дојди ти , дојди ми во канџиве наострени , дојди пиле да те кубам цела ноќ ! пердуви ќе летаат од твоите крилца
Едвај чекам да те видам.. Те сакам и ти благодарам што беше со мене во моментите кога ми беше најпотребен
Знам што сакаш , знам што сакам , знам како ти е... затоа што и мене исто ми е Абе се си знам , поготово кога има малку повеќе алкохол во мене Е тогаш се буди лошата јас во мене
Е баш ова сакам да ти кажам : http://www.youtube.com/watch?v=ju9yFA1S ... re=related фрли се у потрага по моми убај, стројни... гитла, мршка, испари, исчезни за 10 секунди! 10,9,8,7......0 ...and don't let the door slam u on your way out
Ми фалиш бе , да те слушнам , па и да те гушнам. Да се искараме , да се заебаваме , да слушаме иста музика. Ми недостига од двосмислените муабети.Ми недостига и нервозата шо ми ја создаваше..ме обзеде носталгија по твојата бескрајна креативност. Ти си совршен човече, најсовршен! Абе ..абе , абе мене криво ми е понекогаш..Ние..ние сме како во песната , Во бестрага. Знаеш сега ми фалиш , во вакво срање расположение посебно. И сакам да ти го кажам ова лично , амааааааа..ама гордоста не ми дава. Сепак одлучив така да биде , така нека остане..веќе мое не е!
Е да можам да соберам сила и да ти го пратам ова да го читнеш да знаеш таа твојата каква е!!!! ги има сите симптоми of being сељанка
Те сакам најмногу, ми недостигаш премногу, сакам да беше до мене и да те гушнев силно, одвај чекам дате видам