Вчера ова време си бевме заедно и сакам пак да бидеш тука сега... Леле леле утре како ке те гњавам па не си свесен
Знаев дека немат да се јавиш цела вечер,знаев.Не ни сакаш да излезиш со мене.Многу си сменет да знаеш.Све ми мирисат на крај,те трпа те трпа имаш среќа што има живци и сум смирена личност,ама уште малце и јас ке почнам да ги покажувам забите е тогаш ке те здоболит многу.Морат недела здравје да ти врата за тогаш што ме застрами прд цело друштво,ке ме видиш
сакам кога вака ќе си ги средиме нештата, и ќе си покажеме колку се сакаме и секогаш да биде вака, никогаш повеќе не сакам караници и нервози доста беа, иш иш нека одат од нас Те Сакам многу , повеќе од ова не ни можам да сакам
Те сакам...те мразам...ми недостигаш...не можам да те поднесам....сакам да те видам... Дај промени се, сакам да е се супер и да уживам со тебе, а не секој ден да ми е измачување!!!
Не, не е затоа што сум болна...причината поради која не сум расположена цел ден си ти! Нека се средат конечно работите помеѓу нас зошто ПОЛУДУВАМ!!!
Едвај чекам И овој пат се надевам дека се што имаш на ум ќе оствариш Ме изненади мнооогу ме изненади ме тресна од земја поминав многу ама вредеше Ти посакувам среќа па потоа заедно да славиме
Те сакам срцее..неможам да сфатан дека ова ни се деси,но ке помини сигурна сум..пак ке сме заедно..те сакам и многу ми недостигаш
Се` проаѓа... ваљда пројде и ти... Зашто вчера не беше тоа тоа? Изгледа премногу ме повреди па не ни ми беше толку убаво со тебе. Како и да е, јас после месец дена нервирање околу тебе, конечно се почувствував подобро...
секој ден се пали некој фитил меѓу нас си ги вадиме очите и на крај ме сакаш? да те сакам а ти мене? најпоќе цуце абе тешко нас најјако ми е што секогаш има страс голема меѓу нас тоа никогаш нека не заврши никогаш те сакам
Eве. Еве вака се топам бе,вака!!! А кога ќе се насмееш па Ама во микроорганизам се претварам.Ете како ми делуваш ти на мене.
неможам повеќе без тебе.. Секој ден ми е празен... сакам се да биде како порано.. не сакам да ми остане само сеќавањето на тебе... Те сакам!
Вечерата ти е готова ... После празнициве ова добро би ти дошло... мора на диета ако се смета во диета