Ауу слаткоо беее!! ми се иде на ѕид да ти пишам дека МИ ФАЛИШ САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ... САКАМ ПАК ДА ТЕ ГУШНАМ.... САКАМ ПАК ДА ПИЕМЕ КАФЕ... САКАМ ПАК ТИ ДА ЗБОРУВАШ ЈАС ДА СИ КУТАМ(онаа чудна ситуација,што се случи) АААААА!!! нешто бунтува внатре во мене нешто од кое не можам да си имам мир што ми го крева адреналинот во мене .....
Фала ти за овие три години полни со љубов,среќа,почите,разбирање и уживање..одиме понатаму со исто темпо ..Те Сакам најмило мое
приџи ми полако, загрли ме јако, желим бити сигурна да ме стварно желиш (навистина не очекував дека ке ми се јавиш прееска, го сторив тоа што го ветив)
Не знам што да ти кажам. Ме изненади. Не мислев дека овде е крајот. Сме имале огромни расправии и големи причини порано за раскинување, а сепак не дошло до тоа. А сега..мислев вака ќе биде само на саат-два. Ама ете, сум се излажала. Тешко ми е. Те сакам. Ама нема да те молам, сепак и јас имам останата гордост во мене. Се слушнавме сега и како можеш да бидеш толку ладен кон мене? Избегнуваш да се видиме? Затоа ли не сакаш да ти го дадам дуксерот утре? Барем кажи ми да знам. Ми велиш многу работи си сакал ама не излегле така. Кои се тие работи? Уф, како ме повредуваш
Ми фалиш, не физички, психички... А и ме загрижуваш... Јас сум тука, нигде не бегам и те сакам, да си знаеш!!!!!!
Има нешто посилно од се`....Љубовта е ретка птица.. без причина ке слета и без збор ке одлета...Бакнежот е средба најубава на свет,мост на кој си идат душите во пресрет,а мојава те чека на пола пат.. ГОВЕДО СИ Е ТАКА ДА СИ ЗНАЕШ!!!
...Болат работите кои ги кажа. Уште повеќе болат оние што не ги кажа, а ги помисли. А најмногу болат, оние што никогаш не ги ни помисли....
зашто не ме сваќаш за некои работи знаеш ли колку ми е тешко кога не ми се јавуваш и најмногу ме нервираш кога се праиш фраер а не си воопшто интересен ако ме сакаш ко што викаш зашто ми го праиш ова покрај тоа што имам проблеми и ти самиот знаеш какви стварно се кретени овие машкиве
Се сеќаваш ли лани кога се беше совршено..Сите сркишни погледи, тајните насмевки..Измешани чувства..Пеперутки..Се сеќаваш ли ? ..
Ми недостига твојата близина, ми недостигаат долгите разговори по телефон, шепкањето да не не чуе никој како си ги искажуваме чувствата што ги имаме еден кон друг. Сега го знам речиси секој твој следен збор. Не, не си ми досаден, со задоволство те слушам, и кога се жалиш и кога се смееш, а и кога филозофираш. Сакам кога ми кажуваш за некои твои мисли за кои не верувам дека се врткаат низ твојата глава. Знаеш прееска разговарав со еден момак и ми рече дека кај и да е ќе раскинеме, долги врски не успевале, си здосадувале луѓето еден на друг. Не верувам, ние не можеме еден без друг. Можеби низ времето некогаш ќе исчезне нашата страст, но она што го чувствувам за тебе никогаш нема да избледи. Ти си ми пред се најдобар пријател, а потоа се друго.