аааааааааа срцеееееее мое те сакам бе најмногу онака онака пренајмногу !пренајубаво ми е и вака нека остане
не се секирај за утре, аман пуста таа љубомора, нема глупости да правам знаеш дека само тебе те сакам, ќе прошетам низ Охрид и за тебе и знај дека вчера вечерта ми беше преубаво...секој нареден ден, секоја наредна вечер со тебе ми е посебна, тоа е зашто оваа љубов е посебна ... Те обожавам најмило мое!
Ти благодарам за твојата топла насмевка која ми е најголемата светла точка во мојот живот. Ти благодарам што си со мене во најборо и најлошо. Те сакам навистина
Слушнав дека ми те викале папучар срце мое Па, ако ти речам купи ми тоа, а ти ме прашуваш сакаш такво, или такво и трчаш одма во продавница, не знам зашто некој така би зборел Ах бе срце мое, ич да не се секираш, си знаеш ти најубаво зашто си ми папучарче
малку се пронајдов .. не секој има таква среќа да има дечко што ја третира девојката како кралица, и сите тие што викаат дека некои се папучари патат за да добијат внимание од дечковците сепак ми е папичуло
Не ми фалиш.... се навикнав без тебе... Не ми треба да те видам... Не ми е потребно да ти го чујам гласот... Не ми треба нешто ново како што викаат сите... Се помирив со се` и не ми е најбитно да бидам со тебе, сакам да бидам, не викам не, ама ете... се помирив и со тоа... И покрај сево ова... Јас проклето МНОГУ ТЕ САКАМ!!!!!!
Уште една ноќ без тебе, загушена во сопствените спомени, кои знам дека уште долго време ќе се врежани длабоко, длабоко во моите мисли и срце! Како ли да те извадам од него? Посакувам да те мразам, но не можам... Со насмевка на лицето се сеќавам, на сите заеднички работи, на сите оние глупости што заедно ги правевме, на нашиот прв бакнеж, на нашиот прв заеднички одмор... а знам дека не треба! Гледам во мобилниот кој веќе 3 недели е нем, а како би било поинаку, кога сите знаат дека очи и срце имам само за тебе! Ги читам оние пораки од тебе, малку се знам... те мрзеше да пишуваш, сакаше да ми се јавуваш за да ми го слушнеш гласот,но кога ќе напишеше нешто беше напишано од срце! Дури и воздухот што го дишам мириса на тебе, те барам насекаде а тебе те нема. Не знам ни дали ќе те има. "Hе знам"... збор кој што ти најчесто го употребуваше. Најлесно е да кажеш не знам! Kaко да те заборавам? Како? НЕ ЗНАМ!!!!!!! Знам само дека многу те сакам !
Дека понекогаш не те сваќам, често паничам и се плашам од хипотетички ситуации, вака како што се работите сама си се трипам и си замислувам дека нешто се случува и ме забораваш, ќе ти пројде толку беше, се ладиш..и доволни се неколку реченици и моменти што ќе ми ги посветиш како овие вечерва па макар биле и оддалеку и за да ти правам друштво пошто неможеш да спиеш и ми проаѓа се..и ме смируваш и се надевам дека го мислиш истото што го мислам дека и ти броиш денови како јас..и дека и ти како и јас.. си ја чуваш нашата љубов скржаво и НИШТО не ја допира!
Земено од ФБИ - "А да те фрлам у Охридско па таму да глумиш риба?" м? Кој нема у глава - има у нозе / раце