ај побрзо заврши со работа. Сакам да те видам, да те прегрнам, да те бакнам и да ти кажам Те сакам анѓелу мој
Извини што вчера и тебе ти ја распива вечерта... Ама бев преуморна за да рипам 3 саати на концерт. Ајде ќе надокнадиме
Нешто ми недостасуваше денеска...100 пати се свртев да видам дали си дојден,ама пак имаше слободен ден??? немаше кој да го гледам цел ден.... досадно ми беше,навистина!
Зборев со години а сега молк јас навистина немам што да ти кажам миличок уште си ми мил и си ми најголема љубов ама немам што да ти кажам времето врви ти си тој што треба да збори да збории ама и ти молчиш ,епа таков и не ми требаш ако незнаеш да се бориш за тоа што го сакаш што ќе си ми ??!!! се надевам си добар и дека не ти создава мака срцето се надевам не си со друга ни јас незнам што ти кажувам ,без разлика кај и да си со која и да си знам дека срцето твое мене ми припаѓа пошто никоја не те сакала не те сака и нема да те сака како јас што те сакав го знаеш тоа!
те сакам највише на свет што купи карти да го глеаме ~Сексот И Градот 2~ утре. понекогаш стварно ме изненадуваш
Hipica прво морат првото па второто Се смеам, ама мн. јак стих е од една песна ! *** it's a cosmic love baby. and so magical.
срцка не мора да се грижиш за тоа како да ја правиме нашата собичка.....јас ја завршив таа работа...имај среќа за тоа што имаш женска која е полна со идеи....нашето љубовно место ќе биде ќе биде идеално за нас двајца ќе уживаш во секси црвената боја.....уф какви луди ноќи ќе има....