Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    ми недостигашшшш...сакам да сум покрај тебе... :( :inlove: :inlove: :inlove: :l: :l: :l: :l:

2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да те видам. Незнаеш колку сакам да сум со тебе во моментов... Вчера беше прекрасно. :inlove:

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Ти таму, јас ваму, а никогаш не сум те почувствувала поблиску.
    Со секој изминат миг те љубам побесно. :*

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
  5. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Сакам да те видам..и по секоја цена ќе бидеш покрај мене вечер..толку ти кажувам..

6. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    ЈАВИ СЕ ОВЦООООО! Не ќе да е на арно ова! :@

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    те чекам душо подготвена сум бре :D

8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.247
    Допаѓања:
    49.226
    Не ме сакаш, да ме сакаш нема ова да ми го правиш :( ме губиш, полека ме губиш освести се пред да е касно :!:

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Теленцеее ме полудуваш ! ]:) :doh:

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    26.694
    TE САКАМ!!!

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Зарем така сакаш да биде ? Глупости ??? ете ти ги твоите глупости. Ти само собирај во себе и се нека ти биде глупости. И после пау пукаш. И што јас да не треба да ти ги читам мислите и чувствата и да знам кој и зошто те напнал толку како вечерва. Да беснееш и да возиш како пореметен а јас да не знам што да ти кажам. Ти глуми силно машко пак. И не покажувај чувства. Кај цел ден ми е на нервна база ти на глава ми се докачи. Плус дојдов и до црква со тебе и се. Да ти се плукнам и на другарите во наводници што ги имаш и се. Биди потрчко. Биди слободно. Нека те користат и газат. Карај се со мене заради нив. Дери се на мене заради нив. Јас барем те сфаќам. Јас после пак сум тука. Ама срцка тоа се глупости. Тоа се твои зборови. И сега ... да ти го речам се ова ... да напраиме една голема кавга а ??? Ало уште не ме ни баци ... чао ... ти на мене чао ... е што се чудиш ќе трескам врата колку сакам ... чекаше да се вратам. Чекај ... колку сакаш чекај. Во 15 за 12 во црква да се одело ... заради некои си таму. Ни свеќа не запалив ни ништо. Пошто ти си тенџере тенџеросано. Како ми иде да ти се јавам и да ти се изнадерам не знаеш. А цела вечер бев добра и смирена. Уствари ти дали ќе знаеш тоа да го цениш м ??? Или утре ќе ти се јават другарите и трч трчаницата пак по нивни кеф прави се. Искрено јас не ти зборувам веќе. Додека имаш душа нека ти ја цицаат. Прави што сакаш, само те молам научи да зборуваш и да кажеш што те мачи одма и моментално. Смачено ми е да си еднаш ваков и јас да си ја акам главата и ти тек утре се да ми раскажеш што и како било. Знаеш дека сум тука секогаш, а си тврдокорен и суров. Што се плашиш. Јас сум единствената која нема да те повреди никогаш. А ти од мене се плашиш. Идиот.

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  12. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.354
    МЛАД ДУХ!!! :@

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Не ми изгледаш среќен.Не ти не си среќен со неа.Незнам дали намерно ја прошета покрај мене.Но не ми изгледаше среќен , погледот те издава.Те знам кога ти е најтешко, кога ти е сеедно, кога си лут , кога возбуден.Единствено ретко заљубен те гледав, тоа лице се трудеше да го скриеш од сите , посебно од мене.НЕ си среќен.Се надевам дека не си.Се надевам дека никогаш нема да бидеш.Искрено, ти посакувам само студенило во срцето и топли пролетни денови исполнети со сеќавањата на мене , кои ќе испарат со време.И одвратно чувство на гадење кога ќе ја допираш!

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Се сеќавам лани на Велигден те мислев. Едвај се знаевме, каква тиква беше глупава, месец и више ти требаа да ме викнеш да излеземе.
    Оваа година прв пат бевме на Велигден заедно. Си запаливме свеќи еден за друг и си се кршевме со јајца.
    Епа ај да ни се множат заедничките Велигдени :) :inlove:

П.С- другата година јас ќе ти го стопам твоето јајце :devil:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Пфф.. полека сум се откривала која сум навистина! Хах, како да не! Ти ако не успеа да ме процениш во 4 и пол години, нема ни допрва љубави! Само сакам да ти кажам како е чувството да се биде љубоморен. Да видиш дека и други ме посакуваат злато мое. ;)
    А, и не сум баш сигурна дека сакаш да бидам со друг, само напразно зборуваш, бидејќи сакаш да те молам за да си го храниш егото. Е нема! :!:
    И да не ти е во мисла, лом напраев се на биљардов. Сите ги победив. :devil:
    Поздрав :*
    http://www.youtube.com/watch?v=NkfPZZON8gs

16. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    кој прв ке попушти со лутината |(

17. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    ТЕ САКАМ !!! Ми требаш како никој друг во овој момент. Те сакам до болка. Ми се чини ќе полудам ама нема ќе издржам и нема да мислам на тебе. И да никогаш нема да ти признам колку многу ми значиш. Никогаш нема да ти признам дека ти му даваш смисла на мојот живот. Ти му даваш смисла на СЕ !! А јас сум силна само да го напишам сето ова и ништо повеќе. :( :( :( Недостигаш !! ;(

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
  19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.674
    зошто секогаш мислиш дека си само ти во право :( неможам вака стварно неможам повеќе.. :sweat:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Ако ти дојдам таму ќе ти треснам една убаво ќе ти се учине па уште една ке си побараш е така ;) :punch: :P