Хм...што би му кажала?! Те читам како букварче само да си знаеш,едноставно чувствувам што правиш и размилуваш,па ти сега гледај прај и мисли, што ке правиш и мислиш драги мој.И од денес ке биди како ти со мене, така јас со тебе и точка.И јас си имам свои правила и планови за тебе!
Сакам и јас да видам како тоа ти си бил тажен пошто мене ме нема.. Сонце мое најмило ги мрзам овие 843 километри меѓу нас!!!!!!
Tи си едноставно - ........ - всушност нема толку лош збор што би те опишал Дури ми е криво што толку те мразам... Или криво ми е што те сакав... Како и да е... Не ми треба никаков одговор од тебе.... Избришан си, мртов си за мене... Не постоиш... Јас сигурно нема да ти враќам за тоа што ми го кажа и направи, ама ти си знаеш дека се ти се враќа.... Дури жал ми е за тебе..... Жал ми е и за себе, зашто трошев време со тебе.... Мислев дека си човек... испадна дека немало ништо човечно во тебе... Не ти посакувам се` најдобро, но не ти посакувам ни најлошо... буквално ти посакувам едно НИШТО... Толку си заслужил... И многу ти е... Ти сигурно ова би го сфатил како еден куп навреди... Ма ти се молам, ни навреди не заслужуваш... Продолжи си со твојата мизерија... Ова е нешто последно од мене за тебе... Фала Богу, а? Ете како за крај... Ти благодарам за „убавите“ зборови... Благодарам и за целата мизерија од твоја страна. Дај Боже да не ти се врати... .
Дефинитивно после тебе си ја дознав сопствената сила, фала ти од срце за све, искрено си знам дека ти нема замена, ќе те сакам секогаш
Иако сабајле мозочето ми беше пуштено на пасење, немој да мислиш дека не мислев на тебе, зошто тоа не е возможно. И сеуште ми фалиш премногу, и сеуште те сакам премногу, иако не си сменил воопшто
Дефинитивно си некој посебен тип, карактер нема тука што да се дискутира. Ти нема рамен, немаш конкуренција. Денеска беше нешто посебно расположен, разговорлив односно зајадлив. Од ништо направи нешто. Но те сакам бе, проклет да си, што ѓавол си ти и тој неможе со тебе. Ах, единствениот проблем е што те сакам, што сум луда по тебе инаку до сега не те трпев, не нема шанси.
Многу работи сакам да ти кажам, дека те сакам, дека ми е пусто времево без тебе, дека ми фалиш, ама нема ништо од тоа да ти кажам, ќе ти кажам дека си будала и дека можам понатака без тебе
Цело сабајле и цело попладне истеравме заедно низ смеење Што ќе правевме да не бевме волку смешни и чукнати и двајцата Е многу ги сакам ваквите денови со тебе... чекај малце... па секогаш ми се вакви деновите со тебе... дали тоа значи дека ги сакам сите денови поминати со тебе...? Да! Епа добро тогаш. те љубам до бескрај