скапан еден ти ако не ми уништиш расположение жими се нема кој!! убаво да си поминеш и ќе ми фалиш зелко зелена да ми донесеш од убавите чоколада иии да не ми манијачиш таму мн мн пошо коа ќе се вратиш нема партија у кревет те сакам будало
Ех...што ти требаше ова.Кога ни е најубаво,кога треба да си славиме,ти како ја оплеска не си свесен... Да,те сакам,премногу,повеќе од сама себе,и да,сеуште стојам на тоа дека и бубрег,и срце би ти дала,ама ти...ти едноставно ме разочара.Не очекував,затоа беше толку силен ударов...
И шо сеа? Ми пишуваш на фб како божем другари сме??? Носи се у 3 лепе п.м А ја уште поголем морон па ти враќам
Се чувствувам како да не сум те видела со месеци, а поминаа само 2 дена многу ми недостасуваш, ме убива далечинава меѓу нас
Повторно повредена од тебе... повторно немам сили за напред... беше добар, имаше добро срце... што се случи??? зошто се промена?? зошто почна да си го расипуваш животот?? - Грев ми е за тебе... Дали те сакам? - Да те сакам... и што ... после се никогаш повеќе нема да бидам со тебе... многу ниско падна ... се изгуби во темнината... љубов?? -ти не знаеш што е тоа... ти никогаш изгледа не си бил вљубен ... вистината боли, знам, ме болеше и мене кога дознав зошто беше со мене... Уживај срце .. знајш дека те сакам, а ти мене ме нејќиш и фраер ми се правиш... но откако ќе ги поминиш сите и ќе сватиш дека си сам ќе посакаш да се вратиш... но тогаш ти ќе бидеш надвор од моето срце...
Знаеш која песна ни одговараше денес у градската вожња у нашата замислена шарена буба?! На на на постела мека бееела и на неа ли ду ду ти и јааас.На на на постела мека бела и на неа ли ли и на неа ду ду и на неа ли ду ду ти и јас! Едвај чекам да ме носиш каде што баба ти и дедо ти правеле љубов и магија!У зелена постелија каде што цврчорат врапците поубаво него ли у градскава џунгла!А јас ќе понесам чиста и миризлива постелнина со пеперутки на неа и ќе ти готвам!Ако времево се оправи,па дури и гола,да не ми ти настинам златен! И ... така,крик на природата и слободата!Але!
Убаво ми е со тебе мислите ми бегат накај тебе се чуствувам срекна и исполнета. Извини за денес што веднаш заспав..... Те сакам.
сакам да бидам со тебее,да те изнагушкам најсилноооо и да бидам со тебе ко ќе ти е најтешкоооо те сакамммм
Луѓе од дрога се имаат октажано, па јас да неможам да се откажам од тебе и од други луѓе, врската со тебе ме кошташе многу жртви кои свесно ги прифатив надевајќи се дека све тоа ќе има фидбек, не ти се љутам што не ме ценеше и неможеше да ме разбереш, едноставно сватиф дека си таква личност и не ни можеш да бидеш поинаква, кривицата е кај мене затоа што премногу те идеализирав, премногу се трудев да ти дадам на било кој начин, и се нервирав што неможам во моментот да ти дадам повеќе, но има секакви личности, некои се задоволни, некои ценат а некои не, фала ти на убавите моменти
аааааааааааааааааа зелен еденннн позелен од тебе нема жими се на светот ! од сон ме будиш да ми кажеш нешто што знаеш дека би ме изнервирало, па толку ли бе осет да се немало абе нз нз нз од памет ме вадиш бе, аххх кога ли ќе дојде тој ден коа стварно ќе сватиш што се трудам да постигнам целово ова време идии бегај сеа дур не ми се извиниш да не ти текнало да ме побараш во текот на денот !
Ајде станувај да се видемеееее. поради лошово време не сум те видела 2 ипол дена. Дали ке успеам да те убедам да испешачеме додека има сонце малку?