Бејб,ти остана жаба.Плис фак оф. А ти...па ти ќе јадеш вербален ќотек утре,а ако не ми е ден,може ќе те игнорирам,не се знае и ќе си ја терам работата.Ама во секој случај,те љубам ортаче.Ми носиш сјај во животецов и навистина се гордеам со она што го направи и го правиш! ( и се фалам со тебе доста често,ама добро е што не го знаеш тоа!Делувам ко мајка за син што збори или барем така се доживувам јас! )
Вчера кога ме побара срцето ми искочи од градите,ми кажа дека си болен.Посакав да бидам покрај тебе тој момент но,и самата знам дека тоа не е возможно.Подготвена сум на сеој предизвик кој ке ми го донесе животот.Макар и по цена на здравје знам дека вредиш за да се борам за тебе. Постојано во мислите ми е твојата насмевка,твојот поглед,сето тоа ми дава сила да продолжам понатаму. Фала ти
знам дека мислиш на мене знам ти ме сакаш знам (и си признаваш :lol) убаво, убаво секако и мене не ми е сеедно, ама јас не сум ко тебе да признаам, си молчам па ти ако можеш читај мегу редови и толкувај мегу зборови
Think I'll just fall to pieces if I don't find something else to do this sadness never ceases I'm still in love with you My head, it keeps on reeling it's got me in a crazy spin darling, darling, darling is this the end? Still in love with you You know some people say time has a way of healing it can dries all the tears from your eyes but darling they don't tell you about this empty feeling you know I can not describe After all that we've been through I try my best but it's no use I guess I'll gonna keep on loving you is this the end? I'm still in love with you http://www.youtube.com/watch?v=XsIubn5P ... re=related И планините да се поместат, и небото да падне, и од тлово да остане само црна дупка, очигледно некои работи никогаш нема да се сменат... е тоа е единственото клето нешто што овој мозок не научи и не научи, како да го контролира и не може проклето не може, а би сакала, толку би јас, повеќе од било што друго. Може само да го маскира, заташка, проклето добро да го одлугми дека се’ друго е само тоа не, одамна не, ама џабе му е, џабе.. безнадежен случај до бесконечност и назад!
мило денеска и вчера прекрасно си поминавме ке ја наречам семејна идила се надевам и утре да биде така те обожавам
... каква е таа муцка твоја безобразна,која прави секоја девојка која ќе ја бакнеш,да посака уште и уште и уште ... Иване,ги немаш веќе конците. Now it`s my turn to make someone`s heart broken.
Mи недостигаш многу, ми недостига се твое... устето, очињата, тие преубави долги локни... се ми недостига, се! А кога ќе се сетам на утрешниот датум, се виткам од болка . Зошто толку проклето многу те сакам ?
леле леле морам да признаам дека и тоа како те бидува за поет леле леле заљубен, заљубен леле се вцрвев секако и мене не ми е сеедно, ми се допагаш и тоа како, (ама и да ме убиеш на незнам кој начин не ти кажувам дека те сакам) и не е важно што имаш две говорни маани, имаш добро срце и душа (тоа приметив) а знам дека сакаш да ги имаш сите девојки за себе, епа затоа злато основај си харем па затоа ке ми бидеш минлива фаза ко оаза и после кога ке ме нема ке се чудиш што те снашло не ми требаат таквите ко тебе да ми се плеткаат за сериозно во животот
Роденден ти е...а јас се убив од плачење..порано се смеев на твоите пораки..на оваа сега плачев на глас..и сега плачам..да те видам..само да ме гушнеш...
Ме скокоткаш. Сакам да ми кажеш јасно и гласно, ама и не сакам. Сакам да ме скокоткаш како пердувче, да ме галиш како пролетно сонце, да ме грабнеш и свртиш како ураган. Сакам да ми правиш лиги. Сакам да ми биде посебен моментот кога ќе те имам повторно. И потоа ќе бидеш моето новогодишно лижавче. Ќе те лапнам со сласт и ќе бидеш само мој, а јас само твоја. Ќе се имаме, и ќе си се даваме, јас на тебе, ти на мене, па пак јас на тебе, па пак ти на мене...