Ќе одиме на викенд. Здрааавје само, има уште време Сакам кога сум таму, заљубена сум во тоа место.... Те љубам
Ти си ми како лек за смирување.Секој твој нежен допир ме смирува и прави да се чувствувам сигурна и сакана. Го сакам начинот на кој ме сакаш,галиш,размазуваш...Му благодарам на Господ што те чувал за мене.
Сакам се ова да прекине. Неможам повеќе, доста е...........А толку проклето те сакам. Не знам зошто се уште помислуваме еден на друг, зошто толку си помагаме.зошто............што е ова?
денес посебно те љубам на секој час се слушавме и пак си недостигавме те гушкам свинче едно има да те изгмечам исштипам изнамалтретирам остани со мене секогаш
убаво што ти текна на мене, мислев дека си ме заборавил(знам дека ти мене не можеш да ме заборавиш колку и да се обидуваш, сум ти во срцето, знам јас) дури и сакаш да ме видиш леле навистина? арно ти текна, бе срценце, алелуја
Е де, па морало да се чуеме. Не бре, не мора. Тоа што се видовме утрово на 2 минути е доволно за наредните 2 недели. Мрш ѓубре!
Да бе, ја се тебе можам да те разберам и да те сфатам, а ти мене не така? Себичен! Ај да видиме, говно едно скапано
Не ме мачи на тој начин ... не ме терај да плачам ... не отварај стари рани ... што точно сакаш да постигнеш ... НЕМОЈ !!!!!!!!!! Зошто ми ги поставуваш тие прашања. Решив и решив и решив !!!!! И доста ... те преколнувам ... Нашата книга е многу пати прочитана ... Веќе досадна е ... те молам.на колена. немој.
Нема веќе замаглени прозорци на кои ќе цртаме. Нема ни камен студени ноќи, а ние да се држиме со премрзнати дланки. Нема расправии за кој диск да го слушаме во кола. Нема фантазирање за тоа како пиеме кафе во некоја тесна уличка во Рим. И тебе те нема. И нас веќе не нема. А ми фалиш проклето многу.
Најмил, ако ти речам ден, два, три,....недела можеби да не се гледаме поим немам како ќе ме сфатиш. Не е до тебе. Верувај ми не е до тебе. Катастрофа сум. Вистинска катастрофа....Почнав да заборавам се` живо, да станувам 100%-тно расеана.....уф!!! А, те сакам! Верувај ми дека те сакам. Те сакам и тоа многу. Само, не сакам да ме гледаш ваква - никаква. Те молам не ме сфаќај погрешно. Сакам да се смееме, сакам времето макар она краткото кое заедно го поминуваме да биде квалитетно поминато и исполнето...не сакам да те замарам со моите главоболки, не сакам, си имаш доволно свои!.....Не те избегнувам, Н Е! Само, само сакам да немаш дополнителни главоболки. Гледам и знам дека сум тапа...лоша работа.....те сакам и не сакам својата негативна енергија да ја делам со тебе...Извини.....и ќе повторам, не ме сфаќај погрешно и не ги толкувај погрешно моите постапки. Едноставно се случува....... п.с. Те сакам!
In the dead of night You'll wonder where I've gone Wasn't it you, wasn't it you Wasn't it you that made me run away I was just trying to be myself, have it your way I'll meet you in hell
Чудно. Пред една година овој период бевме најсреќни на цел свет. Бевме заедно и бевме силни, велевме ќе се сакаме цел живот. Она што ни преостана сега драги мој е да се презираме цел живот. Не те сакам, ни тебе ни нашата врска не ја сакам назад, само знаеш глупаво е вака. Глупаво е што не ми ни кажуваш здраво, а велиш јас тебе те одминувам. Денес беше чудно, ти и он еден до друг, јас и тој сега заедно, а ние двајца повеќе не. Да, пред една година него не го ни приметував, тој беше само некој си кој излегува со нас и се чудев зошто се осмелува да ми зборува кога јас не го ни сметам за жив. Сепак, се покажа 100 пати повреден од тебе, се покажа во бараното светло, јас сум девојче, јас барам внимание. И зошто воопшто сакам да ти го кажам ова? Не ми фалиш ти, ми фалат само одредени работи. Некои нешта само ти знаеш да ги направиш, ете тие ми фалат, чудно е без нив. Медо, мендар, Мера...ти текнува како се ме викаше? Ти текнува што се велеше, како ќе постапуваш со мене откако ќе раскинеме? Ти текнува или и на тоа заборави како што заборави што некогаш ти значев и што се претрпев ради тебе. Е баш ради тебе ќе бев избркана од школо, срамота. Фала што ми го уништи животот, фала што ми го разубаве и што си отиде од него. Јас те пуштам, слободен си, залудно се трудев да останеме пријатели.
Те сакам. Како успеваш да ме изнервираш до даска, а потоа да ме насмееш со солзи??? Еј те сакам злато мое уште одма почна да ми недостигаш, а не си ни отишол. Ќе издржам без солзи знам силна сум јас. Те сакам повеќе од се на свет
Само ова сакам да ти го кажам Whenever I'm alone with you You make me feel like I am home again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am young again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am fun again However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you Whenever I'm alone with you You make me feel like I am free again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am clean again However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you
Што ако те сакам?добивам нешто со тоа?не! само губам,ама во ред е,јас сум крива,не ти...требаше да знаеш од порано колку те сакам,требаше да те прифатам. Помина долго време од кога не сум ги почуствувала твоите усни,и знам дека нема повеке да ги имам