Се најлошо и дедо мраз Добре дојде во пеколот Те чекам со пријатна насмевка и солна киселина во ташната.Ау не немој да бидеш безобразен , знам дека се грижиш како се изгледа пред луѓето , па и самиот ти...нема да ја ти ја истурам на фаца иако заслужуваш , ќе настапам по софистицирано - ќе те измамам да ја испиеш. Еднаш реков - Решив да преминам преку тебе , само успат добро ќе те изгазам со штиклата!Но секогаш нели се случува некое ла*но да ти се закачи и немаш друг избор освен да го влечеш со тебе.
аааа говедоооо ниедно ти мене утре многууу ќе треба да ми објасниш ! ќе видиш ти скапан еден ! иии да едвај чекам да те видам утре после твојата шетка ! и сеа нема те сакам ! пошто баш и по ова што го приметив денес не си за сакање
Чувствувам чувствувам бубни ја еднаш од мене она е заслужна што ќе се видеме и не заборавај да си останеш single барем додека да се видиме
И така ќе одам до кај баба ми да свртам до кај тебе дома а знам дека имаш гости и јас плус ќе ти сум гостинка Вечер ми рече дека ќе излезиме е така да си знаеш гајле ми е што ќе имат многу гости, сакам да те видам затоа што вчера само на школо се видовме
Го сакам твоето газе. Цел ден би ти го галела. Да можам цело време раката би ја држела на твоето газе, каде и да сме. Па што машко ќе беше со толку секси задник . САКАМ ДА ТИ ГО ГРИЗНАМ
Си ималл нешто муабет за праењеее?? како и да е се надевам дека не е нешто страшноо јас те сакам а ти како сакаш
Хух, интересно е кога ме оставаш во прашалници, ама сепак сакам кога ја имам контролата во мои раце. Како минатиот викенд. Да дека не планираното е најубаво...туку ми матиш вода ама ај ќе подзамижам hock: *едит: пази да не добиеш едно мавни ми се знаеш дека ќе ти е заслужно!
Нема ништо да собирам во мене , нервирај се ти зошто јас нели ти реков вчера.Не сум истата за разлика од тебе , ти остана непроменет , така сакам , така е се сомневам во тебе и признавам , ми личи дека сакаш да ме качиш во кола , да ме качиш на к** и да ме вратиш назад.Неблагодарен , немој да си играш со оган ЌЕ ИГРАМЕ ПО МОЕ , ИЛИ НЕМА ДА ИГРАМЕ !
Мило ми е што си свесен за се, но не ми е мило што не превземаш ништо. Не знам до каде и до кога се ова ќе оди, и сеедно ми е. Мило ми е што ми се јави и што ми пиша прв да не те претрка некој. А уште помило ми е што за жал те претрка некој. Нека ти е среќен роденденот. Т.е нека ни е среќен на двајцата. А види, пак ќе бидеме одвоени, јас веќе си ја испланирав и дента и вечерта. Искрено од се срце, ти посакувам да се средиш, да пораснеш во главата и да се соземеш. Јас сакам дечко, маж, а не мало дете покрај мене. Претеруваш, а јас губам нерви и сила. Те молам. Порасни. Те сакам.
Срце си !! Признавам пред сите Извини. Знам дека претерувам понекогаш односно секогаш, а ти пак си смирен и не ми се лутиш. Ни јас тебе не ти се лутам иако мислиш така Ништо веќе не e битно, затоа што сега знам Срце мое
Душооооо.... ми недостигаш .... ајде дојди пак... многу кратко се видовме.... ајде доаѓај ... неколку дена ќе имаме само за нас.....