Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Многу си глупав бре човече.Најглупав на свет.Ти си синоним за глупавоста.Ти си поглуп и од самата глупавост... на квадрат и тоа :!: Цар!

На faye и Johny им се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што да правам кога немам влакна на јазикот
    (особено не за такви ко тебе :lol: )
    мило ми е што ме послуша-само не туку се жали и поплакувај туку размисли што правиш, не си тинејџер си маж СОЗРЕЈ МАЛКУ :!:

п.с. што маж си ти бе најголем плачко што го познавам, што сум женско па не сум плачка ко ти : :lol: D

3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не ми недостасуваш! лута сум ти 8)

4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам многу нешта да ти кажам но неможе се да се собере. Колку и да се караме, знаеш дека те сакам и со тебе сум :*

5. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Колку ќе ми недостигаш и ти самиот не знаеш..веќе ми недостигаш...аууу се растажив.. ;(

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ах бре. Тешко ти е и тебе со мене. Признавам јасно и гласно. :D :D :D На форумов :tmi: :D

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.243
    Допаѓања:
    167.719
    Едноставно е да те сакам и едноставно ми е да те поведам за рака и да те покажам пред светот.Се гордеам со тебе!

На teddybear, Offspring и enca.69 им се допаѓа ова.
  8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
  9. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Ивини душе шо денес бев тегла цел ден и ништо не можев да ти помогнам :( . I feel soo stupid today! SOOO fu*kin stupid!!! :envy:

10. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    По толку време пак ти го слушнав гласот. Не е истиот, ниту пак чувството, но има нешто... Глупава беше и причината поради која ти се јавив, знаеш дека беше изговор. Сакав само да се потсетам на тебе, како што тоа го правам сега читајќи ги оние не толку мили пораки. Веќе се помирив со тоа дека нема да бидеме заедно, но зошто понекогаш е волку проклето тешко???
    Се чудам како по се можеше безмилосно да ме одминеш и да го свртиш погледот... Не дека јас бев нешто подобра, но сепак... Можеби и нема зошто да се чудам, веќе како да не те познавам, а замисли ја знам секоја твоја мисла, реченица, навика уште пред ти да си свесен за истата! Не разбирам, а може и не сакам.

Јас впрочем сум добра, дури и предобро се чувствувам воглавно, кога ќе ме видиш - мислиш никогаш не сум почувствувала болка. Но има и мигови кога само ти си ми во мислите; не, не сум те заборавила ниту пак сакам, сепак сме имале нешто што тогаш ми причинувало среќа, сме имале ние и убави моменти. Ама еве во вакви мигови како овој сега кога буквално ми доаѓа да вриснам од тага и немоќ!!! Немоќ да те преболам... Засега.

http://www.youtube.com/watch?v=LRK9nWiryHU

Песнава ти ја посветувам, барем овде, иако знам дека никогаш ти нема да го дознаеш тоа како и многу други работи. А утре? Утре е нов ден... :sun:

На BabyD0ll му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Знаеш и самиот дека те сакам, друго ништо важно не ми е, но .. :x

12. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    ќе си напрам сега едно шаблонче во мозокот за да бидам малце поладна не во смисла да се дистанцирам или да не мислам на тебе едноставно лесс ис мор

13. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Навистина ми беше потребно да те видам синоќа...мило ми е што поразговаравме. Останаа уште некои работи кои не ти ги кажав, но немам храброст. Во секој случај...сега ми е подобро :l:

14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Колку сум јас горда на тебе. Уште да испадне ова со работата иииии за маж ќе те земам(јас и онака ќе те земам, ама ај) :D
    Конечно после толку нервози и караници околу тие двајца, собра храброст се да им кажеш во лице! Фала Богу!
    Иако по малку се чувствувам како јас да сум крива за вашата караница, барем знам дека со право бев иницијатор! На некои работи мора да се стави крај, макар тоа било и вашето другарство(не дека тоа го сакам, ама на тоа ми мириса)...
    И да, за малку ќе заборевев... те сакам. Повеќе од се бре!

15. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Знаеш каков глас имаш?
    И преку телефон успеваш да ми ја разгориш желбата да дојдам и да те силувам.
    Прекини да се смееш така, прекини да зборуваш така, имај трошка милост! :)

16. TheOne

TheOne Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Can't wait to see you :)

17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Море да постоеше не само што ќе му кажев туку и покажев ! :lol:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Темава по трет пат ја отварам, не знам до времево ќе да е, само на некои романтики ми текнува, штета што или не сакам да постои некој таков на кој би му изнашепотела на увце некои работи или постои, а јас не знам :D илиии постои, а се правам дека не постои, чудно чојчиште сум бе, ама не сум мажомразач, немам среќа веројатно . :wasntme:
    А на пример да постоеше некој сега би му рекла дека сакам да сум до него, да се изнаправиме муабет, да се изнасмееме и на крај да ме гушне и друго ништо не би ми требало .

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Знаеш да ме изнервираш премногу и да ме извадиш од такт. Многу голем инает си разбери неможе секогаш да биде по твое. :devil: Зошто си таков и зошто не разбираш некои работи? :(

20. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    што ти мислам само да знаеш ]:) ахххх :inlove: