Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Официјално си глуп... и официјално си НУЛА за мене...

2. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Јас ке те тешам за реал бе, ти ветив :lol:

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.479
    Допаѓања:
    5.454
    сакал ти или не јас се пакувам и од утре па наредни неколку денови јас сум кај тебе :lol: :lol: :lol:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    :D А, што да се прави со тебе и што да се прави со мене а?!?
    Некако мене би ми полесно ти да си тргнеш, ама ај тргни си или ај јас да си тргнам, како и да е некој да си тргне, ова не е здраво, не е богами на 28 не е. Ама како?!?
    Иди си, не знам што не си одиш. Немам веќе идеа што да направам да те снема. Пошто остана само едно, а тоа не би јас тоа ни на најголем непријател, ама еј, некако ако се разочарам не го сфаќај како врати се него иди си, не се врти, ако можеш ова, што поскоро, толку подобро :). Си знаеш де што ти објаснувам.

http://www.youtube.com/watch?v=PIRMAK5-p1U

5. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Некои размислувања твои ме вадат од такт :@ ! И тоа што си кукавица и не можеш во лице да ми кажеш тоа што во очи ти се глеа. Чекаш јас да почнам со муабетот... епа почнав, зошто ме гледаше како божем ме сакаш? За после половина час од моето зборење да ми кажеш дека не си сигурен и дека можеби сум ти навика :@ . Ме разочара. После се што поминавме заедно овие години! Каде е тој човек во кој што се заљубив јас :| ? Се смени за многу брзо време, а знам дека не заслужив со ништо! Почнав да се оладувам од тебе, знам дека извесно време (од коа ќе раскинеме- а гледам дека тоа ќе го направиме) ќе патам, заради тебе (не е работата дека си ми прв), едноставно убаво и уникатно ми беше поминатото време со тебе, некои работи не можат да се избришат туку така, ама не си последен,и ти реков дека после тебе ќе се посветам на факултетот, и да се запишам на курс некаде и уште еден јазик да научам, ќе си го пополнам времето и побрзо ќе те заборавам! Не е дека сум светица ама не ме заслужуваш! Се повеќе и повеќе ми се искривува сликата за тебе што ја имав години наназад :( . И да МЕ БОЛИ , МЕ БОЛИ МНОГУ ама знаеш дека сум силна и дека ке издржам СЕ!

6. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Да се чувствувам како последно го*но, скот, убиец, скриена дворска будала, ништожничка, највиновна на светот кога сум со најчисти мисли и најдобри намери?! НЕМАМ НАМЕРА.Ептен ти благодарам на шамарчево, од земја ме акна (т.е. се акнав сама), ама можеби ќе ми помогне да се растрезнам и да се ,,воозбилам,, а?! :^)
    Ти благодарам уште еднаш, најмалку го заслужив муабетов и постапките. Остани ми со здравје и секое добро на светот да те прати!
    п.с. Те сакам ама што е тоа важно. т.е. на кого му е...... ;(

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ми треба повеке време со тебе на само, ми недостигаш во последно време не сме се виделе на раат ни 10 минути. Се надевам дека и ти се чувствуваш така :( :l:

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Со тебе, фатена за рака би одела до крај на светот и назад - ПЕШКИ. Ете ти доказ колку проклето те сакам :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    2.130
    Не бев свесна од каде доаѓам и каде одам..... Не знаев зошто облакот се движи во тој правец и со таа брзина, но сфатив дека небото ја знае причината за тоа..... И ти ќе ја дознаеш твојата причина ако ѕирнеш зад хоризонтот...
    А ти најмил мој
    за да имаш среќен и слободен живот треба да ја жртвуваш здодевноста - а тоа е обично најтешката жртва

Никогаш не ми беше дадена желба, без да ми се даде можност да ја остварам.... Но сфатив прво дека морам да го заслужам тоа.

Конечно на крајот разбравме и двајцата дека светот не ни должи ништо - едноставно тој е создаден прв! :)

На DeRose и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Гледам во тие неколку слики кои ги имаме и можам да видам само колку се совршено несовршени. Посебно една ми се допаѓа јас размачкана во шминката и разбушавена во косата, карминот се избришал од моите усни...ти изгледаш премногу буцкасто во образите, а не си маицата ти е изместена, косата исто така, НО двајцата сме насмеани од 6 до 6 и тоа е она што таа слика ја прави речиси совршена,а да бидеме искрени далеку е од совршена :D Останатите слики па да совршени сме ама не сме насмеани и не ми се омилени затоа што насмевката на нашите лица кажува многу и вреди многу повеќе од совршено средена коса, облека, шминка или совршена поза.
    Сакам силно да те гушнам како на сликиве ама нема :( Ако ќе си почекам, трпелива си сум јас :$ Само се надевам дека ќе важи она стара, добра...„Кој чека ќе дочека“ :D

На zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
  11. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Бејби бе ај батали реал,ко да умрел некој да му се сневиди,па дааааааааааааааааааај живнииии :rofl:

12. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Ќе ти биде криво незнам дали затоа што ќе немаш со кој да си играш или затоа што ме губиш затоа што ти значам ама па мислам дека доволно те чекав.Сега ќе ти кажам едно виртуелно готово-КРАЈ а набрзо и во живо :*

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    ми недостигашш ..сакам шо побрзо да те видамммм :( :l:

14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    душо имав кошмари сонвав дека те изгубив леле колку ми е неубаво ај да ти звонам барем гласчето да ти го слушнам :doh:

15. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    375
    Дека го сакам ... го сакам многу повеќе отколку што било кој збор би можел тоа да го опише .... :l: :l:
    И дека не ми е жал за ништо што сум направила за него и дека е многу глупав што незнае да ги разбере моите чувства, кои се толку длабоки, а јас запаѓам се подлабоко и подлабоко во нив т.е. тонам.
    А тој... бар да имам сили да му кажам дека го мразам поради тоа што толку многу го сакам, а тој не е способен за да го сфати тоа. И да му кажам дека го мразам неговото дерење и дека истото ремногу ми недостасува. Да му кажам дека не е за све во право и дека е кретен кога тврди дека се знае. Би го шамарала со тоа неговото има време и би му се издрала во фаца дека нема време и дека јас повеќе неможам да чекам, пошто чекањето ме убива ... ;( ;( И колку само би му кажала се што сакам од него .... али неможам... ке рече ти срце си отишла на цело :D
    Затоа молчам и се надевам дека на него можеби и ќе му текне дека јас треба нешто да му кажам .....хммм ...а можеби и не .... ;(

На barbie-hilton му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    На бившиот би му кажала
    тиквар еден оди у пм како можев да те слушам , гледам? Кога беше пијан гс , како можев да те тешам , држам , 1 година слушав лаги никогаш не те излажав или изневерив , те сакав и вака ми враќаш ?? Не сакам да те видам мрш и една циганска тука лева му мавам ....

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Све је дежа ву, све је узалуд, сфати да је био задњи пут
    Веч виџено све... по којзнае кој пат...

Љубав не станује ту
    Ни као пјесма ни као смијех
    Ни као суза ни као лјек
    Ни као нада што нуди спас за све нас

На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Зошто не те сретнав маааалку подоцна? :worried:

19. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Би и кажал само едно нешто, ептен кратко, ептен јасно: НАЈМИЛА, ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ! ТИ СИ МОЈАТА НАСМЕВКА! :) :* :inlove:

На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Би му кажала само дека што се однесува до мене - Засекогаш ќе останам со тебе бебче мое! :inlove: :l: