Вечерва беше прекрасно... јас, ти и тишината... Убави беа твоите зборови, колку и да болеа... за жал, и вистинити... Штета што не знам дали пак ќе имаме вакви моменти... јас и ти.... и тишината...
Ги сакам ваквите моменти со тебе. Сакам кога само со поглед ме освојуваш одново, и кога ќе ме бакнеш онака најубаво, што пеперутки оро ми заигруваат во стомак. Само ти го можеш тоа. Фала ти што постоиш.
А што ќе биде ако јас имам со другари таков разговор? Одма, Мери во иднина вакви работи не сакам да слушам, ми ја упропастуваат вечерта, чувај ги за себе. Епа чувај ги и ти за себе, не мора сите да знаеме, приватно се водат такви разговори.
Покрај тебе се чувствувам ко' млад мајмун! Всушност, ти беше мајмунот, грешка. :geek: Со тебе се чувствувам ко' млад коњ, ма пак грешка, ти беше коњот. Ма како тинејџер у љубавен занес се осечам бре, што ти, кој тоа ти... што си ти битен у приказнава. Ма ти си само будалетинка една ко' ниедна друга. Ма ти си скица од човек, скица... да! Тоа беше што имав за денеска. Ќе збориме утре за ова подетаЉно. Не ме барај, не те барам, ако судбината вели дека треба да сме заедно, веројатно некој друг ќе не побара.
Би сакала сега да сум со тебе,да ги почуствувам твоите усни врз моите и во твојата прегратка да ја гледам месечината.
Дај рачето Ај сега фати тука Имаш интуиција? Сигурен си? Сто посто си сигурен? Е па добро, ќе си чекаме, чекаме, чекаме, и на крај чекањето ќе ни се акне од глава А се смеам да знаеш, ич не ме плаши работава
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world... Like I'm the only one that's in command Cause I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Размислував... Те сакам. Како да живееш во мене, како да живееш во моето ранливо срце... Размислував и плачев. Ејјј плачев затоа што те сакам повеќе од се. Секој ден се повеќе и повеќе ја чувствувам љубовта кон тебе. Ја чувствувам и твојата кон мене. Се плашам да не се загушам. Ги сакам утрата кога се будам крај тебе, ми изнудуваш насмевка на лицето. Ме бакнуваш по главчето за да ме намамиш уште малку да останам во креветот, и силно ме гушкаш... се галиш со мене. А сакам кафе... после таква бурна и луда ноќ, сакам само кафе, цигарче и твојот поглед... Ама сепак останувам, се свртувам на кај тебе и те галам по градите.... Твојата нежност и мирис ме возбудува. Твојата прегратка ме прави сигурна.... Го обожавам твојот бакнеж кој ми го подаруваш додека правам кафе, така скришно а страсно. На помин, онака. Ги обожавам погледите после тоа, кога се оддалечуваш од мене, а се гледаме со насмевка која кажува 1000 зборови.... Го обожавам начинот на кој пиеш кафе без шеќер, начинот на кој ми го исполнуваш она утринското мое, па макар и на 3 минути, да си ги качам нозете врз твоите, и да ме галиш по нив .... Го обожавам начинот на кој ми ја замолчуваш устата од непотребни коментари и викања.... Го сакам тој бакнеж, те сакам тебе. ... Секој твој гест те прави посебен, а секоја твоја грижа и внимание ме прави единствена.
Сакам да и кажам дека претходните два дена ги поминав прекрасно ! Да ти кажам БЛАГОДАРАМ, нема да ти кажам, но ќе ти подарам уште мнооогу многу прекрасни денови и ноќи. Зависен сум од твојата прегратка, ненаситен на твоите бакнежи ! Луд по твоите нежни рачиња чии милувања се неописливо преубави. Ги имаш најубавите очиња најмила, а јас сум најсреќен...самиот се видов во нив ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ ДУШИЧКО МОЈА!
Почна како мала детска игра, прерасна во љубов за на крај конечно да кажам да ти си мој. За овие 6 години поминавме се од тага до радост. И покрај сите животни падови можам да ти кажам дека ти си ми најубавото што воопшто ми се има случено, затоа непрестано ТЕ САКАМ И ВЕЧНО ЌЕ ТЕ САКАМ. ТЕ САКАМ и нека ни се честито 6 те години мажуле мое