да ти ебам и племе и све по список морон еден како можеш овај ден да ми го распипваш абе сурат да не ти го видам све да ти ебам
Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison Take me, t-t-take me wanna be your victim, ready for abduction
ме разбуди со долги бакнежи и со милувања,со прекрасен мирис на кафе и гооолемо парче торта и с**с после тоа уште нерасонета.па ти си бог за мене никој не направил да се чувствувам вака како ти заслужуваш да се омажам за тебе
Правам се за да те задржам и да не те изгубам... Но ти изгледа не забележуваш. А јас не сум доволно силна за да ти признаам дека те сакам повеќе од се на светов. :'(
Ми го разубави денот !! Да знаеш дека ти си заслужен за насмевката на моето лице ТИ и никој друг...нема потреба повеќе да се залажувам самата себе. Си заслужи еден и си доби ЗАСЛУЖЕНО
Не ме мисли како ми е ќе те лажам знај, не ме гледај ти во очи ќе видиш само крај и ако повторно се сретнеме на улица без ниеден збор те молам прејди на друга страна. Не ми буди гласна птица кога тагувам,кога јас кон светот мој со црн воз патувам, штом ке исчезнат сите модри траги мои сетисе бар за миг некогаш ти на мене... .!. .!. .!.
На еден две три работи што ми лежат онака и искрено би му ги треснала и преку меил преку нет, ама не сакам, кога не ме бара тој, зошто јас него. Не е изјавување на љубов инаку.
Најмила моја, сфатив што си ти за мене. Сфатив дека си најубавото нешто што ми се случило до сега. Живеам за да бидам најсреќен, а најсреќен сум со тебе. Сакам сега да сме заедно, да биде исто како вчера, сите да гледаат дека сме вистински среќни и вљубени еден во друг. Сакам пак да ги гледам твоите очиња како весело играат додека се гледаме. Ми беше преубаво... ми недостасуваш! Жал ми е што сега не сме заедно, но набргу пак ќе се имаме во една прегратка. Двете половини од срцето пак ќе се спојат Да ти кажам извини, подобро не. Ќе ти ПОКАЖАМ колку ТЕ САКАМ! Ме правиш најсреќен мила, НАЈСРЕЌЕН! Ми недостасуваат твоите најслатки цунки. Ми недостасува твојата дланка на мојот образ, твоите прстиња низ мојата коса...ми недостасува твојот мирис. Сето ова не сакам да те растажи. Со ова сакам да ти подарам искрена насмевка, знаејќи дека јас никогаш нема да те оставам сама! Твој засекогаш! ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ЉУБОВ МОЈА !
Толку беше...Се надмина себе си..А и јас се надминав синоќа..Да не беше алкохолот во мене немаше да си ја олеснам душичкава така добро. Ако, не се каам. Верувал или не, остана уште нешто што не ти кажав во тој мој 20минутен монолог. Дека имам чувства. Или поточно имав.Толку малку барав, а толку ништо не добив. Колку си ти само не дораснат, не достоен и безвреден. Ти беше едно најобично трошење време. Проклети да се сите убави моменти со тебе, од денес сум друга личност. НЕ, овој пат нема да се вратам кога ќе ме побараш. НЕ, нема да паднам на празните ветувања и шармирања. Колку ли е само звучи како клише. Ахам и што е најважно заборавам дека некогаш воопшто си потоел, дека "ние" сме постоеле. Имам одлична селективна меморија, знаеш и самиот. Drop dead, sincerely.
Успеваш секогаш да се замоташ во глупоста И сега дал да плачам ил се смеам!? Ќе ми омрзнат некои работи...уште некои...
Си знаеш ти како треба. А се е добро кога добро ќе се заврши. Сега можам мирно да спијам. Идиот еден. Ама мој идиот.
Да ме прашаш од кај ја најдов храброста пред 2 недели да ти раскинам, не знам од каде! Ама знаеш што боли? Тоа дека правилно постапив... Да. Мислев дека тоа ќе биде лесната околност, ама сеа сфаќам дека тоа е најтешкиот дел... Да го оставиш тој што го сакаш.... Многу тешка задача имав. Ја извршив успешно. Ама знаеш што... Имам последици... се надевам не се трајни... Ме уништиии... ме здроби... чувствувам физичка болка кога мислам на тебе. Знаеш исто така што боли? Што не мрдаш со прст... за да смениш нешто... што ти е сеедно... Да. Многу боли... Иако и после ова ќе речам дека повеќе нема да плачам, знам дека евентуално ќе ми дојде пак мака дека не успеавме. Ама знаеш што, се поретко ми доаѓа тежината што ми ја остави. И на крај, ФАЛА што ме повреди толку за да не ни посакам да бидам пак со тебе, па дури и да молиш... Продолжи така...
Ми недостигаш на Божик, ми недостигаш на Прочка, на Велигден, секогаш кога не сме заедно. Ајде нека дојде утре конечно да те видам