Неверојатен си Ми го снема и целулитов со тебе. Секој допир е оргазмичен, секој бакнеж е авантура, секој Спојлер секс е забранет и најпосакуван филм Остани таков. И вечерва ќе бидеш таков, нели? Нели? Нееели?
Абре аман кај си денеска цел ден??????????? Од сабајле те нема да се јавиш ни да титнеш.,што е ова???Се спиело цела ден,а? Ке ти го расипам дено ко ке станиш ке видиш
Можеш ли воопшто да забележиш колку љубов има собрао во мене? Какви хемиски реакции ми предизвикуваш ќе експлодирам! Страста што ја чувствувам кон тебе последниве денови веќе станува неиздржливо силна. Не знаеш што ми се случува во главата деновиве. А кога ќе те видам... мисли му ја како ќе се правиш со мене, и со сите чувства што ми ги предизвикуваш За вакви огномети вреди да се живее.
Ете помина и четвртата година...Толку болка и солзи,толку љубов.ЗА ШТО? ЗА ПО 4 ГОДИНИ ДА КАЖАМ ДЕКА ОДИМЕ ПО РАЗЛИЧНИ ПАТИШТА!!!! Не си ти виновен,далеку од тоа дека си.Јас сум виновна што дадов се од себе за врска од 1 год, за човек кој знаев дека нема да се смени,дека поголем приоритет му се парите од среќата.... И сега,што ќе правиш на утрешниот ден?Впрочем што правиш вечерва?Ги гушкаш парите?Добро е,гушкај ги! Јас плачам,како и секогаш во годината на овие 3 дена!Се уништувам самата заради тебе,заради твојата гордост и пари!!! Се трудам да ти простам верувај ми,да заборавам дека те имало во животов,ама потешко ми оди... Се надевам барем господ дека ти прости!
Ако не го положам испитот во среда знај ти си крив! И да херпесите ми се благодарение на тебе. Нека нека има дана за мегдана
му благодарам на бога што на најубавиот празник ние сме едно ние сме заедно те сакам најмногу на светот
А да почнат и твоите од дома да ти пуштаат кредит Зар не мислиш дека 2500 денари што ги лупнав за тебе за кредит се превише ??
Volim te ko: Video, DVD, kompjuterske igrice. Volim te ko: Sladoled i kokice, casio i šljokice, Volim te ko: Konana, Dilana, Alana, ona 2 partizana...SHAJZE (Scheiße) Volim te ko: Kristl i Alexis, domaćica keksiz Kao Tarzan Chitu, ko Jovanka Titu Kao lumidole, bombone, trodone, žvakaće i toblerone Car sex, fast sex, last sex with the ex.. МА НЕМА ВЕЗЕ... ГРЕШКА У ТЕКСТОТ http://www.youtube.com/watch?v=-W4rXdz319o