Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Толку многу ми е жал... :x Премногу :( Сакам да те гушнам силно најсилно :(

На teddybear и Adi888 им се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    те мразам :(

3. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Не биди тажен, бе злато, оти си таков паа...ела да те :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: онака најсилно ... п.с ми фалиш, секој ден се повеќе ;( и те сакам секој ден се повеќе :inlove: :*

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.771
    Допаѓања:
    10.460
    Не благодарам. Јас топло-ладно си играв како мала во маало со другарчињата. Недораснато машко суштество, кретен си и знам дека знаеш. Мразам кога пробувам да се оладам а ти правиш гестови на кои паѓам. Ахам, убаво ми беше кога се будев читајќи ја пораката она утро, ми ја разубави неделата. Ама пак си кретен бе. И ми фалиш. Нема кој да ми игра балет по нервиве. Дојди си, тука сум...
    п.с. не очекувам да се сетиш кој датум е денес :*

5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    624
    Ништо од тоа што правиш не допира до мене. Среќна сум сега кога имам се, а те немам тебе во мојот живот, шовинистичка свињо!!!
    (Извинете на израз)

На Adi888 и mims-89 им се допаѓа ова.
  6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    девојко ме пресмеа :rock: само напред
    а на мојот не би му кажала ништо немам денес инспирација :emo: сажањавам

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Не те сакам. Те посакувам.
    Ме лутиш. Те игнорирам.
    Ме разочаруваш. Те игнорирам.
    Ме повикуваш. Те игнорирам.
    И сепак паѓам на твојот шарм, но не сакам да ти кажам и нема да ти кажам.

А убаво ми се слуша тоа што ми го кажа денес, толку нежно, а толку полно со страст на дете кое чека да си го гушне своето мече, а јас немав сила да кажам едно е*ено - и јас. Не сум Американка. Џебига.
    Прај што ќе правиш ова е наше време. Сказалките од часовникот ќе ги извадам за да не го броиме.
    А потоа? Потоа ќе се види. Потоа можеби секој по свој пат. Потоа можеби ќе го изградиме заедно патот. Не се знае.

Не те сакам. Те посакувам :*

На Neytiri и teddybear им се допаѓа ова.
  8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Кажи ми дека ќе биде се во ред. Макар и што не знаеш дали ќе биде, многу ми е битно од тебе да го чујам тоа!!!

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223

...а може и ова... :D :D :D

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  10. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Те сакам, неизмерно те сакам, но неможам туку така да поминам покрај твојта препотентност. Во последно време стануваш неподнослив, нарцис невиден си, знаеш ли? Е ако незнаеш еве ти кажувам, ти кажувам не само да си знаеш туку тоа и да го поправиш, зошто вака не иде..
    Не е првпат, ниту вторпат да се случува ова и неможам да се правам и јас како тебе или пак да молчам. Ќе викам на целиот глас, сите да слушнат дека веќе нема да ја идеализирам мочанава деветгодишна врска, ма се нека оди у пм...

11. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да го повториме тоа истото од некни :$
    што поскоро :)

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
  13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.743
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

СДК..
    Те сакам, те љубам, бескрајно, неизмерно! Едноставно нема зборови кои можат да го опишат она што го чувствувам во моментов. Толку сум среќна што после долго време добив шанса уште еднаш да ги добијам твоите усни, да потонам во твојот поглед. Иако малку ме изнервира, сепак, тоа не е ништо во споредба со ова.. Како само можеш да ми ставиш насмевка на моето лице, за помалку од секунда, за ништо. Еве, уште се смеам како нездрава, како некое дете што се радува на детските игри.. Не, не дека не сум дете, јас сеуште сум дете, но ова ме потсетува на оние денови, кога бев помала и толку се радував и на најмалите работи. Верувај, овие денови ми требаше среќа - а ти ми ја донесе. Колку и да е тоа погрешно, колку и да е тоа осудувано од страна на околината, јас тебе те сакам и ништо нема да ја промени мојата одлука. Да знаеш дека секогаш ќе бидам тука покрај тебе, ќе те сакам и ќе те чувам од сите кои сакаат да ти нанесат зло. Иако не мислам на иднината, на она што ќе се случи утре, ама искрено не ми е повеќе ни важно.. Зашто веќе доволно време потрошив на мислење за она што било вчера и за она што ќе се случи утре. Го живеам моментот, иако можеби тој не е толку совршен ама зар не наликува ова на нешто блиску до совршенство?! Јас и ти - повторно заедно. Како е убаво да го чувствувам повторно оној твој мирис, да потонам во твоите прегратки и да ги вкусам твоите усни.. Повеќе ништо не ми е важно. Нека ова биде последниот пат што сум јас со тебе, ама овој пат засекогаш ќе го паметам.. Не, не сакам да мислам на утре. Да, знам што ќе се случи но едноставно.. не ме засега. Зашто сега сум со тебе. А ништо друго не ме допира.

На teddybear и Adi888 им се допаѓа ова.
  14. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Да, тој ме изневери. И не само тој туку и блиска личност. Овие два дена не знам главата каде ми е. Преполна сум со мисли. Зошто го направил тоа, зошто со неа, па таа е онаа која мене ме мачеше до тој степен да пијам апчиња за смирување. Зошто после неверството се однесуваше како се да е супер, кога правевме година, порачал уметничка слика, јас и тој на неа. Зошто мене ме кривеше за прекинот на врската? Зошто...? И еве зошто на мојот најдобар другар му рекол дека ме изневерил, па дека лажел за тоа, и на крај повторно кажува дека ме изневерил? А сега, додека го пишував ова мислење, на моето прашање кои беа причините, вели зарем ти поверува во тие глупости?
    Но сепак ти успеа да ме тргнеш од маките и мислите кои како снегулки во зимска ноќ ми паѓаат на ум. Најубавото нешто кое сум го доживеала до сега е од тебе, зарем е тоа можно? Толку кратко сме заедно. Какво брзање. Седиш пред компјутер, јадеш чипс и правиш планови за први април, кога наеднаш откако ненадејно се исклучи од facebook, а јас те чекав и бев лута што така си отиде без чао, ми ѕвониш на мобилен да излезам пред врата. Како набрзинка се средував, за да не чекаш. :D Нови пижами, старите се скинати, средив коса, мастика во уста, за да не те извадам од памет со изгледот. Илегувам и вистина...ти пред врата со роза во рака. Благодарам што си се родил. :inlove:

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    48.602
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Те сакам.
    Сакам вака кога не се замарам а знам дека си мој.
    Сакам што глумиме врска без обврска а пак има трошки љубомора и сакаме се да знаеме.
    Сакам што се инаетиме кој прв да се јави.
    Сакам што не си викаме те сакам туку осеќаме.
    Сакам што цел фб не е запознаен со нашата интима.
    Сакам да те видам.
    Сакам да правам свадба со тебе.
    Сакам да имам деца со тебе.
    Сакам да продолжиме вака ... без кавги и смирено.
    Без нервози и замарање.
    Другари со добивки. А сепак не баш другари.
    Сеедно убаво ми е.
    Јас знам дека си мој.
    Гарантирам и потпишувам.
    А и јас сум твоја не се секирај.
    И ми недостигаш. Исто како лубеницата од Веро :D

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  17. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Во моментов си ми одвратен,неможам да те гледам,ниту пак да поднесам да си до мене,а треба да легнам до тебе пф.Незнам како сам си бараш некоја причина да се искараме,а да е некоја причина ајде,ама за глупости или си дојде од кај мајка ти и татко ти па те напумпаа и експлодираш пред мене,а пред нив само трепкаш со очињата.Оди шетај бе гомнар еден и детето колку е мало па ме прашува зошто баш тебе сум те зела за маж кога си таков-никаков. :@

18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    лажеш бре лажеш и лажеш... |( и коа ќе размислам, па и не знам дал некад сум имала шо да ти кажам :fubar:

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    понекогаш бетер од жена си ова ти го имам шлапнато и у фаца али ајде

20. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Ке го повратиш од пети секој збор што го кажа денеска, и што ме направи крива а си излезе си прошета додека јас си ја трескав главата тука. Треба човек да те моли да останеш? Немаш ни толку осет ни грев?
    Ке ти покаже сега виновната, и ваквата, и таквата убаво.