Абее ти сварно не си нормалееен. Ме стопи еј, ме стопи на столчево.Тешко дека некогаш би можела да те искоренам од срцево. ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ:
еј ти. што се те интересира ... Ми недостигаш - лажам. Деновиве ич ... Среќна сум исполнета и весела. Немам нервози ... Ти си будала што не се потруди ич ... А мене .. па мене можеби среќата ме чека на друго место ... Би сакала некогаш пак да те видам ... Да оживееме некои спомени ... да те почувствувам пак ... ама после се не знам дали тоа ќе биде тоа што беше ... А можеби само лупетам глупости безврска за да си се утешам. Сеедно Сакам да си среќен. И сакам да сум среќна без разлика дали сме заедно или вака како сега странци.
...sinoka sonuvav kako sme igrale jas i ti praskice moe...na nekoja tivka muzika na nekoe prepolno mesto..eden do drug zalepeni i se lapame...ti nosese mini suknjica...dodeka me drzese za mojot prekrasen zadnik so tvoite nezni racinja... vo eden moment kako so igravme ti piknav prst pod suknjickata... i taka igravme pred site...mmmm uh-uh...
немој ти мене да ми покажуваш ладнокрвност оти ако ти ја покажам јас тебе мојата ладнокрвност ќе биди мн.поинтересно и немој да ги ставаш на коцка моите нерви а и да благодарам за твоето МИ НЕДОСТИГАШ ќе ти се исушеше раката ако пишеше но ок ти имаш мн.работа неможеш утре и јас ќе имам а и немој да очекуваш од мене повеќе таков збор
take me away,a million miles away from here.... http://www.youtube.com/watch?v=49LVGrbj ... re=related
Еее мили мој, знаеш ли колку долго чекав на ова? Знаеш ли? И тоа чекав во вистинска смисла на зборот, без да ти сугерирам, без да ти влијаам, без ништо. За прв пат во животов чекав ТРЕПЕЛИВО. Колку несвојствено за мене, нели? Епа ако треба ќе чекам УШТЕ, колку што е потребно. Ако треба УШТЕ ЕДНА ќе исчекам... само да ми се исплати. Да не испадне после... И немој да си ласкаш кога велам дека си совршен
Колку е убаво кога знам дека ја имам сета твоја подршка, така уште посигурно чекорам по патот кон успехот! Те љубам
Злато, златуш, срце едно, срцуш, хартуш, голдуш............аааааааааааа аман сакам да те видам пааааааа, уште ми мирисаат перниците на тебе, и неќам да ги вадам навлаките за перење....па ми фалиш бе златоооууу.....ми фалиш најпренајпоќе!!! Ај нека ми завршат испитите и ќе трчам со висок старт накај тебе Т.С.
Ги сакам утрата во кои се среќаваме на ќошето за време на утринската пауза и ми го бакнуваш носето. Тогаш, целиот свет добива смисла. Ти приоѓам насмеана, те бакнувам, ме смееш, ме галиш како сонцето, живеам за ваквите моменти. Ти благодарам што си ти - ТИ.
http://www.youtube.com/watch?v=XiSSJnk1D3Y Се разденува.. во стварност повторно се селиме, како закана ми доаѓа - време е да се разделиме. Премногу причини, премалку одговори, дал желбата е доволна нешто да се повтори?! Денот изминат ко креда ќе ме потроши.. И сеуште вкусот твој ко да го чувствувам, ко зрели урми, бакнежи, што сладат усни до зори.. Ах, драги, не не. Не сакам да те изгубам сега кога повторно те добив, те молам не ме оставај.. Те сакам, ма колку и да звучи тоа излитено, ама верувај искрено е. Те сакам, со целава душа, и со целово срце! Остани со мене. Сакај ме и ти.
целосно ме исполнуваш,што друго би побарала од тебе кога целосно ме обземаш,одмори се малку цело време си ми во мислите....
Те Сакам , Те Обожавам , Едноставно не можам без Тебе . Толку брзо ми поминуваат деновите кога те имам крај мене .... ете скоро година, а како вчера да беше.... С
ќе чекам... ништо друго и не ми останува... Цело е кога има се`. а мене без тебе не ми е цело... ти си мојата целина, ти си тој што сакам да ме сака. згрешив, не викам не, ти кажав дека е од страв, знам дека ме сфати, затоа и ме гушна... иако се преправаш дека не сфаќаш... заслужувам да ме измачиш малце, претерав. овојпат не ти ветив тебе, си ветив себе дека ќе се приберам. и песнана, I'll find someone like you... ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА НАЈДАМ!!! Затоа ќе те чувам, за да не морам да барам ...
Знаеш дека песнава ме потсеќа на тебе и на пролетниот период? И да, сакам утрата вечно да траат кога се будиме голи еден покрај друг и се мазиме. Обожавам кога ми правиш појадок, како оној пат и ми носиш кафе додека се тегнам по креветот http://www.youtube.com/watch?v=ihXE3XAH55c Te сакам!!!
Сакав денес пак да ти напишам порака, но тоа ќе биде веќе четврти пат што ќе водам монолог! Зар, можно е некој да не врати на порака? некои рекле, од култура ќе напишеш сешто јас ќе речам, макар и да ме навредиш, напиши нешто! Kрај е - знам, се срамам, се понижив, но, ќе помине, некој друг ќе ме добие. До тогаш - паѓам, тонам....и да не плачам на глас, плачам во себе.. ќе ме слушне некој ќе знае дека јас сум без тебе! Посветено Мила loves B*