Зборовите веќе ме изневеруваат во обидот да кажам што чувствувам за тебе. Се' ми е премалку, недоволно, сиромашно. За денес останува - готвење со многу Љубов, за прво да го вкусиш јадењето, а потоа .... мене * Not Necessarily In That Order
just this.... To walk this streets witout you I hate being on my own so many souls around you but ..... All this space between us isn`t going anywhere.... http://www.youtube.com/watch?v=iIlkqb_zTEQ&NR=1
знам зошто го правиш ова(фала ти за тоа) не се секирај ЈАС сум тука да те спречам во твојата цел-И ВЕРУВАЈ ДЕКА КОГА КЕ МИ ПУКНЕ ФИЛМ; ИМА ДА БЕГАШ ОД МЕНЕ(вечен преморенко) и да си знаеш дека МОЕТО ТРПЕНИЕ МИ Е ПРИ КРАЈ П.С. (сега ми е јасно ЗОШТО си сеуште неженет-паааа, која би те трпела, ова да трае 1 месец е повеке од ДОСТА -само после немој да ми цимолиш ко мало бебе
Го мразам овој немир, го мразам овој страв. И секогаш е се посилен и посилен. Не сум од тие што ставаат забрани од таа причина што и јас не сакам забрани. А, и нема основа овој немир. Не знам...сепак далечината си го прави своето. Можеби е само љубомора дека сите тие можат да те гледаат секој ден, а јас не. Можеби е само знак дека те сакам се повеќе и повеќе со секој одминат ден. Можеби е тоа што знам дека ако ме изневериш ќе заминам без да се вртам назад иако до болка ќе ми недостигаш. Како и секогаш, ќе премолчам и ќе ти речам: Убаво да си поминеш, злато ....и добро е што не ме гледаш во очи, добро е што нема да го видиш овој немир во мене. Не ја сакам оваа страна од мене, нова е, не ја разбирам.
Твојата насмевка ... во оној момент кога ненадејно ќе ме здогледаш ... непроценлива радост за мене. Тој сјај во очите тогаш кога се гледаме .... уффф што сега би ти правела ... После тебе јас не би можела да бидам ничија ... Па барем не сега за сега Или не се појавил оној кој ќе ми го освои пак срцето ... Мх мх мх мх мх ...
Нов сум на форумот и првиот мој пост решив да го оставам овде, за личноста што ја сакам повеќе од се. Те сакам најмногу најмила моја!
Што ми направи бе шутрак еден,што е ова од мене не се препознавам Што мајка ми тражат мисливе што постојано ми се таму во тоа Бутел да ти е*ам Ск....и .......!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=t5XNWFw5HVw не кажувам веќе ништо ... песнава нека зборува место мене ... I am twisted cos one side of me is telling me that I need to move on ... on the other side I wanna break down and cry ....
^^ Теди, истото сакам да му го кажам. И би му дала уште една песна да слушне, што ќе каже мноооогу повеќе од мене... http://www.youtube.com/watch?v=DphvAQbPZqI
Не знам од каде љубомора за моето позитивно расположение, не знам од кога почна да те интересира што објавувам на ФБ? Зарем е тоа важно? Биди среќен со мене, за да бидеме ние среќни и ништо друго не е важно. Сакам кога се слушаме да те слушам позитивен, сакам да се смееш по телефон, а сакам и кога ќе си дојдеш сета позитивност да ја вложиме во нашава врска. Можеме ние.
Многу ме разочара. Не знам дали беше ваков и порано, но сега кога ги немам розовите очила сфаќам дека беше само голема грешка, а два пати на иста пречка не се сопнувам никогаш.
АААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!! мрш,мрш кај се видело ова ааааа аааа моментално имам огромна желба од ......ма не вреди бе тебе ниту со тоа нема да ти дојде памет...ццц само таа умее,кај ја најде бе КАЈ па и уште филмот и репликата од филмот ке ги замразам поради тебе идиот 10000 пати идиот
љубов ,аргентина кои глупости,платонска и невозможна љубов како да не шо ти е тебе сутвари шо му е на цел маш ки свет
Колку те сакам само да знаеш,ти си ми најубавото нешто што ми се случило во мојот живот........Уште од првиот момент кога те видов ми заигра срцето и знаев дека ке бидеш моја и вечна голема љувов.Можеби некогаш мислиш што си ти во мојот живот,а и многу пати ми велиш ТИ НЕ МЕ САКАШ..............и никогаш нема да дознаеш колку многу те сакамм............
Би те разбудила за да ти кажам се што сакам, но знаеш колку сакам да те разгалувам, па затоа само нежно ќе те помазам а овде ќе пишам дека ТЕ САКАМ СО ЦЕЛОТО МОЕ СРЦЕ... Дури и кога ми се лутиш, и кога ти се лутам повторно би ти се фрлила во прегратка и би ти кажувала колку те сакам, совршенство мое