Форумџика на годината

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    сакам !!! не сакам !!! сакам ! не сакам ! сакам? :^) не не нема шанси не сакам :!: сакам :?: не сакам :!: НЕ ЗНАМ :$

2. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Буцко не сме се виделе еден ден и ми фалиш :$
    Ама ајде и утре има ден ќе надокнадиме :rofl:

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Веќе не спиеш во мојот кревет!

4. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Денес има точно 2 години од кога бев последен пат со тебе! Секогаш помислувам дека сум те преболела, не ми значиш НИШТО.... ама нееее пак сум грешка.Секој пат кога ќе те видам ми заигрува срцето како кога те видов за прв пат, како да било вчера, ми го поматуваш мозокот :| И во ист момент те сакам и те мразам, се плашам од тебе, се плашам од себе когаа сум покрај тебе.Глумам рамодушност тоа е вистината, дали е тоа правилно?!Знам дека не ти е сеедно и тебе, приметувам како ме гледаш, исто како и тогаш. Зошто судбината секогаш те враќа на мојот пат... секогаш кога продолжувам понатаму, кога ќе почнам нешто ново со некој друг? Дали би успеале, после се, дали овој пат ќе ја оставиме гордоста настрана?
    За крај вистина ли беше кога ми рече ТЕ САКАМ :(

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    ако те замавам со бакнежи ќе видиш убо

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    душата ме боли тешко ми е ама морав да ставам крај несмеам и неможев да дозволам да си играш со мене..сега боли ама ке помине неможе вечно да боли...

7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Ги гледам сите заљубени до максимум, а кај сме јас и ти??? Си ме отсакал за 3 дена, епа честитки успеа да ме излажеш овие 2 ипол години дека некогаш си ме сакал ;) . Се надевам ќе ти вреди сето ова што го правиш, и ако најдеш друга не и го прави истото што ми го направи на мене. Ме повреди, ме уништи, од мене направи парчиња... ќе се исправам на нозе јас кад тад, и викаат тркалото се врти... и ќе се сврти да знаеш, само тогаш кај мене нема да наидеш на разбирање и прошка, таа врата пред 5 минути ја затвори ЗАСЕКОГАШ!!!
    И посакувам да не те сакам толку многу, да те заборавам најскоро што можам, посакувам да не чувствувам ништо за тебе, кога некаде случајно ќе те видам да не ми е битно, да те плукнам и да жалам за изгубената моја плунка...
    а сепак не ми е јасно зошто толку многу сакам да те видам, и да те гушнам :( :(

8. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Цуцко те сакам бре повеќе од се! :$ Ќе одам да спијам и тешко ми е што оваа ноќ не е како претходните две :( Преубаво е кога заспиваме заедно, во една прегратка. Преубаво е кога го чувствувам твоето дишење на мојот врат. Како нежно ми ја држеше раката...потона во сон со рачето во мојата косичка, кажувајќи ми колку ме сакаш. Од тоа навистина нема поубаво чувство. Сакам пак и пак и пак...цел живот сакам да се чувствувам така! Така и ќе биде нели муценце? :$ :* ТИ СИ МОЈОТ ЖИВОТ! ЗАТОА, ДОЗВОЛИ МИ ДА ЖИВЕАМ! :) :inlove:
    ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ!

9. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    И после толку години живееш во мене...страшно,да да...или не,незнам...само знам дека со секое помислување на тебе јас треперам како некогаш...се би дала да знам што се случува во таа твоја прекрасна глава
    :*

10. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Морав да те прашам зошто нашето така заврши... морав ... се надевам дека си и ти помиренн ...
    и како секогаш, секој контакт со тебе мене ме прави среќна
    еххх, колку само време помина јас тебе не те заборавив
    И едно знам само Дека со која и да бидиш, каде и да одиш јас тебе ке те сакам
    Засекогаш.... :inlove:

11. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Ти благодарам за убавиот викенд ове три дена си поминав супер со тебе сакам те.
    :inlove: :inlove: :inlove: :D :D :D :* :* :*

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    So you never knew love... until you crossed the line of grace.
    And you never felt wanted... 'til you'd someone slap your face.
    So, you never felt alive... until you'd almost wasted away.

You had to win, you couldn't just pass
    the smartest ass, at the top of the class.
    Your flying colors, your family tree
    and all your lessons in history.

Please... please... please...
    Get up off your knees
    now please, please..
    leave it out !

So you never knew... how low you'd stoop to make that call.
    And you never knew... what was on the ground until they made you crawl.
    So you never knew... that the heaven you keep, you stole

So love is hard and love is tough
    but love is not what you're thinking of.

So, please...
    Get up off your knees there.
    now please, please..
    leave it out !

So love is big, is bigger than us,
    but love is not what you're thinking of.

It's what lovers deal
    it's what lovers feel
    you know I've found it hard to receive.

Cause you my love I could never believe.

http://www.youtube.com/watch?v=xxG2UWhvXJI

13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Ми недостигаш :inlove: :inlove: :inlove: Едвај чекам да те видам и гушнам - ама вешто ќе ја кријам таа емоција од тебе... :|

14. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    375
    Цуци кога ќе почнеме јас и ти да ги сакаме истите работи?! И кога ти ќе бидеш доволно созреан за да размислуваш со твоето мозоче, па ајде ти се молам џилитка ново ти е :)
    И денес те молам не ми се јавувај и онака нема ништо паметно да кажеш, твоето молчење ми кажува се и уште толку повеќе ме дотолчува. Па после и ти си знаел да сакаш, ма дај, кој филм ти тоа на мене ми го снимаш. Мора да е некој аматерски и безвезе кога се се сведува само на зборови. Кога треба да се покаже со дела, нигде те нема :(

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    but you still are.. part of me.. :(

16. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
  17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.600
    Допаѓања:
    82.568
    Сад је касно, да се кајеш!

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    ќе ми платиш за ова каде што мојот збор кај тебе не вреди туку пушташ абер по луѓе таму каде што сум права и не ја кажат вистината јас ќе ги искривам а господ е голем за ова така да ќе видиме
    се чуствувам навредена...

19. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! :inlove: :l:

:l: I was born to love you! :l:

20. MarryCelest

MarryCelest Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Штом немаш време за една обична порака која ке ти земе 2 минути одсега понатаму и јас ке немам за тебе.
    Одјеби.