би го поминала цел живот со тебе , би делеле се и во добро и лошо , не би те оставила за ништо на светов би се откажала од се само да сум со тебе. би ти родила дечиња колку сакаш и би биле прекрасни родители. те сакам да знаеш и спремна сум за се само ти реши се
Убаво се изрази прееска...иако не е нешто по мој,а и по твој вкус...но е фино... Bilo je noci bez sna a ti bi me uspavala. Moj svaki znala si grijeh, a opet bi me ljubila! Bio sam ponekad grub, ti sve mi prastala! Точно е,се само затоа што те сакам...знам каде би била и без тебе,но ти ми ги правиш нештата да ми бидат комплетни.Сакам што растам покрај тебе,сакам што порасна покрај мене,сакам што се грижиме еден за друг. And good, this danger is danger of love, of complete love for all life, for all lives, and if this love brings us the death and the prisons, I am sure that your big eyes, as when I kiss them, will then close with pride, into double pride, love, with your pride and my pride.
Многу работи би му кажала ама сега би му кажала со среќа на првиот работен ден , кој веќе му започна . И да не му шетаат очите многу многу .. зашто нема да знае каде му е газот , а каде главата И дека го сакам најмногу
Зошто си толку инат?Зошто не пишеш? Што се правиш?- Фраер.Па и да ти кажам не си... Мислиш гајле ми е.Воопшто НЕ! вечер си излегувам со другарките и многу ме е гајле...
Извини што ме нема деновиве... Што не сме се виделе, не сме се... Аххххх... Ајде ќе надокнадиме ти ветувам Ова е само период додека се средат работите.