Не знам зошто само си се повредувам, ти приредувам толку големо значење божем си последен на светот! Па и да си, НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ!!! Да... сеуште толку многу те сакам, исто како и првиот ден, ама и тоа ќе исчезне еден ден, биди сигурен!!! Не ми е јасно само зошто сакаш да сме во контакт? За коа ке посакаш пак да имаш сериозна врска да ме побараш мене???? Јас сеа на холд треба да бидам додека ти се ебаваш??? Епа ФАЛА ама не!!!! А на следното твое пишување на фб, така ладно има да ти враќам па макар да пукнам од мака, да сфатиш како ми е мене! ЈАС И ТИ НИКОГАШ нема да можеме да бидеме САМО ДРУГАРИ!!!!!!!!!!!! Не ми давај надеж, дека еден ден ќе се среди се!!!!!!! Или сме или не сме заедно, вакво глупирање веќе не ми треба!
Дека се откажувам....конечно и дефинитивно. Се откажувам од досегашната борба, се откажувам од сеќавањата, се откажувам од љубовта. Се досега беше мое. Мои желби, моја љубов....изгледа не ни се поклопувале желбите. Колку е разочарувачки тоа ... зарем јас тебе сево ова време не те познавав ?! Се е во твои раце сега, од мене толку, ова денес беше последното Ако сеуште ти се битни други ствари нека ти бидат, но од мене поддршка веќе не барај. Исто како што ти не беше тука за мене кога најмногу ми требаше, така еден ден можеби и јас нема да бидам тука за тебе. Можеби ....
ме нервираш... ме разочаруваш.. кажа дека ке ми се јавиш па уште ни телефонот не го уклучи.. нема што да ми се оправдуваш ниту едно оправдување не се прифаќа... ке ме натераш додека е уште почеток да прекинам за да не се залажувам со тебе
Се' што сакам во моментов е да бидеме ослободени од сите секојдневни обврски, па да одиме некаде само јас и ти, како пред некој ден, па богами и уште поубаво, може ли? Биди ми добар. Те сакам!
Знам дека ти сум чудна последниве денови, ладна и одсутна, верувај дека ни ја не знам што ми се случува..... Вечер може се` да се случи или ќе ти се развикам или топло ќе те бакнам
Која е случајноста и веројатноста да налетам на тебе во моментот кога ми беше НАЈтешко? Зашто ми требаш волку во овие мигови? Зашто се лошо ме спопаѓа од кога те нема? Не те сакам, не! Ама ми треба поддршка од тебе... ова не е лесно... Во овие најтешки мигови, јас мислам на тебе. Длабоко во себе знам дека си добар човек...
Те сакам. Иако си тотално луд. И понекогаш тотален идиот. и тотално забеган. И тотално мрзлив. И тотално, нетотално, ненормално, премногу, од сржта на моите коски до надворешноста на мојата кожа. Те сакам тотална будало моја.
нешто кај тебе се сменило... и ми се допага... (иако веке не сме подолго време заедно) нешто ми вели дека си сеуште моето малечко срценце кое има нешто што ми припага само мене
Вака SINGLE те сакам уште повеќе ми го разубави денот со ова што го гледам Песната не знам зошто ме потсетува на тебе http://www.youtube.com/watch?v=P1REI8YIajM
Уште пред да ми кажеш, еве јас ти кажувам - Да, напната сум, и те напнувам. И знам досадна сум, и ги преувеличувам работите... И хистеришам без потреба... И преметкам очи без причина... ... и фучам... и.... и... се мене не ми штима... Опрости мииии Љубим теее
Се надевам дека ќе се смениш, се надевам дека ќе увидиш дека не си во право, се надевам дека ќе бидеме пак заедно