и што сега ти пишував пораки на крај ми се јавуваш да ми кажеш дека спиеш леле многу сум нервозна да знаеш уште ова ми фалеше во овој ден но сепак те разбирам уморен си ахаха сепак бакнежот уште ми стои на устенцето од утрово те сакам сонце мое да не си ти незнам што би правела
Добро ми дојде овој разговор... се надевам и на тебе. Не жалам за ништо што сум направила за тебе, едноставно убаво ми е кога гледам дека си среќен. Сакам кога си насмеан. За ништо не те обвинувам. Периодов беше никаков. Морам да признаам, ми беше страв дека ќе те изгубам засекогаш. Самата помисла на тоа ме убива, не би го прифатила тоа никако! Те сакам!
See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I'm waiting for you With or without you With or without you I can't live With or without you And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away My hands are tied My body bruised, she's got me with Nothing to win and Nothing left to lose And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away With or without you With or without you I can't live With or without you *He место she.... перфекција...
замаен замаен се си признаваш лека полека ами не дека не знаеше дека е така али машка глава шо ке ти се прај башка то конечно бидна а аххх теле едно немозам да сватам колку сме исти инаети з анекои работи магаренца на мост вечерва те сватив од поинаков агол за некои работи ама бре дете сам така си се праеше кој ти е крив али не си таков то е битно аахахх ќе видиме кој на кој ке му тика и звони башка то само зет ми е за тебе да те среди или поточно за двата да не среди оти турни ме да кинисам сне хихихи
Цуцко ти благодарам за прекрасното будење!!! Сега сум насмеан и цел божји ден ќе бидам така! Ти си „виновна“ за тоа! Така да си знаеш! Ти и само ти кукле низаедно! Сакам да знаеш дека се што ми кажа (јас иако бев сонлив, те слушав внимателно ) ќе биде така! Те сакам повеќе од се љубов моја најголема! Те сакам вистински, со цело свое срце! Засекогаш твој!
Ајде, бидејќи се договоривме еве ја, си ја пуштив http://www.youtube.com/watch?v=DZfVbvSVUbw One more cup of coffee for the road, One more cup of coffee 'fore I go... Спојлер само што и не знам, што потреба од тоа, пак и што потреба од цела борба да се остане заедно. Мене ми е полесно да кажам во моментот кога сакам да кажам и немам потреба после неколку дена да чекам да ми спласне се’, пак да се видиме да го повторам истото, пак да заминам потоа. Всушност, како и човек воопшто да замине после неколку дена поминати со мислата, после гледање, демек пред да испариме да позборуваме, а кога се’ е јасно, така треба да биде, а не дека така сакаме да биде. Кога е така, зашто воопшто сево ова отежнување, што потреба од се’. Возрасни луѓе сме, не сме тинејџери некои си, или да не сме имале искуство со разделби, врски побогу. И двајцата си го имавме истото и мене ми е полесно да непреспијам неколку вечери и да осмислам, милиони причини зашто не треба да сме заедно и ќе си ги најдам секако, тоа ми е специјалност, можам да ти ги наборјам, ама по телефон, да ти ги пратам во меил, на чат да ти ги пишам. Не ми држат вода мене и без тоа и самиот добро го знаеш, како што си го знам и јас и кога го знаеш што потреба сега да чекам до наредната недела да спласнат работите за да се видиме за последен пат и да испариме. Испаруваме сега, потоа нема да испариме, јас и ти испаруваме веќе половина година и никако да испариме. Се радува што те сретнав, што те запознав и заради тоа само не ми е ни тешко, што треба да се откажам. Ме радува што не било се така црно како што мислеше оваа глава. Можело да биде убаво, се случувало и тоа. Толку знам, иако нити ти нити јас знаеме што е сево ова, толку знам и толку само сакам да знам. Полесно ќе ми беше да измислеше ти нешто и да те снемаше да имам доволна причина да мислам нешто лошо за тебе барем неколку дена да сум бесна, па потоа едноставно да се помирам со се’. Не ми е ништо ново, не ми е ништо непознато се ми е јасно. Не знам само што потреба од се, од буквално се, бидејќи се уморив од буквално се’, немам веќе карти во ракавите за да склопувам коцки, да барам логики, да редам слики, чуда и врагови, немам ништо буквално ништо. Нека те снема едноставно, јас секако нема да те побарам. Знам дека кафето нема да е крај, нема да испариме, а се ќе продолжи и ќе трае и џабе да трае, едноставно џабе, ама очигледно не е толку џабе да само тоа ми е доволно да јас пресечам и речам крај, а наместо тоа од една страна се радувам што ќе се видиме од друга страна се нервирам. И јас не знам што сакам и јас се загубив во лавиринтиве проклети. Та, никој не ми имаше дадено упатство, како се прави се од почеток, како да знам, јас знам само да пробам, да не размислувам и знам да кажам не ми е убаво, кога не ми. не знам да траам, не знам да молчам, не знам да ти кажам што чувствувам, не знам ништо. Знам само дека треба да прекине сега, пред да биде полошо подоцна, а тогаш посебно нема да знам како да го поправам.. е баш тогаш
Мачорчеееее мац мац мац маууууу Мил си бе мил НАЈМИЛ ете така да си знаеш !! Среќна сум за тебе и се поправам ако не забележуваш да те потсетам Ај сега биди добар вечер излези да се видиме па време е бе мачор време е Ела сега да те избацвам
Кога плачам во сон, си тука да ме гушнеш и утешиш, Кога се нервирам, ти си тука да ме смириш, Кога сум неразумна, ти си тука да ме опаметиш, Ти си мојата втора половина, ме надополнуваш во секој поглед, моето постоење без тебе би било залудно, постојам за тебе, исто како и ти за мене... Спојлер Да му го кажам ова, ќе ми рече дека сум испила премногу, или дека сум на умирање, па ова ми е прошталниот говор http://www.youtube.com/watch?v=8v626CMvM5Q
копнеам по тебе, ама нема никогаш веке да попуштам...периодов ке биде ваков, помалку тежок, ама се ке се среди, се ке биде ок, ке си најдам друг како тебе, само помалку пи*ка