Зошто бе злато ми викаш дека сум лоша? Ме боли кога ми викаш така, а знам и зашто... Има вистина во тоа.
Прекрасно ми почна денов. Да ти кажам право, одамна ми се немаше јавено вака во раните утрински часови, во пијана состојба... за момент дури се загрижив Абре последен на планетава да си, порадо ќе одам за шипка една од ајфелова ќе се мажам, кај тебе не доаѓам
Хммм....би му кажала дека многу ми недостигаааа,дека многу го сакам,обожавам, и дека сум подготвена на се за него...и дека сакам повеќе време да поминуваме заедно...
Не вредиш и не заслужуваш ни да те спомнам, а ниту ќе те спомнам уште еднаш безвредно створење, на целата добрина што ја добиваше, на целата љубов и поддршка што ја добиваше, на целото внимание и посветеност што ги доби да не ти текне како човек да се јавиш и да му помогнеш на некој што те замолил за помош, некој што бил до тебе кога и да ти затребало за било што, некој на кого му се колнеше дека го сакаш бескрајно, ќе те памтам како најголемото лажливо ѓубре што го знам, лажливо ѓубре кое нема никаква искрена вредност, затоа што тоа и си во реалност, огромно ѓубре кое знае само да искористува додека има можност, не вредиш и за тебе повеќе не трошам ни зборови, најобично ѓубре
па не си мн паметен , (да беше досега во прегратки ќе ти лежев 0ај да не си заинтересиран изгледа дека не си,на моменти како да си,заинтересиран ли си????мн сакав да те видам,ама некако ми се виде мн вистински кога конечно те видов....и мислам дека само фантазија си ми и илузија на некој што сакам да имам , и со сила те замислувам таков а не си...си или не си?хаха кој да ме разбере и мене
Сакам да и кажам дека јадам бурек ! Е така ! Нека и е мака што не може да го проба бурекот ! Шала настрана, миличко, нема потреба да ме прашуваш зошто сум тажен и нерасположен. Каков да бидам без твојата прегратка? Епа не можам бре! Не можам вака! Ми недостасуваат и моментите кога ќе ти се подналутам по малце хихи Ми недостасуваат и оние делови кога се буниш, демек само ти си во право Ако се правам јас понекогаш дека се лутам, да не се лажеме...јас не можам да ти бидам лут! И да...многу добро ми ја знаеш слабата точка! Тоа твоето "Swciiiiii" епа мајка му стара не можам да му одолеам Да...уште нешто! Ти спиеш, проштевај, но сега ќе те разбудам за да ти кажам дека те сакам! Засекогаш заедно мачорко моја!
Te Sakam...Prosti Mi....ama Pak DRVO Ke Se Napravam!!! [mod-kirilica:660pw9eo][/mod-kirilica:660pw9eo]
Каде те снема сега? Немој ти да ми го доуништиш расположението кое и онака уште од сабајле ми е никакво.