Стварно не ми се верува преку што прејде... Мислев дека никогаш нема да ми простиш. А ти? Ти не ми ни пререче ништо! А јас не ни побарав да ми простиш. Ти веќе си го направил тоа! Мило ми е што те имам запознаено тебе во животов! Редок примерок, признавам! Се гледаме на есен... Нашето годишно време
ааааааааааааааа говедооооооооооо ми фалишшшшшшшшшшшшшшшшшшш инакууу сеа сум си најсреќна лалалалалал си купивв знам јас знам знам знам ќе се гордееш со женска ти будалата шо ти вика цело време за без врска работи и те напнуваа алиии еве ти ветувам дека ќе се подобрам само незнам од кој ден фалиш фалиш до мене, најмногу фалиш теее обоЖаваМ !
Мразам!Мразам!Мразам!Значи мраааазам кога си љубоморен на некој глупости што сам си ги измислуваш во главата. А на тоа што треба да бидеш љубоморен никогаш него приметуваш,како слепец си Уфффф како ми иде да ти мавнам еден бокс
Не се секирај златце уште малку и си идам дома, ногу ми недостигаш сакам тееее http://www.youtube.com/watch?v=k-ImCpNqbJw
Гнидо една те сакам, и ми недостасуваш!!!!!! Не можам ни да учам Сакам да не ми се моташ низ глава, доста е само што си ми во срце ! Нели сфати до сеа дека не можам без тебе !? И што дека ќе ми пишеш пак на фб , не е работата фб хани, сакам да те видам, а знам дека така само полошо ќе си направам! Ќе те заборавам ли јас тебе некогаш?
Зошто се изгубив скрозз?? Зошто не можам да учаммм?? сакам да си до мене, да те видам да те изнагушкам најсилноо оти си толку далекуууууу???
ах да знаеш колку е фино вака кога си ќутам ама да знаеш па колку е пофино кога ќе ми ти кажам се што имам да ти кажам...уствари си знаеш си го доживеа еднаш..повели сега пак
тотален идиот си мислиш дека ако идеш на студентска фраер си епа не си душо само продолжи со твоите фикс идеи биди среќен што уште сум воздржана и не праам ништо уживај
Аман веќе,ајде дома и утре е работен ден.Нема да ти пропадне фирмата,не е на татко ти глава. Кариера?А јас и мојата кариера која е во стагнација?Цел живот само за твојата кариера се дискутира,планира,организира ...туууу.
Те сакам бе еј! Зошто немам сила да ти признаам зошто секогаш кога ќе те видам само го тргам погледов,а после си се пцујам што не сум ти рекла ништо. Те сакам , можеби не знам што е возвратена љубов бидејќи не ме сакаш не мене ги сакаш нив оние глупави и ефтини копии од некоја ефтина необразована простачка. Пробав да те преболам ама не можам секогаш кога ќе поминам покрај вратата од твојот дом ми доаѓа со сета сила да затропам по вратата и да ти ги кажам тие два зборови да ти кажам дека... ТЕ САКАМ Те сакам повеќе од својот живот за една секунда да слушнам искрени зборови од тебе кои кажуваат дека ме сакаш за тоа би го дала целиов мој живот, би го скратила својот век само да ме сакаш. Не бев ваква, но ти ме измени зошто мораше да заврши вака?! Од секој ден доаѓање кај тебе дома и ти кај мене мораше да биде вака со празни погледи не ме ни препознаваш за тебе сум некоја глупава мала која си ја сакал во минатото. А ти за мене си единствениот кој вистински сум го сакала и сеуште го сакам... Ми требаш знаеш како да се сеќавам на твојот мирис... Како да се сеќавам на сите авантури кои ги имаме имано секој ден со тебе го живеев како последен. Не го губев времето туку ЖИВЕЕВ,а сега се измени не те препознавам,но сепак сеуште проклето те сакам. Се мразам себеси поради тоа,но те сакам свесна сум кога ќе го слушнам твоето име треперам ги затворам очиве и... Сонувам како ме сакаш како те сакам,но реланоста е сурова. Ти не ме сакаш... Си ме сакал ми призна,но си расчисти ,а јас немам храброст.. Кога би можела ова да ти го кажам...
лелеле шо знаеш да бидеш некогаш шушлупаче тоа е чудо како мислеш по тоа шо го кажа господ за белите влакна си го фанал
Прекрасен ден поминат со тебе злато. Ден полн со љубов. Сакам никогаш да не заврши. Секој момент поминат со тебе ми значи премногу, со тебе сум најсигурна.