Срценце....едвај чекам да одминат што побрзо овие две недели....да се видиме да заминиме на одмор и да не се замараме за ништо..............
Навечер ми е најтешко. Глува темна ноќ која ме тера да размислувам. За минатото, за сегашноста и за иднината.
Дај да ја решиме оиваа глупава ситуација во која сме..те сакам, ме сакаш( барем ми докажуваш и не се сомневам)ама очигледно ни здосади...или веќе треба да се позанимаваме со озбилни работи. Многу време сме заедно, немој да ни загине некаде низ времето тој период. И немој да мислиш дека не те сакам, те сакам, ама мора нешто да се превземе за да не бледее тоа...
Многу ме разочара затоа што ми кажа дека не ми веруваш,а јас толку се трудам и правам се за тебе! Е баш ти фала
Многу се погодуваме во спиењето. Ептен сме складни, а јас ретко можам за спијам до некој цела ноќ. Значи, не ти зборувам за сексот или водењето љубов - зборувам за чинот спиење, што за мене е прилично интимна работа. Тебе, секако не ти значи ама баш ништо тоа...
Го сакам највеке на цел свет,сакам кога е вака мирен и кроток,само сега ме нервира оти не ми дава да си попишувам малце!Ама што да правам ГО САКАМ
срцка денес почнав да вежбам....да ти изгледам убаво кога ќе се вратиш....и ме нервираш со тие еден одмор,не вака,не воа,не ноа...аман....