Колку и да те сакам ќе продолжам понатака во животов без тебе, нема да дозволам понатака да се однесуваш како идиот бесчуствителен со мене, ќе бидам мн појака и ќе те избришам од мојава глава и срце(само да знаев како)
ти си фраерче само за мување и за секс ама за второто ке почекаш малку(малку повеке) оти немам намера да заглавам со некој ко тебе, па главата од зид да си ја трескам незнаејки што да правам од грижи не за џабе ја измислиле поговорката СЕДИ МАДРО ДА НЕ ЗАВРШИШ МОДРО оу јеа
Сакам бебе машко да личи на тебе ама со моите усни и девојче што ќе личи на мене ама со твојата висина, м? Шегата на страна, знам дека сакам да флертувам, ама знам дека немам газе за да направам сега нешто со друг. После денес сфатив дека се уште те сакам само тебе и после сите несогласувања. Ветувам дека ќе одам на лекар, само немој ти да се грижиш. Ветувам ќе се грижам за себе само да не гледам повеќе солзи во твоите очи. Те сакам!
Хари те сакам! Денес си ми едина светла точка у денов кој го финиширам со затнат нос и одрано грло,така да знаеш.Ортаче мое!
По ѓаволите со тебе. Како можеш ... како ??? Во сред дерење, во она најубавото ти ме смееш. И тоа искрено се смеам ... Ало Сакам, сакам да се скараме ... асолно да се скараме. Прекини да ме трпиш, и прекини да викаш извини и кога не си крив. Дери ми се, викај ми, урлај ... не само да ме слушаш. Ти се молам. Стварно ми е потребна една добра кавга колку и да звучи тоа нечовечки. Од друга страна пак, одвај чекам да те видам и да те тормозам на секој можен начин. Поминаа 10 дена. А понекогаш, твојата ладнокрвност, суровост, зен односот, опуштеноста, незамарањето, неискажувањето чувства ... ме убиваат. Ама само понекогаш. Во секоја друга прилика, те сакам, со секоја твоја доблест и мана.
Не можам а да не кажам дека сум најсреќна девојка на светов што те имам тебе. Убаво си се изнаплакавме денес... Што ли ќе правев да те немав тебе во вакви моменти ?
Идиот си и тоа најголем, ако толку многу ме сакаше како што знаеше да ми кажеш сигурно немаше да бидеш толку ладен, сигурно немаше одма да трчаш да си најдеш нова девојка
Воопшто не си сериозен, да знаеш! И да, јас знам дека не сум сериозна. Да сумираме = јас и ти не сме сериозни, а? Или пак сме пресериозни.... Ма,.....батали ти сериозност кога животот и онака е пресуров, на моменти мрачен и перверзно сериозен! Да си бидеме ние релаксирани, среќни и весели и се` така до 101-на и назад! Ми недостасуваш,.... толку си ми блиску, на дофат на рацете, а сепак најдалечен на светот. Најмногу на светот ми недостасуваш и те сакам. (иако сум ти многу лута што се дрзна да ми ја избришеш пораката!!!)...... {И те молам тргај се на страна од таа лудачата.....не ќе е на добро што се сука како дворска будала.....има малата некаква задна намера арно ама јас немам ниту време ниту енергија да и` влезам во шемата. На страна жити се! Ако нема друго чаре, клучот на врата!....} Te сакам, до болка те сакам....како ниеден друг до сега. Добра ти ноќ!
http://www.youtube.com/watch?v=AnMP1oqPTto This time was different felt like I was just a victim... And it cut me like a knife, when you walked out of my life... Now I’m in this condition and I’ve got all the symptoms of a girl with a broken heart... But no matter what you’ll never see me cry...