Le pido al cielo solo un deseo que en tus ojos yo pueda vivir. He recorrido ya el mundo entero y una cosa te vengo a decir: "Viaje de Bahrein hasta Beirut, fui desde el norte al polo sur y no encontré ojos así como los que tienes tu".
Знам дека сега имаш многу за учење,ќе почекам уште малку(пфф толку те чекам ) ќе те разберам и сега НО доколку во најбрз можен рок не го смениш твојот однос јас ќе го направам тоа...не дозволувај да бидам толку лоша сепак ми значиш
Што да направам за конечно да сватиш дека ТЕ САКАМММММ повеке и од својот живот... Те сакам будалче моееееее....
И повторно ми покажа колку сум ти најважна личност во твојот живот како и секогаш...Немможам да си го замислам животот без тебе..те сакам најмногу...ти си ми СЕ!!!
кога ке помислам на тебе срцето ме боли(несакав прееска да отидам на курс, оти се ме потсека на тебе) и не ми е срам да признаам ко мало бебе , ама знам дека ти никогаш повеке нема да бидеш со мене, тоа го сватив, да да јасно ми е а тебе сакам да ти кажам дека навистина те сакам толку многу што во мојот досегашен живот не сум сакала никој како ти(сега знам колку е скапоцена твојата љубов) и те свакам зошто беше толку љубоморен(машка љубомора е опасна знам) па се надевам дека ке биде се ок, ако си дадеме уште една шанса, ми недостигаш многу-ама не ти кажувам (изгледа дека срцата ни се на некој начин поврзани и не можат едно без друго (ке видиме колку ке потрае)
Не знам многу работи, но за едно сум сигурна. Ми го смени животот. Со секој изминат ден, се повеќе и повеќе те сакам. Ти благодарам што ми го направи прекрасен животов, и што си дел од истиот.Немој никогаш да си заминеш. Остани засекогаш, а јас ќе те сакам најдобро што можам и знам. Уште 1000000 животи би ми биле малку за да те сакам! Се затрескав толку, дури болиш колку ми требаш. Те сакам...Искрено и повеќе од се на светов.
Па.. и не баш на тебе имав предвид кога пишував тука, ама јбг...лајф из а бич , па знаеш како е со се живо што си носи пипи не баш ко твоето?!? Па... што уствари да ти кажам, баш на тебе... некако неподготвена ме фати али ај изволте http://www.youtube.com/watch?v=PIRMAK5-p1U и не е до тебе, до мене е верувај, ти си прекрасно створење, само не за мене
на едниот:ти си најубавото нешто шо ми се случило,да би можела би го гушкала мониторот ,зошто си толку далеку? на другиот:зарр не сваќаш дека те свиѓам ,а ти менее? или ми пишуеш од досада ..? и коа кје те видам као се смееш ми се разбракуват сите радиостаници . на третиот:зашо мора да си таков посебен?да кај тебе буди посебен сјај (самиот се пофалии ) еххх да можев без тебе добро кје беше...ај кад-тад бичеш мој! овоаа е до оние шо ги свигјам , и во едниот сум залјубена у тој првиот (малкуу) алии диштанс коа кје го видам самоо јдигсугбрбрхуртхсу нјанјанјанјаа нз и ја шо сакаммм
Не ме гледај....зимај ме и бегај!!! оти ке ти земат редо!.. : ) Спојлер http://www.lajkuvaj.com/40957/ Баш ова би му го кажала
Убаво ми е. И што и да е ова нека потрае. Знаеш колкумина ме прашаа викендов кај си? Се исплашив, ама нормално е..нели? Те чекам бу!
Те сакам највеќе на цел свет, ти си еден и единствен за мене. Ми фалиш многууу, а посебно кога си ми лут, многу ми е тешко, плис јави ми се, сакам да го чујам твојот мил глас...копнеам по твоите бакнежи, по твоите прегратки...ми фалиш луда главо, ми фалиш многу. ТЕ САКАМ.!!!
Тешко ми е.. Ми треба некој до мене и тој некој сакам да бидеш баш ти...знам дека не треба, знам дека не е можно..се знам..но...ти си единствениот поради кој срцето ми се превртува Ми недостигаш многу И да знаеш дека не сум рамнодушна иако така изгледа, сега сфатив дека не сум...За жал прекасно