Поради тебе, мојот живот има смисла. Фала, фала и уште мал милион пати фала. Што си тука. Што постоиш. Фала за се.
аман нека ме легне више еднаш ко да се плаши човеков да ме пипне а не па да имаме нешто повише од кога не сум имала изгорев
И без тебе знам да искочам и да си поминам преубаво во друштво на многу убави луѓе, биди сигурен дека нема да седам дома и да се нервирам кога знам дека не вредиш
Што би правела да не си ти ајде нека дојде сабота да те видам, бавно ми минува неделава Те сакам душо моја
Те обожавам, да си ваков кога нема да сум трудна, брееее. Ако ти и така си немаш маана, ама вака помножено со 100
Мразам да признаам, но ти си Бронхи и денес благодарение на тебе, лакше се дише. Мразам да признаам, но ти си сладок кокос и горчливо какао, и денешното утро доби поинаква и попријатна арома. Мразам да признаам, но ти си свежо нане, студен мраз, благ кафеав шеќер и опоен бел Havana club рум. И денес сум мамурна и насмеана. Ме ладиш, ме палиш, ме освежуваш, ме заблажуваш, ме заситуваш, ме опијануваш. Молчиш, па изненадуваш. И мразам да ти го признаам тоа. Ќе ти признаам само едно...ми влезе во мозочево, и...убаво ми е
Се смешкам , а повторно исто.Истата приказна , истата грешка.Се е исто.Вртење во круг.Зарем има друга форма , друг облик во животов освен круг.Круг, кружница, кружно, вртење......Додека гледам во круговите , ја гледам грешката.Гледам каде грешам .И полека станувам свесна за тоа.Свесна за почетокот на грешката.Свесна за убавината на грешката.Мојата Грешка. Мојата Грешка.... И помина време. Грешката остана.Јас се сменив.Научив од грешката.Научив многу.Ја надминав грешката.Ја оставив зад себе.Грешката заврши.... сама......или пак не...... И сега пак се смешкам.Ти се смешкам на Тебе.Да на тебе.Точно така.....на тебе .Ама сега нема грешка.Сега нема ништо .Можеби само цинизам , иронија, .......И да има нешто ќе заборавев....Има едно прашање до тебе.... ДАЛИ БОЛИ?????
Сеуште ми недостигаш како првиот ден . Толку многу сум се заљубила во тебе ја имам изгубено главата . Но во мене сеуште тлее надеж дека јас и ти пак ќе сме заедно, едноставно знам дека е така, зошто сме еден за друг! мразам кога си играш господ и се правиш дека не те боли, сам ми кажа дека и јас ти недостигам ќе чекам да ти помине оваа фаза, имаш бубачки во главата, вреди да те чекам, зошто те сакам
Се надевам дека не памтиш што се сум ти кажала, пошто не памтам ни јас. После се чудам од кај си знаел.
Ете така ја средивме работата. Се изнервирав ептен, незнаеш колку многу, ама важно сега е добро. И знам дека само ти си секогаш тука за мене, и после се што се случи... И во добро и во лошо.
Ех какво изненадување сум ти спремила кога ќе си дојдеш дома Има да посакаш да ме разбудиш и да ми го направиш влажното сонче реалност
дојди ти, дојди ти, во канџиве наострени, дојди пиле да те кубам цела ноооооооооооок. :geek: http://www.youtube.com/watch?v=RccP-bzXrrk
When I tell you I love you, I don't say it out of habit or to make conversation, I say it to remind you that you're the best thing that ever happened to me!!! ТЕ САКАМ СОНЦЕ МОЕ
Ти си се, се што сакам, се што имам ... се се се !!!! Те сакам ... Уф идиоте не можеш ни да замислиш колку. И сакам кога ме размазуваш