Ајде нека поминува побрзо времето, многу ми недостигаш, неможам да ти опишам колку многу, и колку многу ми требаш и сакам да си тука да мене! Сигурно веќе знаеш и сам...
Во 10 и пол сабајлето?!?! Ама ти фали тебе даска некоја, а? Битанга и принцеза пар не иде то... Не драги мој, ти не си мојот Вилс, ниту мојот принц Чарминг. Фак оф!
Спојлер Еј , знаеш ли за што ми некако, најтешко паѓа на душичево, а?!? За пржените лепчиња , да знаев последниот пат дека ќе се последни ќе изедев не едно, туку 5, ма ќе те натерав репете да испржиш уште еден цел леб , пак и полека ќе ги џвакав да трае ко Орбит, трае и трае . Столиште едно будалиште. Премногу работи не ти кажав, макар што ти ми кажа повеќе од доволно, пак и немаше потреба се’ видов и беше пре, преубаво. И да знаеш, за прв пат молчев, макар што имав дури и повеќе од тебе да кажам. Знаеш, изгледа си во право, ти фрлив магија, и оп пеј бек тајм ти дошло во форма јас на врата хааха, баш ко’ што ти рекла твојата прва девојка, се ќе ти се врати ќе сакаш со некоја да си и ќе те остави . А, како да го објаснам тоа со твојава појава во мојот живот. хаха дечкото и девојката со истите имиња, истата професија, сличните луди мозоци... по старост дознаваат дека можело да си тинејџер бре, дури и пеперуди во стомак и такихардија да те стресува и потресува. Видиш, вистина било дека имало такви нешта , не измислувале луѓето . И, Солеју не трчај по мене низ градов, веројатно не сум јас тоа, не сум будала си ти него ајде. Би ти дошла да ти го оскубам тоа перчинот од зад на тилот, што ти штрчи, така да си знаеш. И мораше ли се’ да се поклопи до толку меѓу нас, а да сме го утнале времето и просторот а?!? И сам знаеш дека вака требаше да биде и сам, во право бев, ама и ти, не можеше пак да се избегне, како да не се спојат два прекрасни ума а?!? Но, тоа е. Дис ис д’ енд мај бјутифол френд, соу тил ви мит аген. Спојлер ps. да видам само дали утре ќе го издржиме, ако го издржиме и издржиме една недела да не титнеме, пишеме, влеземе на скајп, или да ми поминеш ненадејно на паркинг бугати ќе издржиме и повеќе, ама нешто... оф солеју ќе те убијам, ако ти не ме убиеш мене попрво.
Знаев дека ме сакаш,ајде да видиме што ќе биде....(се надевам нема да се разделиме)...ја мразам оваа глупава фаза на неизвесност...уффф
секоја секунда без тебе ме убива. едно се докажа, јас без тебе неможам животот да го замислам. колку и да сум инатлива и лоша некогаш и љубоморна, сето тоа е само од љубов, не би се однесувала никогаш така ако не те сакав. знам дека и ти го чувствуваш истото, заедно можеме да поминеме преку се. знам... и се надевам
Не знаеш што ти спремам, има такво изненадување да ти направам што нема да можеш на нозе да стоиш, здравје само
епа кога толку трчаш по гз и цицки (а не дека ги немам) тогаш подобро трчај кај неа, зашто мене такви плитки не ми требаат, ниту ме заслужуваат!
Некој нека ме убие, да не се убијам сама, бидејќи е грев, пак иначе ќе му се џитнам ласта, штом се симне од планина Спојлер Берово е бизнисува со фокус групата, пак и ќе лапкал сега во ресторанот, кај што нудат домати и пиперки печени во тава со сиренце и набабрени гасеничиња, кутри . И како жити Бога можеш се уште да јадеш на истото место.. пс. да де толку, раздеЉа наша, трајала је кратко, али мени је у души била дугачка бе, године су прошли, сузе теку и теку, добро пет дена беа, ако не се рачуна .. ај не е важно.