Ми недостигаш. Знам дека и тебе ти е тешко, исто како што ми е и на мене, не знам зошто само глумиш лудило! Одлуката да ставиме крај беше заедничка... да и се разделивме како луѓе... ама зошто кога има љубов сме далеку еден од друг. И сам и рече дека ме сакаш и ти мене, исто како и јас тебе! Не знам зошто се откажуваш? Која е причината? И сам си свесен низ што се имаме поминато, колку пати се обиделе да не скараат со лаги и измислици, кога мене ми беше најтешко ти беше до мене, кога ти имаше огромни проблеми јас бев со тебе , не смееме да дозволиме да завршиме вака. Да се правам јака не можам, не сум, барем коа се работи за тебе, и сам знаеш дека си ми слаба точка. И нема да те преболам, во срце си ми влезен тамо и ќе останеш... И цел ден ја гледам твојата слика, ја држам цврсто во рака, небаре ќе ми прозбориш од неа ПУШТИ МЕ, МЕ СТИСКАШ, ЌЕ МЕ ИЗГУЖВАШ ЦЕЛ!! Сакам да сме заедно, знам дека и ти сакаш, што ти се случува не знам, зошто сакаш да ме оддалечиш од тебе ?
Ти си бу-да-ла! Колку сакам кога ќе не прифатат будалите и тресеме глупости и си маваме пеналчиња. Ама денес ја претеравме, поготово ти. Каде со песната: Тикварче, тикварче, тиква ти си печеш и од главата си сечеш! Фала ти на комплиментот, и јас те сакам
Ми недостигаш сонце мое, сакам да те гушнаммммммммм и неможам да издржам повеќе без тебе цели 2 дена и утре се качувам во автобус и право кај тебе (ама барем да ме поканеше да не се канам сама )
Носи се. Тоа што ми го направи пред некој ден, никогаш нема да ти го заборавам. И, колку ми е жал што по не знам кој пат премногу искрено се поставив со тебе, ништо од тоа не си заслужил! Сум била себична, ваква таква. Да, најверојатно ти, познавајќи ме само 1 месец, имаш право да искоментираш за работи кои што сум ги градела со години. Доживеав прв пат некој во мојот живот да ми каже дека сум себична! Ми се гадиш. Во твоите очи сум само још једна у низу, навикнат си на таквите за една вечер. Не знам како издржа толку со мене, дури еден месец човече, честитам, добитник си на собни папучи.. Сум немала цел, а се влечкарав од едниот крај на градот до другиот само за да бидам со тебе! И пак не сум правела ништо, сум била пасивиста невиден, идиотска работа. Ма ајде немој молим те, да те барав на Гугл немаше да те најдам толку совршен како што ми се претставуваш. Умри. И, Побогу, имам 16 години, мислиш ќе успееш да ме купиш со некои филозофски мисли и цитати од стручни литератури? Опрај се под хитно, ми го замараш мозокот. Сериозно. И сега, сакам да си кажам на себеси, дека ова ми е последната грешка што ја правам што се мушкарци тиче. Изумрете сите, не сте заслужиле ни тронка внимание од моја страна. Ве мразам, и ЌЕ ве мразам уште некој подолг период. Осеќам. Пријатно.
Ми недостигаш, секојдневно ми фали твоето присуство, ми фали твојата насмевка, твојот мирис, твојот инат, ми фалат твоите бакнежи, твоите прегратки и милувања, силата што ми ја даваше, тој непресушен оптимизам и среќата што искачаше од твоите преубави очи, ми фали да ти го слушнам гласот кога ќе се разбудам, да ми кажеш дека ме сакаш, све твое ми фали, те сакам
Ајде стани го више тој мрзлив гз од кревет, па со неделе се договаравме за ова, како сега наеднаж не ти е добро?! Имаш ли бе ти малце осет за луѓето околу тебе? А не, заборавив дека си си преокупиран сам со себе и дека времето ти е ограничено за други. ПОготово за мене, зашто све има нешто пред мене, јас никако да дојдам на ред ... сврти се малку накај мене па да видиш колку е пеколно кога чекаш нешто, за кое полека губиш надеж, дека некогаш ќе дојде. Нели пројовме толку пречки, нели толку луѓе ни сметаа и сите ги победивме (ма кој е како нас) и сега што ?! Сега веќе 2 години неможеме да мрднеме од место, ДАЈ БРЕ РАЗБУДИ СЕ, па доста е веќе вака, уби ме ова монотонија и пародија (и незнам ни кој соодветен збор да го искористам) Да можев одма ќе ти речев носи се у к*рац .... али пошо сум емотивно нестабилна особа, нема друго чаре, па ќе чмаам уште некое време ....
жал ми е што неможам да бидам секогаш расположена не сум кловн секогаш да те смеам јас несмеам да имам проблем и да бидам натажена 2дена не сум во ред а ти кај си ти абе оди гонисе онаму само за во арно не ми требаш
и денес сум на темава...уште еден ден, обичен, без тебе...уште еден ден посреќна без тебе... уште еден ден поуверена дека ти значам повеќе од нејзе...уште еден ден со луда и моќна идеја... дааааа ке се изненадиш вечерва од мене, ама...нема да имаш можност да прокоментираш поздрав!!! те сак...мраз...те гледам како уште еден обичен смртник
Те сакам најмногу на свет мажу мој еден и единствен и те чекам да дојдеш дома и да се гушнеме под постелата и да си заспиеме слатко до утре напладен
Поминавме многу срце, ќе помине и ова...Не прашувај зошто, некогаш е подобро да не знаеме зошто... Те сакам најмногу... Утре е нов ден..за нас, за тебе, за сите...Ќе бидеме добро...ТИ ВЕТУВАМ!