Си бил на Козјак ? И не ми се јави ? Не ми се јави , како што правеше порано. Ќе одеше на Водно зошто знаеше дека го сакам. Ќе ми се јавеше да го споделиме моментот. Или јас ќе одев Канео и ќе те побарав , за да те провоцирам А како да ми се јавиш , кога побарав од тебе веќе никогаш да не ми се јавуваш ??!?! Сега имам желба да ти се јавам , да ти вриштам на телефон , да ти кажам дека сум среќна , супер ми е , коцките ми се подредени . Да ти е криво ! Нема да ти е криво , ти си совршен..живееше за да бидам среќна. Сакам да ти кажам дека ми фалиш во животов. Две години се навршуваат во мај , а те немам пак во истиов е*ан период. И минатата година те немаше овој период. Но , оваа година јас донесов одлука. Јас ветив дека ќе продолжам без тебе..ти реков да си ја бараш среќата далеку од мене. Сите велат дека ќе се смириме , мене така ми вели и интуицијата. Или можеби јас ова го посакувам ?!? Незнам дали сеуште те сакам ко тогаш..или јас те идеализирам и се плашам дека никогаш нема да најдам човек како тебе ? Ме нервираш бе , ме нервираш. Сакаш да се држиме пак за рака , да соборуваме рекорди ? Не , не..местото ни е во минатото..sail away , rainy days are yours to keep.. Сигурна сум дека заедно можевме да победиме на Олимпијада..а мене сега е*ано ми фали љубов.
Не сме тоа што бевме. Не одиме скалило погоре, не сме ни подоле туку сме чекор надоле, кога едната нога е на една скала, а другата на друга скала. Верувај овој пат јас нема да бидам таа што ќе мрдне за да се најдеме, ти ќе мораш.
Ме нервира тоа што си толку убеден дека секогаш си во право,а јас демек не разбирам, а се ми се совршено јасно!
кој си бе ти на мене да ми кажуваш колку минути каснам јас на тест? немој да забораваш дека се пропадна во вода заради ТЕБЕ, па така да најпаметно би ти било да се замолчиш, и рака под рака со другар ти да ве нема(и онака кога повторно ке се видиме јас и ти и другарти) најверојатно никогаш. Аста ла виста а ти бе, подобро кажи ми дека ме мразиш одколку да се криеш ко последна кукавица на светов,и да знаеш дека за разлика од тебе сум И ТОА КАКО ПОХРАБРА(и ако си машко) и многу поодлучна и порешителна (и ако сум женско)
само слушни го текстот на песнава ништо друго ... http://www.youtube.com/watch?v=IWk62Wlp ... re=related
Spoiler Кенди крадам песна, си ја постирам на facebook. Зошто си таков? Баш си магаре што волку ми фалиш. Спиена сум еден час дете, еден час! Легни, ми се моташ низ мисли, стани пак. Аман веќе од тебе. Прекини да бидеш толку себичен и дојди да те гушнам, ќе ме полудиш ако продолжиш вака. ... не озб, прекини да ми недостасуваш волку многу.
Шутрак,копук еден тоа си е така позз до тебе со песничкава,ми текнува на првата вечер во такси кој би рекол дека се случи тоа што се случи....магаренце дупка пијано Ае родром рулз http://www.youtube.com/watch?v=ioz7zkPJSmE