А, што да се прави со тебе и што да се прави со мене а?!? Некако мене би ми полесно ти да си тргнеш, ама ај тргни си или ај јас да си тргнам, како и да е некој да си тргне, ова не е здраво, не е богами на 28 не е. Ама како?!? Иди си, не знам што не си одиш. Немам веќе идеа што да направам да те снема. Пошто остана само едно, а тоа не би јас тоа ни на најголем непријател, ама еј, некако ако се разочарам не го сфаќај како врати се него иди си, не се врти, ако можеш ова, што поскоро, толку подобро . Си знаеш де што ти објаснувам. http://www.youtube.com/watch?v=PIRMAK5-p1U
Некои размислувања твои ме вадат од такт ! И тоа што си кукавица и не можеш во лице да ми кажеш тоа што во очи ти се глеа. Чекаш јас да почнам со муабетот... епа почнав, зошто ме гледаше како божем ме сакаш? За после половина час од моето зборење да ми кажеш дека не си сигурен и дека можеби сум ти навика . Ме разочара. После се што поминавме заедно овие години! Каде е тој човек во кој што се заљубив јас ? Се смени за многу брзо време, а знам дека не заслужив со ништо! Почнав да се оладувам од тебе, знам дека извесно време (од коа ќе раскинеме- а гледам дека тоа ќе го направиме) ќе патам, заради тебе (не е работата дека си ми прв), едноставно убаво и уникатно ми беше поминатото време со тебе, некои работи не можат да се избришат туку така, ама не си последен,и ти реков дека после тебе ќе се посветам на факултетот, и да се запишам на курс некаде и уште еден јазик да научам, ќе си го пополнам времето и побрзо ќе те заборавам! Не е дека сум светица ама не ме заслужуваш! Се повеќе и повеќе ми се искривува сликата за тебе што ја имав години наназад . И да МЕ БОЛИ , МЕ БОЛИ МНОГУ ама знаеш дека сум силна и дека ке издржам СЕ!
Да се чувствувам како последно го*но, скот, убиец, скриена дворска будала, ништожничка, највиновна на светот кога сум со најчисти мисли и најдобри намери?! НЕМАМ НАМЕРА.Ептен ти благодарам на шамарчево, од земја ме акна (т.е. се акнав сама), ама можеби ќе ми помогне да се растрезнам и да се ,,воозбилам,, а?! Ти благодарам уште еднаш, најмалку го заслужив муабетов и постапките. Остани ми со здравје и секое добро на светот да те прати! п.с. Те сакам ама што е тоа важно. т.е. на кого му е......
Ми треба повеке време со тебе на само, ми недостигаш во последно време не сме се виделе на раат ни 10 минути. Се надевам дека и ти се чувствуваш така
Со тебе, фатена за рака би одела до крај на светот и назад - ПЕШКИ. Ете ти доказ колку проклето те сакам
Не бев свесна од каде доаѓам и каде одам..... Не знаев зошто облакот се движи во тој правец и со таа брзина, но сфатив дека небото ја знае причината за тоа..... И ти ќе ја дознаеш твојата причина ако ѕирнеш зад хоризонтот... А ти најмил мој за да имаш среќен и слободен живот треба да ја жртвуваш здодевноста - а тоа е обично најтешката жртва Никогаш не ми беше дадена желба, без да ми се даде можност да ја остварам.... Но сфатив прво дека морам да го заслужам тоа. Конечно на крајот разбравме и двајцата дека светот не ни должи ништо - едноставно тој е создаден прв!
Гледам во тие неколку слики кои ги имаме и можам да видам само колку се совршено несовршени. Посебно една ми се допаѓа јас размачкана во шминката и разбушавена во косата, карминот се избришал од моите усни...ти изгледаш премногу буцкасто во образите, а не си маицата ти е изместена, косата исто така, НО двајцата сме насмеани од 6 до 6 и тоа е она што таа слика ја прави речиси совршена,а да бидеме искрени далеку е од совршена Останатите слики па да совршени сме ама не сме насмеани и не ми се омилени затоа што насмевката на нашите лица кажува многу и вреди многу повеќе од совршено средена коса, облека, шминка или совршена поза. Сакам силно да те гушнам како на сликиве ама нема Ако ќе си почекам, трпелива си сум јас Само се надевам дека ќе важи она стара, добра...„Кој чека ќе дочека“
Ќе ти биде криво незнам дали затоа што ќе немаш со кој да си играш или затоа што ме губиш затоа што ти значам ама па мислам дека доволно те чекав.Сега ќе ти кажам едно виртуелно готово-КРАЈ а набрзо и во живо
душо имав кошмари сонвав дека те изгубив леле колку ми е неубаво ај да ти звонам барем гласчето да ти го слушнам
Дека го сакам ... го сакам многу повеќе отколку што било кој збор би можел тоа да го опише .... И дека не ми е жал за ништо што сум направила за него и дека е многу глупав што незнае да ги разбере моите чувства, кои се толку длабоки, а јас запаѓам се подлабоко и подлабоко во нив т.е. тонам. А тој... бар да имам сили да му кажам дека го мразам поради тоа што толку многу го сакам, а тој не е способен за да го сфати тоа. И да му кажам дека го мразам неговото дерење и дека истото ремногу ми недостасува. Да му кажам дека не е за све во право и дека е кретен кога тврди дека се знае. Би го шамарала со тоа неговото има време и би му се издрала во фаца дека нема време и дека јас повеќе неможам да чекам, пошто чекањето ме убива ... И колку само би му кажала се што сакам од него .... али неможам... ке рече ти срце си отишла на цело Затоа молчам и се надевам дека на него можеби и ќе му текне дека јас треба нешто да му кажам .....хммм ...а можеби и не ....
На бившиот би му кажала тиквар еден оди у пм како можев да те слушам , гледам? Кога беше пијан гс , како можев да те тешам , држам , 1 година слушав лаги никогаш не те излажав или изневерив , те сакав и вака ми враќаш ?? Не сакам да те видам мрш и една циганска тука лева му мавам ....
Све је дежа ву, све је узалуд, сфати да је био задњи пут Веч виџено све... по којзнае кој пат... Љубав не станује ту Ни као пјесма ни као смијех Ни као суза ни као лјек Ни као нада што нуди спас за све нас
Би и кажал само едно нешто, ептен кратко, ептен јасно: НАЈМИЛА, ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ! ТИ СИ МОЈАТА НАСМЕВКА!