Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    А ааа , не е фер, ја од работа те дочекувам со ручоче ти мене со ташаче :( Од креветот не си се мрднал, како те оставив така те најдов. Тоа е , ај ке речам, мажи :!:

2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    ЗБОГУМ ЗАСЕКОГАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Направи да се почувствувам како никогаш досега.ТЕ ИЗГУБИВ почувствував како те губам.КОЈ Е ВИНОВЕН незнам , можеби и двајцата несебично кажано.ТЕ САКАМ од тука до небото и назад , но немам начин да те вратам.БИДИ СРЕЌЕН веќе си, костумот кој заедно го одбравме, ќе го носиш на твојата свадба ..со неа.Во лулката во нашата соба ќе плаче нејзиното дете.ЗАБОРАВИ МЕ јас тебе неможам.Секогаш потајно од светот ќе те носам во срцето, душата молчеливо ми плаче, потежок ми е секој ден на овој празен свет без тебе.СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ но не секогаш толку силно.Сепак е засекогаш.ПОГРЕШНО ВРЕМЕ , ПРАВИЛНИ ЛУЃЕ тоа е тоа што нас ни се случи.А што се случува со мене, никој вистински незнае.Само сакам да почнам да живеам, без тебе.Незнам како, од мигот кога ме исфрли од нашиот дом , од нашиот живот ,се остана непроменето , а сепак толку различно.Многу сум тажна , секогаш ќе бидам.Ти беше ТОЈ не се лажам, веќе бев сигурна, двајцата бевме.Ќе имам и ДРУГ ти веќе најде ДРУГА, а јас тебе те сакам.И ќе се гушам во сечија прегратка затоа што не мириса на тебе.Затоа и ги бркам луѓето од мене САКАМ ДА СУМ САМА , сакам да ја слушам тишината.

ЗБОГУМ ЗАСЕКОГАШ.

не ни било судено ....

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ме разочара !!!

Не очекував не знаев дека си таква кукавица !!!
    Глумеше ли цело ова време ? Се измени за толку кратко време ? Што се смени ?
    Зарем немаше ни малку храброст да ме погледнеш во очи ? Зарем не заслужив фер да ми кажеш туку мораше да го одбереш најмизерниот начин :@ мораше ли ? А можев по добро да те памтам ...........
    Како може се така брзо да исчезне нели ти беше тој што велеше само фер плеј ? !
    Ти се колнам ќе ти вратам за ова не ме боли што заврши нашата приказна ме боли начинот на кој го стори тоа !!! Јас то не го заслужив , не бев идеална грешев претерував не ценев ама НЕМАШЕ ПРАВО така да ми наплатиш . Се разочарав тотално во тебе сега се прашував имаше ли тронка вистина во твоите милувања планови допири бакнежи или се било .....
    Милион прашалници ми остави во глава не ми го скрши срцето зошто и никогаш не беше во него сега тоа го сваќам но ми ја повреди ГОРДОСТА мојата единствена слаба точка знаеше како да ме повредиш . Верувај ми не ми криво што така кукавички те снема криво ми е што не расчистивме ... Биди среќен со неа ако можеш :?: :wasntme: Не си ти тој тип за да така преминеш преку се .... Ќе те боли мојот поглед нема да ти попречувам да бидеш со неа и сама знам дека нема да потрае нема потреба да се трудам . А еден ден кога ќе се вратиш кај мене стрпливо ќе ја чекам мојата одмазда .... еднаш се врати ќе се вратиш пак , мило ми е што те натерав баш тогаш кога си заминуваше ми призна дека сеуште ме сакаш знам сега се би дал да не го кажеше тоа ама ете бидна излета од тебе. Се ќе ти се врати како бумеранг се што ми забележуваше мене ќе ти се пофтори како дежа ву ;) Те ценев како личност беше нежен внимателен а таа моја слика ти ја руши .... А не мораше , а не смееше ...... Ми фалиш како личност во мојот живот ми фалат многу работи што сега ги немам , ама така ти одбра.... Да те памтам како КУКАВИЦА како некој што нема расчистено ни со себе а камоли со мене . Барем да беше убава барем да не ме дадеше за ништо ... Јас полека ќе гледам као тоне се што си замислил моментално е 1-0 ама дефинитивно нема да дозволам вака да остане !!! Можеше да биде се поинаку не очекував да те имам 100 години всушност не го ни сакав тоа ама ме предизвика ја разбуди кучката во мене ,ќе ја запознаеш и оваа моја мрачна страна не ќе можеш ни да ме препознаеш сепак ТИ ТАКА ОДЛУЧИ !!!

4. Zelba

Zelba Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Знам дека најдобро би функционирале доколку би биле заедно, знам дека СЕ она што го сакам, барам, ценам, посакувам... кај едно машко го поседуваш ти. ме знаеш толку добро и знаеш што сакам, како сакам да се однесуваш кон мене, знаеш СЕ за мене, а оној со кој што сум во врска долго, не го знае тоа баш најдобро.. Знам дека многу подобро би ми било со тебе, ЗНАМ. то далечината прави да се замислам, и плашам дека нема да може ништо да функционира по најдобар редослед. незнам што да правам, многу работи се случија и помеѓу нас, и во мојата врска, некои работи остануваат, некои се мешаат, а кога не мислам на ова, СЕ ми е сјајно и во ред, а помислам на сето ова - веднаш се менувам и ми доаѓаат многу мисли, многу работи на ум. стварно незнам што е правилно да направам, незнам, незнам, незнам.... но јас, ТЕ САКАМ.

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Мили ...сад би се стобом мало љубила
    и под твог рамена учулила..... :wasntme: :(

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Не си фер ич!! Да знаеш ;)
    Ја можам да откачам се за тебе и да идам некаде за да после на кратко се видиме...а ти не можеш! :@
    Еее неќе моќи злато ове ноќи...Од сега и ја како тебе, па ич не ми е гајле и да се лутиш и у 5 сабајле да вртиш...( туф и рима направив ) |( Е не може све у последен час да откажуваш, па стварно претера... :clap: па ај да беше нешто битно па некако ќе те сфатев ама вака нејсе... :tmi:
    Фала, чао, пријатно |-)

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Дали сфаќаме дека се губиме, па почнавме да се трудиме? Не е ни важно, знам што чувствуваме, но сакам и тоа да излезе, за да видам, да бидам сигурна. Знам дека си сомничав во мене, не сакам ни да претспоставам колку момци мислиш дека ми се додворуваат, но ако. Треба да знаеш дека сега за сега те сакам само тебе, а останатите ги шмекам де :rofl: Ајде буцко не се лути, знам и на тебе колку ти се додворуваат, почнувајќи од оние две што постојано ти вртат. Знам дека ме сакаш ама мора да ја размрдаме врскава, мораме!

8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Вчера не се чекавме на Рекорд. Не бевме ни во Капан Ан , го затвориле..мај бед.
    Ги изгубивме и добрите навики.
    Ти си прекрасен,совршен...токму каков што треба да бидеш.
    Но нас веќе не врзува минато и страст , не љубов.
    Да,има љубов сеуште..но не доволно силна за да се држиме заедно..не сега , не.
    Убаво е што знам дека си ми пријател, покрај се.
    Те љубам , среќно!

9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    I'm not in love
    It's just a phase that i'm going through
    I'm always looking for something new ...
    Не те сакам душо,не повеќе..Поминаа лудите времиња..Како не гледаш ?!
    Остави ме сега,оди барај ја среќата на друго место,бидејќи ти ја заслужуваш :)

10. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Вечерва нема да облечам пижами.
    Го отворив плакарот и во истиот миг го почувствував твојот мирис.
    Мирисот од маицата која ја имаш оставено кај мене. Онаа за која неколку пати ми имаш кажано дека секси ми стои :$
    Заборавив на пижамите ја зедов маицата и ја облеков. Вечерва сум сигурна дека убаво ќе спијам.
    Посакувам да те гушнам, да те бакнам и да заспијам на твоите гради слушајќи го твоето срце кое знам дека чука само за мене. :inlove:

ТЕ САКАМ топче! :*

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    ми иди да те потиснам :D :geek:

На yawn му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.729
    Слушам една шабанска песна (знаеш која :D ) и мислам на тебе.
    И тоа ја слушам на рипит едно сто пати :D .
    Не сум меланхолична што не си до мене, туку среќна што те имам.

13. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    сигурно во моментов не би му казала еден добар збор

14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    многу ми е жал душо што неможам сега да ти помогнам многу ;(
    само да знајш дека до тебе ќе бидам секогаш

15. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Кај е север,кај е југ ништо не го занима.. :shake:
    Ова :l: како компас расипан,тебе само те покажува !

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sweetheart10

sweetheart10 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    160
    Ја имаш најубавата насмевка на светот :inlove: ..како да не се заљубам..како ? :doh:

17. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Дали може да ме гушнеш ... Силно и да знам дека никој друг на светов не постои освен јас и ти ? Ми требаш.

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Денес :inlove:
    Утре :*
    Задутре хммм :rofl:
    Четврток си одиш :(
    Петок, сабота , недела, понеделник :mp: :mp: :mp: :mp:
    Вторник :*

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    48.602
    Зашто си таков? ;( ја само сакам тоа побрзо да заврши и да почне една нова етапа од нашата врска :( :$