Никогаш нема да ти простам... како да простиш некому кој не бара да му се прости? Кој не чувствува ни вина ни каење? Никогаш...
хахаха колку е двосмислен нашиот јазик ти кога ми рече "сакам да сум со тебе" јас се смешкав ко да ми фали нешто ама кога размисли сватив што сакал писателот да каже и згора на се ти се издаде минатиот петок вечерта кога рече "ете за што бил курсот" ама јас тоа не го забележав како и да е , подобро неколку солзички пролеани онака, отколку полно стомаче, расправии, кавги,и влечкање по болници и глупости убаво е понекогаш што сум инает и тврдоглавка
Ми требаш. Ми требаш како добра вест. Како од сабајле цигара. Како ти од сабајле... Како на куче коска. Како на џанки дилер. Како на гробар смрт. Како на свиња леш. Како на војник оружје. Како на дилер со оружје војна. А тебе проклето те нема...
Гледаш ли како сум напукана со нервоза, а абер немам од ПМС??? Направи нешто, аман! Само ти знаеш да ме зауздаш!
Те дочекав. Ти кажав. Денес сум многу лоша према тебе знам. Што да праам таков ми е денот, нејкеш да си девојче, и сред добиено да те пукаат емоции, како мене што ме пукаат. Не сум те видела одамна еј. Опасна работа е ва
daleku e srekata od nas.bez tebe sum nokjva milo moe.ostanav sama.ti si daleku i ne uspea da me odbranis od sudbinata od koja dobiv mnogu silen samar.se posluzi zivotot so mnogu niski udari za koi ne bev podgotvena da gi primam.nadesta e besna kucka koja gi napaga slabite i zavienite vo bolka.boli sega zivotot bez tebe milo.ne me zastiti od kandzite na zloto i ostavi da me rastrgnat sekavanjata na tebe,sega koga te nema pokraj mene da mi kazes deka sekogas ke si so mene.boli zlato moe.bolis ti.nemam sila da ti go kazam ova zatoa eve ti gi posvetuvam ovie nekolku reda samo tebe duso moja.bolka moja ne prebolena.bidi mi dobro milo.te sakam najmnogu na celiot svet iako se e zavrseno so nas.
Сакам да те гушнам и да те гушкам силно и долго. Сакам многу работи да ти кажам, но не можам никогаш нема ни да можам. Сакам да бидеш среќен. Ти ја посакувам целата среќа на овој свет
булко моја.ќе те грабнам утре и ќе те опсипам со љубов,исто како и бела во мојата книга тројца во кревет...
Аман веќе, до кога ќе правиш работи што знаеш дека не сакам да ги правиш? ДО КОГА? Прибери се веќе аман,не си дете да не разбираш
ти си ми единствената светла точка периодов... те сакам толку многу колку што ја мразам мусакава на мајка ми за ручек денес