1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.439
    Има моменти кога ме пука ненормална носталгија и енормно чувство на вина. Ги мразам тие моменти, затоа што не знам како да се справам со нив. Ме боли вистината, а тоа е дека дозволив се` да се уништи. Виновна сум, се чувствувам виновна за смртта на нашата љубов. Нашата голема љубов. Онаа на која што сите и завидуваа, онаа за која што се боревме 3 години. Бевме само јас и ти. Во нашиот свет. Сега повеќе не нема. Гледаш ли, дури и нашето мало љубовно катче го нема повеќе. Изгоре, остана само пепелот долу на Земјата, но и тој пепел го носи ветерот. Се` исчезна, а не сум свесна ни самата кога..
    Но! Не е ни важно, секој си продолжува сега со својот живот. Враќањето назад ни одзема само време и енергија, кои што би требале да ги насочиме кон иднината. Така требало да биде, да се стави крај на се`. Да не снема нас, едното срце да се подели на два дела.

Единствено сега, можам да ти кажам извини. Друго не умеам, а и не знам дали можам. Немам сили повеќе.. прости ми.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Еј а да се освестиш малку? м? Да не летиш толку и забушаваш? Интересно беше на почеток ај топло-ладно прифатив...ама ја претера мајке ми :| Почна да ме нервираш :@
    Ај прибери си,да не те приберам ја!
    Кој последен се смее, најслатко се смее! :devil: :angel:
    Те Сакаам! :*

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам. Многу работи сакам, со тебе.
    Сакам да ме мазиш и да ме галиш, онака како што знаеш. Сакам да ти го грицкам увцето, и секое копче од кошулата постепено, бавно да го откопчувам.
    Сакам да се слушаат само нашите тивки воздишки во ноќта, сакам да се гледаат само нашите силуети, сакам да ме штипнеш за образ, да ме фатиш за рака, да ми искинеш маица, да ме грицнеш во врат, да ме потегнеш кон себе.

Сакам, сакам...сакам ^_^ :nod:

Потруди се овојпат. А всушност, јас и ти не мораме да се трудиме. Секоја средба и онака е исполнување на нашите фантазии. Потруди се оваа да потрае малку подолго, јас ќе се потрудам да не ги најдам сказалките од часовникот кои пред неодамна ги фрлив ;)

На sesilija, Theodora, nesa и 3 други им се допаѓа ова.
  4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    извиниииииииии те сакам и знаеш дека никогаш не ти мислам лошо и не сакам да ти нанесам болка ;(

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Да ме отепаш, но јас не знам што е тоа кај тебе што ми го предизвикува тој батерфлај ефект некаде од зад пупакот ми. Да, убаво велиш дека не можам секогаш да имам одговор на се. Очигледно моите анализи тука би биле ко' продавање ветер во магла, а тоа нај мразам. Убаво е да, чудно но премногу убаво да мислам на тоа што покрај сето она што не знам, знам единствено како ќе заврши. Да баба Ванѓа не ми е роднина, ама нешто ми оставила во наследство изгледа :) . Но, ајм ин а муд фор ловин'. Би да уживам сега, мислење друг пат.

6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    18.624
    Зошто?До кога мислиш вака?Реши се,а не вака како што правиш.

7. praska00

praska00 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Срц :l: ај прошетај малку ;)

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    денес секоја песна што ја слушнам онака случајно ме потсетува на тебе :( :| ...како така ми се погодуваат не знам :|

10. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    :!: Да не се чудиш што никаде ме нема?
    Епа чуди се!
    Го заслужуваш ова што ти го правам. :!: Не ми е сеедно, ама овојпат нема да попуштам и со тоа да направам будала од себе! ]:)

11. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.536
    Мислиш дека ќе победиш???
    хахааххахаахаахахахахаахахаахаахаххаахааха :)
    ах срце .... си заборавил дека сум бик ;)

12. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Се чинеше дека нема ништо особено ни во твојата поза, ни во твојата облека, но за мене толку лесно беше да те познаам во тој куп, како што би познала ружа сред коприви. :wasntme:

13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Драги мој,

Тебе никој на светов не може да те разбере...Толку си комплициран во секој поглед, што ми изгледаш како некоја претешка загатка за решавање...Не те разбирам што сакаш да ми кажеш, ниту кога ми ја држиш раката и ме гледаш право во очи...Не можам да те разберам што сакаш да постигнеш со тоа што цело време ми докажуваш кој си и што си...Не те разбирам зошто кога ќе отидеме во некој јак клуб, јас и ти, се собираат 10 девојки на нашето сепаре и 9 од тие ме гледаат цинично и напреку, а последната со доза на сожалување во очите...??? Јас впрочем за ништо не можам да те разберам и се осеќам како до мене да седи странец некој...Во хороскоп си дупла шкорпија(блазе мене :rock: )...Да не ја развлекувам овде со тебе многу, само ќе кажам дека дури не те запознаам како што треба и да те дешифрирам , немој да се надеваш дека ќе започне некоја врска меѓу нас... :) Ми се допаѓаш многу и ми годи твоето присуство, но не очекувај дека во скоро време ќе ти го покажам тоа...

П.С И престани да ме прашуваш секој читав ден дали помислувам на тебе! (Светот не се врти околу тебе) :envy: И топло-ладно игрици кај мене не ти палат... :*

14. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Секој ден ми го правиш посебен ! Те сакам ! :* :inlove:

15. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Знаес лi сто ми правис ??? Знаес ли кооолк многу боли ? Знаес ли колку години поминаа? До кога ке боли вака.. Зосто не мозам да те избрисам и да те заборавам. Боли тој поглед , боли кога ке го слуснам твоето име. Боли кога ке сфатам дека сепак , не сум доволно добра за тебе во твоите оЧи . А те лјубам, те лјубам тооолку многу , одсекогас. Сто те спреЧува, сто те коЧи ? Знам дека не си рамнодусен , но и по сите тие години, усте не го знам одговорот на тоа прасанје. Ако треба да те игнорирам и да бидам идиотка за да ми се отворис тогас и ке бидам. Овој пат ке бидам. Како би ми било со тебе ????? Ох, колку ми е теско . Ти , ти си несто сто е посилно од мене, и мразам сто е така . Се надевам дека си се изменил во последниве неколку месеци . Се надевам дека ке издрзам јунаЧки кога ке те здогледам за прв пат по 9 месеци :( Се надевам .... ке се исплати сета оваа болка .

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    не требаше да те видам.. зошто баш денес?? после се... не смееше да те видам, НЕ !!!
    и да сменет си, премногу, дури и изгледот, погледот..се е сменето..
    не сакам да се потсетувам на тебе, не смеам, не треба...

17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.729
    Седам со чаша александрија куве во рака, и тањир со џигери (со лук) за подобрување на крвна слика и мојата омилена салата пред мене, и се убедувам дека крајно време е да го мрднам задников, и да си легнам во полупразниот кревет.

Како на прилично независна (барем навидум) 30-годишна девојчица и да знаеш дека тешко ми паѓа да си признаам дека ми фали стабилноста што ми ја даваш. Не дека ми личиш на стабилизатор де, туку тоа што цврсто стоиш на земја е една од причините поради кои многу добро знаеш да ме зауздаш, а јас всушност обожавам да бидам зауздана.

Има само еден начин да се натерам да одам да си легнам: утре сабајле ќе го слушнам најсаканиот глас!

Добра ноќ. Убаво да спиеш, иако знам дека поубаво би спиел кога би бил до мене - па кој може да те умори како мене? :D

Те сакам бе, те сакам! Нездраво те сакам! Ми фалиш во секоја секунда помината без тебе!

На Johny, mims-89, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Единствената работа која сакам да ја смениш кај мене е моето презиме :wasntme:

На 2468, teddybear и marama им се допаѓа ова.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Човек ме плашиш.
    те сакам ... Ме гледаше во очи и го изговори тоа. А мене морници ме полазија. Едвај трепкав. И пак дојдовме до заклучок дека јас не сум ти ништо ни ти не си ми ништо.
    Сега??? Сега ли го изговараш тоа ??? ... Сега ли го почнуваш тој муабет ... Доволно тежок за двајцата. Сега ли се отвараш толку ... сега после толку мачење ... Сега ли најде ?????????
    Бараш да сфатам. Сфаќам јас. Се сфаќам. Искрено се обидувам да разберам.
    Ми треба време. Тоа е она што го знам. Да сфатам и сварам се.
    А што ќе биде ќе видиме.
    Ако ни било пишано од тоа нема да избегаме. Ако не ни било пишано ќе си го најдеме капачето.
    Битен е моментот. А моментот е јас, ти, фатени за раце против целиот свет.
    Можеби а можеби и не.
    Кој да знае - Никој.
    И немој да бидеш толку добар. Барем буни се кога те гризам. Така ми е поинтересно. :wasntme:

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што сакав да ти кажам ти го залепив на зидот на ф.б. :inlove:
    (многу ме интересира како ке реаграш) :!: :$