Bas interesno mi stana so ova igrava toplo-ladno te izludev znam Ama aj veke ke prestanam obidi se utre pa da me smuvas nema pak da ti izbegam
А зашо тајна?... Немора да е тајна.... Глупо е така да се криете од сите...ако се сакате покажете го тоа!...
Како ти е сега срцко, кога ти се смеам во фаца, а ти патиш и ме молиш. Светот се врти Како и да е, те сакам многу знаеш нели??
Е баш ми е мерак што си ги даде сите пари на спортска и изгуби. Така е кога даваат мама и тато не знаеш да ги цениш парите! Лесно ти е да се расфрлуваш ама оди заработи ги да те видам. Мрзо една, стани и побарај работа, а не да дремиш по кладилници, да си ги фрлаш парите па после јас сум ти крива. Јас сум била малерот ! И сега си немал пари а ? Е само да знаеш колку ми е мерак
zdr na site nova sum na forumov i sakam da prasam za sovet pa ve molam pomagajte...... imav vrska od 6meseci se bese ok na pocetokov sto se veli ruzi ni cvetea , i odednas na mojov sakan mu tekna da stavi kraj a samo zatoa sto ne sakal ozbilna vrska ???? ok prifativ se ...ama go zasakav mnogu i do den dnes se gledame onaka..... na sekoe nase viduvanje me podsetuva deka me saka , i mi veli deka jas nego go mrazam.....seto toa sto se gledame onaka trae poveke od godina vreme a iskreno mi skisna veke go sakam ama ne sakam da prodolzam vaka veke sepak mislam deka po moja zasluga e vaka posto nikogas ne mu rekov zosto ova vaka ona onaka i za se si kutev i sega mi veli deka preku poraka ke mu pisam se a koga ke go vidam se pravam epten naivna a vistina e takva sum ne mozam da mu kazam se vo oci...i dojde denes den koga jas resiv da razgovaram so nego..... treba da se sluci sega ovie denovi apred toa imame razgovarano preku facebook i mu rekov deka go sakam i red dr raboti deka samo za nego izleguvam deka stalno mislam na nego i se toa i na seto toa mi vraka KE SE SREDI SE ???? sto jas toa ne mozam da go svatam kolku i da mislam ....pa ve molam za pomos sto bi mu rekle da ste na moe mesto?????? koga ke go vidam odnapred vi blagodaram.....pozzz Ligla
најди ја соодветната тема за овој проблем затоа што тука не пишуваме секој кај ќе ни текне. само совет од мене а таму кај што треба ќе ти одговориме со задоволство
Злато мое, мечуле мое, те сакам знаеш, и фала ти за изненадувањето... после сета таа нервоза ми требаше малку освежување, среќа...