Ти таму, јас ваму, а никогаш не сум те почувствувала поблиску. Со секој изминат миг те љубам побесно.
Не ме сакаш, да ме сакаш нема ова да ми го правиш ме губиш, полека ме губиш освести се пред да е касно
Зарем така сакаш да биде ? Глупости ??? ете ти ги твоите глупости. Ти само собирај во себе и се нека ти биде глупости. И после пау пукаш. И што јас да не треба да ти ги читам мислите и чувствата и да знам кој и зошто те напнал толку како вечерва. Да беснееш и да возиш како пореметен а јас да не знам што да ти кажам. Ти глуми силно машко пак. И не покажувај чувства. Кај цел ден ми е на нервна база ти на глава ми се докачи. Плус дојдов и до црква со тебе и се. Да ти се плукнам и на другарите во наводници што ги имаш и се. Биди потрчко. Биди слободно. Нека те користат и газат. Карај се со мене заради нив. Дери се на мене заради нив. Јас барем те сфаќам. Јас после пак сум тука. Ама срцка тоа се глупости. Тоа се твои зборови. И сега ... да ти го речам се ова ... да напраиме една голема кавга а ??? Ало уште не ме ни баци ... чао ... ти на мене чао ... е што се чудиш ќе трескам врата колку сакам ... чекаше да се вратам. Чекај ... колку сакаш чекај. Во 15 за 12 во црква да се одело ... заради некои си таму. Ни свеќа не запалив ни ништо. Пошто ти си тенџере тенџеросано. Како ми иде да ти се јавам и да ти се изнадерам не знаеш. А цела вечер бев добра и смирена. Уствари ти дали ќе знаеш тоа да го цениш м ??? Или утре ќе ти се јават другарите и трч трчаницата пак по нивни кеф прави се. Искрено јас не ти зборувам веќе. Додека имаш душа нека ти ја цицаат. Прави што сакаш, само те молам научи да зборуваш и да кажеш што те мачи одма и моментално. Смачено ми е да си еднаш ваков и јас да си ја акам главата и ти тек утре се да ми раскажеш што и како било. Знаеш дека сум тука секогаш, а си тврдокорен и суров. Што се плашиш. Јас сум единствената која нема да те повреди никогаш. А ти од мене се плашиш. Идиот.
Не ми изгледаш среќен.Не ти не си среќен со неа.Незнам дали намерно ја прошета покрај мене.Но не ми изгледаше среќен , погледот те издава.Те знам кога ти е најтешко, кога ти е сеедно, кога си лут , кога возбуден.Единствено ретко заљубен те гледав, тоа лице се трудеше да го скриеш од сите , посебно од мене.НЕ си среќен.Се надевам дека не си.Се надевам дека никогаш нема да бидеш.Искрено, ти посакувам само студенило во срцето и топли пролетни денови исполнети со сеќавањата на мене , кои ќе испарат со време.И одвратно чувство на гадење кога ќе ја допираш!
Се сеќавам лани на Велигден те мислев. Едвај се знаевме, каква тиква беше глупава, месец и више ти требаа да ме викнеш да излеземе. Оваа година прв пат бевме на Велигден заедно. Си запаливме свеќи еден за друг и си се кршевме со јајца. Епа ај да ни се множат заедничките Велигдени П.С- другата година јас ќе ти го стопам твоето јајце
Пфф.. полека сум се откривала која сум навистина! Хах, како да не! Ти ако не успеа да ме процениш во 4 и пол години, нема ни допрва љубави! Само сакам да ти кажам како е чувството да се биде љубоморен. Да видиш дека и други ме посакуваат злато мое. А, и не сум баш сигурна дека сакаш да бидам со друг, само напразно зборуваш, бидејќи сакаш да те молам за да си го храниш егото. Е нема! И да не ти е во мисла, лом напраев се на биљардов. Сите ги победив. Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=NkfPZZON8gs
ТЕ САКАМ !!! Ми требаш како никој друг во овој момент. Те сакам до болка. Ми се чини ќе полудам ама нема ќе издржам и нема да мислам на тебе. И да никогаш нема да ти признам колку многу ми значиш. Никогаш нема да ти признам дека ти му даваш смисла на мојот живот. Ти му даваш смисла на СЕ !! А јас сум силна само да го напишам сето ова и ништо повеќе. Недостигаш !!