Wow. Фала што на мајка ти и рече дека си со другари. Ако веќе ти е непријатно да знае дека имаш девојка, барем другарка направи ме, не машко да сум!
Срце мое те сакам најмногу на свет! Посакувам секогаш да си вака добар како што си денес и уште повеќе ќе те сакам!!! Па уште и да ги нема оние наши кавги за некои глупави ситници совршено ќе биде.
Абе........кај се садат краставици со деца ??? Ама никој не ми е крив. Не можам и не сакам веќе да ти го трпам твоето никакво променливо расположение, така да знаеш. Викендов тапа, депресија, досадно.........а откако слушна дека има некој нов со кој комуницирам одма смена на планови. Е така, нема да може. Хахаха па дури и се чудам на љубезноста
Нема да ме промениш ама НИКОГАШ таква сум каква што сум прифати го фактот и помири се со него или исчезни од мојот живот !!! Немаш храброст да ги решаваш работите во лице нели ?! Твој проблем не мој се надевам дека конечно ќе се свестиш дека јас не сум материјал кој ќе може да се крои по твоја мерка РАЗБЕРИ !!!
Се молам само да не те сретнам некаде случајно, како пред месец дена...Што подалеку еден од друг, тоа подобро и за двајцата...
то4но дека сеусте не те сакам вистински но повеке од в4ера и помалку од утре секој ден ми давас надез дека постојам и дека сум сакана,фала за се за тоа сто си стрплив и сто знаес да ме насмеес и тоа сто постоис зосто ти се појави во момент кога бев најслаба и најосамена,го ценам тоа многу верувај!
ќе ми недостигаш овие неколку дена знаеш незнам зошто понекогаш мислам дека све е совршено понекогаш толку работи фалат сакам да ги имам тие работи со тебе ама ти не си таков и моето трпение има граници само тоа не го заборавај
It's too big, it's too wide It's too strong, it won't fit It's too much, it's too tough Спојлер (да не дојде до забуни за егото е муабетов ) You got a big ego, such a huge ego I love your big ego...
Лута сум ти за денес не сакаше да правиме муабет воопшто не ни мислев да те замарам само сакав да ти го кажам тоа згора на тоа кажа ќе се чуеме после , а од тогаш поминаа 7ипол часа ах само дојди си од работа
Ах, само да знаеш колку ми недостигаш. Иако можеби некогаш се случува да те нема и со денови, никаде да не се појавуваш и да не постоеше фејсбуков можеби нема да имавме како да си кажеме те сакам , мене тоа не ми е ни важно.. Не ми е важно тоа што ова повеќе наликува на relationSHIT отколку на relationSHIP, среќна сум што повторно те имам и нема да дозволам така лесно да те изгубам како тогаш. Те молам, те молам појави се утре, морам да те видам.. Зашто без тебе не живеам, не дишам, деновите ми се толку неисполнети и празни без тебе. Се прашувам како дури сега сватив колку те сакам и колку ми значиш. Па зар сево ова време бев слепа и без памет?! Се залетував по некои небитни фаци кои всушност и ништо не ми значеле, само сум се залажувала. Целото време. Ама сега.. Сега кога повторно си мој, ти ветувам дека нема да дозволам ништо да не раздели. Барем не сега, само не сега..
Е да "пукнеш " ја слушам песнава ечи од кујна на тв (дело на мама) и пред очи ми се појавуваш ти онака со виното во рака полупијан и не свесен за песнава а играш онака лежерно.... Аууу мавни ми се од мисли...НЕ САКАМ ДА ТЕ МИСЛАМ..... http://www.youtube.com/watch?v=NJRTzuP8Feo