Туууу луд еден грам немаш бре ќе ме отепаше Ако не ти се лутам...ако имаше последици сам на себе ќе си се лутеше
со нула те множам и без тебе можам, и не ми е мака - се игра и вакаааааааааа дај, шетај маче, дај не ме замарај леле , ме удави едноставно со твоите филозофски реферати и разговори - олади!
гледаш дека може се да се реши кога ке праиш муабет а не само да се инатиш и не се јавуваш Те сакам бе карачу мој (си знаеш зашто)
Леле. Ти не знаеш колку сакам да ти лепнам една воспитна. Еден шамар ама онака филмски. Зошто бре немам срце за тоа ??? А понекогаш заслужуваш и тоа не само еден. Плус каков маж си ти бре ?? Ај опрај се. И не ми намигнувај, или што би рекла баба ми не туку џвргулкај со очите. Јели је јасно свинче ? И да не заборавам. Сакам да те видам, ама за инает денес сам ќе си седиш, затоа што си прост. И заради фејсбук, ахам. Нека те влечат за нос. Слободно, ти тоа го дозволуваш. Глупсон еден. И не пали тоа не се замарам. Дрн дрн дрндупки не биди малоумен и простодушен. Те сакам.
Заедно ќе го распарчиме небото и потем несмасно ќе се обидуваме да ги составиме деловите. Потребни ќе ни се целите животи за да дојдеме до крајот, а тогаш ќе ги видиме сите пластични луѓе кои ни беа застанале на патот. Тогаш ќе видиме дека небото никогаш не може да се состави, оти така никогаш не ќе се видат ѕвездите што ти живеат во отсјајот од очите.... ТЕ САКАМ
А каде си сега??? Колку мразам така кога наеднаш ми исчезнуваш. И јас си продолжувам да се замарам, да се нервирам а ти којзнае каде си. Браво за мене, секоја чест.
прекрасно ми е со тебе едноставно те обожавам прасе мое убаво ке се заљубам во тебе па ке видиш убаво
http://www.youtube.com/watch?v=APcTSBbcSpY Come on boy, come and get in, The rhythm music will take you high. What I'm feeling about you, I love you, don't know why. Everybody come and get in, The rhythm music will take you high.
навистина лошо звучеше кога ти како менаџер ми кажа да не разговарам со тебе (а не направив ништо лошо) ете сега веке нема да ме гледаш, за да ме критикуваш секој божји ден(се нешто не ти е по кејф) а убаво од тебе дека ке ме препорачаш во некоја од фирмите со кои соработувате и дека ке ме исплатите како компанија кон својот вработен(фала ти за тоа), и да знаеш дека имаш преубави очи, и целиот си ептен sweet like a pie, иако ми беше менаџер
Би му кажала оставија барем на еден викен работата 1 ден биди бар слободен да ти се изнагледам ..изнагушкам..се нај,нај .. а не секоја вечер на работа немам и воља да излезам надвор .. ффјдсфхлсдцнсфхчкдејч.њемндкас!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oф,само да знаеш колку ми е жал.Не можам се да ти кажам,зошто не се отварам лесно... Срцето ми се крши на милион парченца само кога ти го слушам гласот,како ти трепери,жалозливо... Се ставам во твоја кожа,и знам колку ти е претешко.Дури и во својава ми е тешко. Знај дека сум со тебе,секогаш,секаде,во било кое време,во било каков момент,тежок,среќен...Секогаш ќе ме имаш мене,секогаш. Срцево ми знае колку сакам да те гушнам,барем малку да ја задушам болката која ја чувствуваш,да те утешам... Ќе помине,само треба време.
истото што ти го кажав по телефон..ми фалиш премногу, а не сме виделе дури ... од вчера :/ едвај чекам да те видам, да те изнагушкам, избацам, да ти кажам колку најмногу те сакам и како би сакала секој момент од животот да го поминам со тебе ... аххххх бескрајно многу те сакам љубов