Toa вчера не беше секс. Секс и пол накај два секса беше. Лудило братче, лудило! И нема потреба од докажување, знам дека го чувствуваш истото како и јас за тебе. Во поглед на другарството - најдругари, во поглед на сексот - врв, во поглед на пријателствување и ,,окапување,, по кафани и избор на јадења - како иста мајка да не` родила. И, чаре сега брат, а? И после, дефинирај ми навлеченост, кажи ја стратегијата и не знам што. Немам коментар, ќе си пукнам! Ама повторно она твоето кое ми ја грее душата Т.С.Н.С. (ме сакал најмногу на свет) ....И јас истооооооооооооооо.......до болка те сакам....нездрава работа........ ....... .....
Срце мое секогаш ќе те сакам и секогаш ќе бидам тука за тебе ова ми го кажа пред 5 години! Денеска беше на дело..Фала што ме чуваш и мислиш на мене душо моја! Те Сакам...Те Сакам...Те Сакам Ти си ми се'.....
Сакам да те мавне камион, да те зациментираат во тротоар и да те снема од лицето на земјата. Благодарам за неверството, жалам што поради тоа сега друг ќе страда.
Абе златце,многу те сакам. МНОГУ МНОГУ МНОГУ. И едвај чекам да те видам.Само да знаеш како ќе ти рипнам охооо
иако навистина ме нервираш(аман со таа твоја болна баба и нејзината инфузија, што мајка ти незнае како да ја исклучи па мораш ти да останеш за да ја исклучиш) сепак убаво што неколку пати ми се јави за да ме прашаш што правам чудно, почна и да покажуваш дека ти значам(допири од позади) ама не очекував дека ке ми се јавиш вчера вешерта и дека ке ми кажеш дека ме сакаш ти се издаде, а јас мудро си молчам хехеехехехе само незнам што те натера да се издадеш, ама ке откријам
Сигурно гледаш како грее сонцево. Ми се шета страшно, а сите спијат по вчерашната вечер. Би сакала сега да си тука, но да шетаме. Не сакам веќе да седам кај тебе, да дојдам средена тип-топ, а ти да ме пречекаш во кревет по пижами. Знаеш ли колку се запусти, те сакам тебе стариот, оној Д кој беше секогаш среден, дотеран , намирисан. Оној кој ги сакаше прошетките исто како и јас и на -10 степени. Макар да шетаме по бутици би била презадоволна. Велат ако некој сакаш секогаш и секаде ќе ти биде убаво, но монотонијата убива. Кога ќе се вратиш сакам да си повторно ти, а не овој депресивен момак со кој веќе немам ни што да разговарам, затоа што не му се случува ништо. Ми недостигаш во секоја смисла на зборот.
Идиот невиден си! Лигави се колку сакаш,што сакаш прави.. Веќе како нашиот период да поминал,тоа сите го чувствуваат. Џабее ти е џабе ти се мачиш,можеш и на дрво да се качиш!!
леле бе дечко колку си ТАПА (ја правиш истата грешка како и тие пред тебе во мојот живот) што има ново, кај беше-што правеше(а да не сакаш да знаеш и во вц кога бев ) бог да чува и да брани, и кога ке почнеме да се караме(издржувам некако до сега ама до кога ке биде без кавги ке видиме) ама ке ми падне мрак пред очи има да бегаш од мене (е тогаш ке видиш ти колку сум нежна ) причина за кавгите ке бидеш ТИ си се нашол паметен да ме прашуваш со кој сум како сум и што сум-ајде бе големиот мачо мен хахаха мислиш дека ти се плашам? ако мислиш дека си единствен-извини што ке те зарочарам ама не си ни прв ни последен, па така да малку смири темперамент и нерви (да не се каеш подоцна)
Те сакам повеќе од вчера ,помалку од утре секој ден се повеќе . Фала ти за прекрасниот ден ,ми се исполни срцето
абре аман 2 круга свртивме со моторот денес ко скиснат си да знаев не го земав ќе попешачевме ај туку како некое женче ми се лигајш
Те љубам.....ми фалиш до болка, те сакам барем на 2 минути до мене, да те згушнам најмногу на свет, да ме смириш онака како што ти само знаеш....сакам да избегаме некаде, далеку од се, далеку од сите, само јас и ти, сонценце, зелено, тивко, мирно.....се чуствувам празнооооооо, бедно е без тебе... Sometimes, when one person is missing, the whole world seems depopulated.
Два збора не знаеш да кажеш да ме извадиш од ла.ната во кои сама си влегувам е значи за ништо не те бива!!!