те мрзам затоа што си таков никаков ке ти вратам за ова денес верувај нема да ти останам дужна ке те стигнат моите солзи и нервози
.... ти кажав, ти кажав... Мислиш дека го виде мацолот? Да, да... го виде . Ти реков полека со моите нервулиња. Си го окрка, сироткото . Ајде еве овдека те цункувам. Ама овдека, инаку напрчен ми е носот, знаеш нели. Еееее така.
Зошто денес сите само за тебе ми зборуваат? Не се свесни дека само долеваат вода на оганот кој уште долго нема да згасне. Не дека јас не сакам да знам за тебе... Само не сакам да слушам муабети сега бидејќи ме потсетуваат на тоа дека не сум дел од твојот живот, иако ти засекогаш ќе останеш запаметен во мојот. А знаеш дека боли, неизмерно многу, не дека е прв пат, но... Сеуште чувствувам некоја празнина во себе, при тоа не можејќи никому да објаснам како ми е. Едноставно не сум таква да барам нечие рамо за плачење, па најверојатно ова е едно од малкуте места каде можам да си дозволам да бидам потполно искрена. Проклето ми недостигаш, секој изминат миг со тебе, дури и караниците сега ми се драги, верувај. Доаѓа и тој, фамозниот петок... Некогаш само наш, а сега тажен и тивок. Како ли само ќе те погледнам - не знам. Воопшто не знам како да се поставам, но знам дека ти ќе дојдеш само заради тоа што мораш. Ќе го пребродам јас и ова, ако треба сама, како и се останато до сега. Ти... биди ми жив и здрав.
зашто си таков идиот тешко ти е да кренеш слушалка да ми се јавиш аха океј повазна ти беше забавата ама ако утре пак ке ме бараш мене
кога ли ке се јавиш се прашувам додека не сум го наполнила форумов со постови амн зар немаш жал и оваа ноќ останав чекајќи те да се јавиш те молам јави ми се
^Абе остај го дечкото малце да се изжурка на студентска забава еее А јас му кажувам на мојов да се олабави малце, не си интересен напнат бе мацо
ја претерваш бе свинче 2 сати не ти пуштив порака одма пискаш па ајде ќе поминат брзо 10 дена не можам бе златен да пуштам пораки на секој 5 минути не се зезај и ти не си нешто поарен све е во ред само домче седам така ти е неубо дека си далеку од сите и дека секој ден се гледаме сега ни е чудно да сме разделени но ајде ќе помине знајш дека те сакам најмногу на свет но не ја претерва ј
ааа ми требашшшш многуу најмногууу ! ќе те издрадувам коа ќе се вратиш, мн сум најсреќна ми требаш да го поделам ова со тебе ......... засекогаш твоја !
не ме нервира што отиде на студенска ме нервира што ми се праи фраер начинот на кој се понаша кога е таму со друштво
Mене не ми требаш,не..Ако не ми даваш се,цело срце за мене. А ти немаш срца две. Мене не ми требаш ти,ако со неа си бил,со неа ПРОДОЛЖИ!
Не заслужуваш ни да те спомнам а камо ли да пишам дека те сакам, ама ете напишав... не не... не си ти виновен, виновна сум јас, што не можам да си ги отворам очите Секој чекор ме потсеќа на тебе, што и да направам ме потсеќа на тебе... па да... немаше една работа што не ја имавме направено заеднички. И? Ќе ми кажеш како понатака да продолжам? Како да не те мислам? Немаш одговор или...повторно она твоето себично НЕ ЗНАМ !! Веќе 2 недели не сме заедно, јас едвај имам воља да јадам, не дека ми се јаде, не сакам да не се нервираат моите! Паметно или не не ми е гајле, за една недела "случајно" ќе те видам, и се надевам дека тогаш ќе сфатиш дека собирајќи камења си изгубил дијамант, а до тогаш мене ми преостанува да чекам... ништо друго !
по се изгледа ти MENE ќе ме научиш на многу работи....а каква сум јас после новостекната самодоверба уууууууф само јас зна м