Имаш добар лакт, а јас добра тиква штом издржав таков удар Што убаво си се скокоткавме и се смеевме. Знаев дека нешто ќе се случи. Од денес, па наредниве неколку денови ќе бидам твојата еднорога Битер Ама ти и таква ќе ме сакаш нели?
ајде дојдиси ми недостигаш цуц ајдееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее вечер има да те е*** јас
Ти спремам едно изненадување. Доста интересно и значајно за мене, мислам дека ќе се збуниш затоа што нема да ти е баш пријатно и чекам да те бомбардирам само во погоден момент. Доста беа милион прашања без одговор. Јас сакам се да ми објасниш одма сега!
Идииииии !!! Широко ти полје ...... Спојлер Ама и јас ќе уживам,да знаеш. И ќе ме бараш.Да,проклето ќе ме нема!
Признавам срцекршач си ! Алал да ти е.Веќе ме заборави.Како никогаш да ме немаше!Преку ноќ буквално.Прерано продолжи понатаму или јас едноставно доцнам. Само едно големо благодарам што ме направи борец , ме направи жилава , силна отпорна на хуманизам , имуна на емоции.Штета што немам некој како тебе да му демонстрирам што научив јас од маката во животот.Штета затоа што само некој како тебе заслужува да се запознае со моето алтер его ,на допир жешко како разгорен пламен, однадвор ладно како камен.И погано, подмукло, лицемерно , дволично.Секогаш работи зад грб.