ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! Премногу те сакам СРЕЌО МОЈА!
Јa претера веќе! Ако те сакам не значи дека на глава можеш да ми се качиш! "Не ме барај ти, ја ќе ти се јавувам коа ке можам!!!" Ало бе, тоа дома на твоите да им го кажеш Не ме ни праша како поминав денес, а знаеше колку и што се требаше да направам!!! епа не ни планирам да ти се јавам! Ако мислиш се јавиш ок, ако не пак ОК! И немој после да ме прашуваш што ми е!!!!!! На моменти си срце, ама на моменти ми иде со ѕигла да те мавнам ... лошотијо една!!!!
Денеска правиме две години ... или пет и пол како сакаш така ... а место заедно да се смееме .. разделени плачеме ...
Сакаш ЈАС да ти ги средам твоите маки? Ти немаш маки бе злато мое.. не те родиле тебе со маки,само сакаш мене да ме мачиш знам јас.. А да.. И мака ти е што си се заљубил во мене.. Знаеш песнана како иде .. „Јас сум тотално луд, јас сум тотално слеп, Јас сум заљубен во најголем инат во свет“.. Епа срце мое.. Ти си тотално луд! A и забораив.. Преку глава веќе од тој фудбал.. Да даде господ да испокршат нозе,раце .. и никад да нема!
мислев дека никогаш нема да дозволиш да ми падне солза сакав да ја стоплиш мојата душа не да ја до кршиш сакав да ја стегнеш мојата рака а не да ја отпуштиш сакав да ми го дадеш моето место а не да ме отфарлаш на некој начин но ти го стори сето ова солзите не престануваат 2 дена да ти направи ГОЛЕМА ГРЕШКА
Му кажувам јас многу нешто му кажувам Доџе ми тако из чиста мира да радим оно што желим а знам да ти се свиѓа . Турбо је машина . Ал боим се да нас не боли глава од сувишног адреналина . Ете таков возач сум јас
срценце мое...благодарам за вчерашниот ден....за тоа што си дојде за мене и за тоа што ме ислуша кога ми беше тешко и за тоа што се грижиш за мене и за тоа што те имам.... нема никогаш да го заборавам овој роденден....
Ја имаш шансата ајде докажи дека си сменет да те видам. Ок ке ти помогнам нема повеќе да ти зборувам за тоа, пробам повторно да ти верувам, ќе бидам добра. Ама само ако не го исполниш ветувањето знај не одговарам за последиците. Те сакам злато мое и ќе ти го направам ќефот ќе гледам Долина на волците со тебе
ЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДОБРО БЕ ЗА КАКВА БУДАЛА МЕ СМЕТАШ ТИ МЕНЕ А??? да дојдеш да ме земеш со кола од дома, за да го видам станот а ??? добро бе, ти мислиш дека јас пијам нафта или пасам трева???? мислев дека ке се откажеш од идејата, ама ти не се откажуваш-после 1 недела дружење и излегување (смајли што се крсти) леле да ми беше тука жими се ке добиеше НОКАУТ ВО ФАЦА да запаметиш дека не сум толку фина, мила и наивна како што изгледам КРЕТЕН!!!!!!
Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in Lift me like an olive branch and be my homeward dove And dance me to the end of love Yeah Dance me to the end of love Oh Let me see your beauty when the witnesses are gone Oh Let me feel you moving like they do in Babylon Show me slowly what I only know the limits of Oh And dance me to the end of love Yeah Dance me to the end of love
You're my last breathe You're a breathe of fresh air to me You're the first thing And the last thing on my mind In your arms I feel ... Sunshine
ете јас направив сметка за телефон , сега веќе и телефон немам дури не ја платам ќе ставиш еднаш од тие бесплатните ?