Би му кажала дека се уште не сум го заборавила, ама не можам да му пратам порака, не смеам, не треба, не би било правилно да му пратам порака, а сакам ......... МИЛА ис стил ин лов вит Б
Полека но сигурно се одљубувам од тебе. епа доста е веќе! Лага до лага, љубомора без причина, забрана да се дружам со луѓе кои ги сакам премногу... ДОСТА МИ Е ВЕЌЕ.. Не си единствениот. И кога мислиш дека ке ни е најубаво тогаш ке се покаеш многу! Одмаздољубива? Јас? Не бев се додека не те сретнав тебе!! Си го бараше, ќе си го добиеш. Криво ми е само што не ја запознав оваа твоја страна порано, и што изгубив толку многу време со тебе!!!
Да пукнеш леле што ми направи!!! Да те барам само една минута откако ќе си отидеш. Да ми треба твојата прегратка при најмалата нервоза. Да ме нервираш со надимаците како "Наткино-паткино". Да те посакувам на секој можен начин. Да бидам зависна од тебе, од твојот допир, здив, поглед. Да не можам да функционирам без тебе. Да си ми најважното нешто во животот. Да те сакам повеќе од него! Те сакам бе Хафизу!
Мислиш дека заборавив? Не, не...не заборавам јас така лесно. Кога најмалку се надеваш, има десеткратно да ми платиш, ако сум јас сега као у стил „...заборавив, не се секирај“, таков безобразлук не се заборава и ќе си ја добиеш ти лекцијата, кога-тогаш.
После ваков грд ден и скапан како добро би ми дошол ти ... ама нема .. Нејсе држи ми среќа за утре ... ќе ми треба ... Ќе ми требаш и ти ама ништо. Убаво помини си. А јас ќе чмаам што не ти кажав како сум и што ми е. Ама не сакам и твојата вечер да биде расипана. Нема врска доволно тупам. Ајт со здравје.
сонценце мое кој да те свати тебе? ме игнорираше а потоа кога јас со тешко срце се оддалечив од тебе(кога заврши часот) намерно одев чекор по чекор за да ме стигнеш(па ко божем не си можел да ме стигнеш-почна да ми звониш (абе ајде на будала ли ти личам јас на тебе ?)сватив дека тоа ти е маска пред другите ама ај а како било тоа ти да влезеш во таа агенција-ако имало убави жени (очигледно дека ти си бараш да биде сад ме видиш и никад више ама ке си го добиеш па ке се чешаш кај што не те чеша , па ке се прашуваш што те снајде , ама одговорот ке мораш сам да го пронајдеш) и стварно вие машките сте никакви и ненаситни од спротивниот пол срам да ти е :!
ајдееее срцкааа брзо доаѓајјјјј многу ми несостасувасссс сакам да те цункам гушкам мило моеее злато ТЕ САКАМ НАЈВЕКЕЕЕ !!!!!
и патем ако сум во ПМС не сум будала-да си знаеш и bu the way што ти е гајле што јас ке правам, и каде ке шетам(или можеби се плашиш да не добиеш рокчиња или рогови многу си мил, и нежен не би те повредила не се секирај, верувај во мене
и патем ако сум во ПМС не сум будала-да си знаеш и bu the way што ти е гајле што јас ке правам, и каде ке шетам(или можеби се плашиш да не добиеш рокчиња или рогови многу си мил, и нежен не би те повредила не се секирај, верувај во мене
Утрешниот ден сакам да сме сами јас и ти цел ден , во нашето љубовно гнездо , ни фали тоа во последно време , ах таа твоја работа тие проклети обврски ... Значи мора утре ,неможам да чекам повеќе, ми недостига тоа ...
Би му кажала да престане да се прилагодува како на другите им одговара, и да почне веке да се однесува малку посебично, мислејки за другите заборава на себе
тишината ме убива ама не звонам јас бе не звонам од инает ако треба раката ќе ја сечам и не ја испружвам за да звонам не не не не......
Ова е за татко ми. Толку не ме сваќаш? Едно нешто ти побарав, едно нешто! Нешто за кое ти зборував цело лето! Ама не. Јас сум дете. Јас немам појма од животот, така ли? Грешиш! Ама криво ми е што за 8 години работа и труд, успех на секое поле, ти вака постапуваш со мене. Јас мислам веќе за партии треба да зборуваме(пример давам) а ти се зафркаваш со мене и тоа што толку многу го посакував како подарок за моето однесување дома и во училиште, сега ми велиш: го немаа! Крајно ме разочара...