Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Le pido al cielo solo un deseo que en tus ojos yo pueda vivir. He recorrido ya el mundo entero y una cosa te vengo a decir: "Viaje de Bahrein hasta Beirut, fui desde el norte al polo sur y no encontré ojos así como los que tienes tu". :) :l:

2. Elina

Elina Истакнат член

Знам дека сега имаш многу за учење,ќе почекам уште малку(пфф толку те чекам |() ќе те разберам и сега НО :!: доколку во најбрз можен рок не го смениш твојот однос јас ќе го направам тоа...не дозволувај да бидам толку лоша сепак ми значиш :*

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

и повторно да се родам,и да бидам машко повторно ќе те сакам макар и педер да бидам.... :D :D

annnni likes this.
  4. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Што да направам за конечно да сватиш дека ТЕ САКАМММММ повеке и од својот живот... Те сакам будалче моееееее....

5. afroditaa

afroditaa Истакнат член

се каам шо ти пишав,абе шо човек си сум јас :x а ти пак шо тиквар ќе беше

Johny likes this.
  6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Ми недостигаш ;(

7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Заврши веќе со таа работа :@ ми недостигаш :(

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Пак по старо???

Хммм... посилна сум сеа, не ме испробувај, ќе се каеш!!!

10. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

И повторно ми покажа колку сум ти најважна личност во твојот живот како и секогаш...Немможам да си го замислам животот без тебе..те сакам најмногу...ти си ми СЕ!!! :inlove: :inlove:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

кога ке помислам на тебе срцето ме боли(несакав прееска да отидам на курс, оти се ме потсека на тебе) ;( и не ми е срам да признаам ко мало бебе :$, ама знам дека ти никогаш повеке нема да бидеш со мене, тоа го сватив, да да јасно ми е

а тебе сакам да ти кажам дека навистина те сакам толку многу што во мојот досегашен живот не сум сакала никој како ти(сега знам колку е скапоцена твојата љубов) и те свакам зошто беше толку љубоморен(машка љубомора е опасна знам) па се надевам дека ке биде се ок, ако си дадеме уште една шанса, ми недостигаш многу-ама не ти кажувам :inlove: :* (изгледа дека срцата ни се на некој начин поврзани и не можат едно без друго :!:(ке видиме колку ке потрае)

12. MissAnn

MissAnn Популарен член

Не знам многу работи, но за едно сум сигурна. Ми го смени животот. Со секој изминат ден, се повеќе и повеќе те сакам. Ти благодарам што ми го направи прекрасен животов, и што си дел од истиот.Немој никогаш да си заминеш. Остани засекогаш, а јас ќе те сакам најдобро што можам и знам.
    Уште 1000000 животи би ми биле малку за да те сакам! Се затрескав толку, дури болиш колку ми требаш.
    Те сакам...Искрено и повеќе од се на светов.

13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Па.. :wasntme: и не баш на тебе имав предвид кога пишував тука, ама јбг...лајф из а бич :smoke: , па знаеш како е со се живо што си носи пипи не баш ко твоето?!?

Па... што уствари да ти кажам, баш на тебе... некако неподготвена ме фати ;) али ај изволте

http://www.youtube.com/watch?v=PIRMAK5-p1U

и не е до тебе, до мене е верувај, ти си прекрасно створење, само не за мене ;)

14. LaRissA

LaRissA Истакнат член

на едниот:ти си најубавото нешто шо ми се случило,да би можела би го гушкала мониторот :( ,зошто си толку далеку?
    на другиот:зарр не сваќаш дека те свиѓам :wasntme: ,а ти менее? :angel: или ми пишуеш од досада ..? и коа кје те видам као се смееш ми се разбракуват сите радиостаници :$ .
    на третиот:зашо мора да си таков посебен?да кај тебе буди посебен сјај (самиот се пофалии :D ) еххх да можев без тебе добро кје беше...ај кад-тад бичеш мој! :$
    овоаа е до оние шо ги свигјам , и во едниот сум залјубена у тој првиот (малкуу) алии диштанс :( коа кје го видам самоо јдигсугбрбрхуртхсу :$ нјанјанјанјаа нз и ја шо сакаммм :D

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Те посакувам!

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Не ме гледај....зимај ме и бегај!!! оти ке ти земат редо!.. : )

Баш ова би му го кажала :P

17. Noemi

Noemi Популарен член

Убаво ми е. И што и да е ова нека потрае. Знаеш колкумина ме прашаа викендов кај си? Се исплашив, ама нормално е..нели? Те чекам бу! :*

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

А на неа лилии...а на неа дудууу... А на неа ли дуду ти и јааааааааааааас. :wasntme:

19. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Те сакам највеќе на цел свет, ти си еден и единствен за мене. Ми фалиш многууу, а посебно кога си ми лут, многу ми е тешко, плис јави ми се, сакам да го чујам твојот мил глас...копнеам по твоите бакнежи, по твоите прегратки...ми фалиш луда главо, ми фалиш многу.
    ТЕ САКАМ.!!!

20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Тешко ми е.. :( Ми треба некој до мене и тој некој сакам да бидеш баш ти...знам дека не треба, знам дека не е можно..се знам..но...ти си единствениот поради кој срцето ми се превртува :x Ми недостигаш многу :tmi: И да знаеш дека не сум рамнодушна иако така изгледа, сега сфатив дека не сум...За жал прекасно :x