Што да му кажам... ? Дека пошизувам кога го нема ? Дека ми фали ? Дека го сакам ? Дека сакам да го почуствувам силниот стисок на неговите раце околу мене ? Дека очајно ми треба неговиот мирис, допирот на неговите усни на моите, неговиот поглед упатен кон мене ? Ми треба како воздухот на давеникот, како сонцето на рударот, како храната на сиромавиот, како водата на трговецот во Сахара, ми треба за да се почуствувам жива и исполнета, да се почуствувам важна и потребна и да ме држи во своите прегратки за да бидам сигурна и јака, само еден момент со него секој ден ќе ме одржува во живот. ТЕ САКАМ
единствено се надевав да не станам Bitter, ама сега таква сум и би оставела Lily Allen да зборува наместо мене http://www.youtube.com/watch?v=OK4fJhbR ... 01F60907A3
Еј ти прекрасен, луд створу, сакам да те нејќУм, и нејќУм да те сакам. Уствари, не знам дал' те сакам, да не бладам глупости, бидејќи треска ме не тресе, за сега не . Си ти „easy lovin' “ али дарлинГ, „I ain't lovin' easy„. Џаба ти сета магија, џаба ти тие мали луди очиња, џаба, ти велам.... ...и не гледај ме тако! јер да полудим могу лако . Мене ми фино со тебе! и мене ми ружно во душата, кога тебе нема, а тебе немааа, а тебее немаа, више од два денаааа !!! Тек је 12 саати, ајде сега да те разбудам, да те реметам јас тебе.... шутрачино една, ко ни една. Зрн... будиме луѓе, зрннн... реметиме луѓе.. ајде да префрлиме муХАбета преку жица
о мај гад топол туш врз тренерки.ццц.збеснав и се смеев како луда од тебе срце мое.цела нервоза ми ја извади
Ау дечко па ти стварно си немал вкус Ај барем да беше подобра не се преценувам и не зборувам од инает ама ружна е .... А кога ќе си подразмислам ..... хммм..... па баш си одговарате Си изгубил многу бе братче некако си се огрубел кога беше со мене ми беше многу поубав , а сега или јас те разубавував или сега гледам реално и неутрално па може да ти кажам НЕ СИ НИШТО ПОСЕБНО Повеќе она ти одговара .... Таман исто убави сте xD Уживајтеее ...... Тебе ти одговараат повеќе такви ем малечки ем глупи ем грди ем светот ќе им се врти околу тебе се додека не те зезнат.Незрел си и тоа мноооогу па добро што си одбрал и таква ако е некоја подобра повеќе од 1 месец не би издржала .... Ајт со Среќа нека ви е .... и се најубавкоооо
да имав повеќе храброст би му кажала....дека го засакав многу и сакам да сме заедно секогаш!и дека би му пружила мн љубов само време ми треба да се навикнам на тоа дек вистина постои некој што истото би го дал и мене!
ЕурОкремче не можам. Ќе се свиткам од смеење. Само кога ќе ми текне А те сакам. Силно и искрено. Мајке ми те сакам иако си скроз луд
душичето ќе ти го извадам мора да осетиш дека до тебе има и кучка не само мила девојка ќе те сакатам љубов моја ќе си играме една игра можи? знам дека сакаш валкани игри
Душо преубаво си поминав Крушево се тебе , можеби чекавме добар сат и пол пред спомен куќата ама вредеше !
Ќе морам да ја парафразирам Ливинг, извинување за тоа.. Ние сме едни од тие парови кога женското е она чист просек, ништо невообичаено, додека дечкото е поубав, одлично граден, конструкција и лице, беспрекорна убавина. Посакуван, коментиран, проследен од воздишки. И добро бе кога си таков, што бараш со мене мајка му стара? Можеш да најдеш 100 пати подобра, 100 пати поубава и позгодна од мене. Не знам дали да паничам и љубоморам скришно, или да сум горда што некој како тебе ме одбрал мене. Можам да им мавтам на повеќето женски и да им се смеам со насмевка која вели Can't touch this.
Девојко зрачиш со харизма, тоа е поголем магнет од цицка на мегдан, трепки до Табановце и лигавење џин-тоник.Имал причина што те одбрал, а ти уживај во моментот и без паника, нека љубомори тој, што порано не те поканил на состанок.
знам дека ти кажав дека ќе легнувам, но ќе чекам да дојде 00 :00 да ти честитам роденден и да ти кажам колку те сакам