Дека колку и да ми е ужасен денот, кога тој ќе ми се насмевне, ми го дига расположението, и дека секој ден се будам со помислата дека ќе го видам, и ќе ми се насмее
Сум ти кажала дека те сакам? Сум ти кажала дека мојата последна мисла пред да заспијам си ти? Сум ти кажала дека од памет не те вадам кога не си до мене? Сум ти кажала колку ти го сакам гласот? Сум ти кажала дека твојата насмевка ме води во животот? ................ Сум ти кажала дека без тебе не би постоела? Сум ти кажала дека мило ми е што си ваков, каков што си? Сум ти кажала фала? Сум ти кажала дека вреди? Сум ти кажала дека....? Фала ти
Понекогаш си толку паметен, ама понекогаш си толкууууу глуп абе дури се чудам. Глупчо. Ме изнервира, па уште ај да не се караме викаш ... е ај. Ќе си собираме за друг пат Еве ти ја фацата ... тикво една. Ми недостигаш.
хахаха како го напиша ова звуче толку слатко и интересно а особено ова тикво една. Ми недостигаш аиииииии
да бе да јас од вчера бев.. се седи ли кај колешки за проект до 3 и нешто? друга да правиш будала а не мене.. многу ме расочаруваш да знаеш.. па сам треба да размислиш дека имаш женска ... ама ако ке дојде ден кога ке си ја чукаш главата од зид ама ке биде касно..
http://www.youtube.com/watch?v=eoGp8ueYvcI Nemirna" Ne trudi se da me promenis ti velam ne mi trebas samo ti, za jas da sum srekna. I ne baraj da zastanam na zemja mene mi treba neboto i slobodno letam Ref. I koga mislis si uspeal da me imas za sebe togas vesto me snemuva jas sum nemirna ko veter Sekoj den za mene e nov pocetok i nova prikazna bez kraj sekoj den e neizvesen jas sum nemirna ko veter I mene lesno mi e se i da cekoram po voda da go dopram sonceto i niz pustina da odam Ne trudi se da me dofatis i skries nema nacin i magija da me socuvas.
прасенце среќен пат со лесно да ја завршиш работата да мислиш на мене да не фаќаш таму кривини оти јас ако фатам овде господ нема да ме врати да знајш да мислиш на мене 24 часа и и веќе ми недостигаш прасе
Јас и ти сме ти нај, нај, најбољи пар ever што шетал по улициве на Скопјево. Дефинитивно НАЈ си одговараме од сите парови што не си одговараат и „.“ :geek: http://www.youtube.com/watch?v=4q_AHAMV ... re=related
Сакам да ги избришам твоите бакнежи од моите усни,исто и твоите допири на моите раце и нозе.Сакам да го избришам и името од мојата глава.Да ги избришам сите моменти поминати заеднички.Сакам да...го вратам моментот неколку месеци назад и да не те запознаев никогаш. Зошто те сакам кажи ми. Со што ме заслужи?
Незнам веќе како да постапам со тебе... Менуваш расположение исто како што е променливо времево. Дај одлучи се веќе еднаш, зошто мора целиот товар да го носам јас, уморна сум верувај. До кога мислиш да продолжиш вака??? Тешко ми е многу...