лош ден , ако терај си свој филм и ја го можам тоа...... ако ти свртам ја на тебе до после ..... ќе збудалам незнам ни самата што се слулува од вчера со тебе !!!!!
Кога би можеле да се видиме и да ме гушнишш нежноо да заспијам во твојата прегратка, и еден бакнеж најсладоккккк
И СИНГЛ ДЕВОЈКА Е СРЕКНА ДЕВОЈКА.. ете така да си знаеш .!. Спојлер те мразам, цркни, однапред благодарам, со почит и љубов велешанка Спојлер http://notformen.mk/ljubov-i-seks/vrski/5372-i-singl-devojka-e-srekjna-devojka.html
TE САКАМ!!! ....злато мое си ти.....најубаво, најпаметно, насмеано, тактично..... ТЕ САКАМ....пак и пак и пак! И....фала ти! /И, знаеш, малку ни е времето......аааааааааааахххх......... /
I could make you happy make your dreams come true Nothing that i wouldn't do Go to the ends of the earth for you To make you feel my love.
Deka mi fali najmnogu na svetov ... i deka sekoe utro mi zapocnuva so misla za nego ... i sekoja vecer zaspivam mislejki na na nego .... [mod-kirilica:lpf3yh30][/mod-kirilica:lpf3yh30]
http://www.youtube.com/watch?v=ICL8FqfYvJ8 Ја увек носим кофер љубави.Затоа ти не брини. У њему њањају сад сви,који су ме вољели. Ја носим кофер љубави... Зато ме не тражи,вако си ми дражи
Благодарам за најубавиот подарок за роденден. Благодарам што направи да имам роденден кој нема да го паметам по солзи и лоши случки. Благодарам, по милионити пат што си со мене и да не ти ни текне дека ќе бидеш со друга. Не сум јас будала да дозволам мојата среќа друга да ја доживее. Благодарам за огрлицата, таа само ми создава маки и ме тера да мислам на тебе постојано. Изгледа многу ти се допаѓа да шеташ низ моите мисли. ...Верувај нема да ја извадам се до денот кога нашето ќе згасне, а тоа е далеку од нас. Ме изнервира максимално во вторникот тоа што знам дека го направи намерно потегот на facebook. Јас знам дека е вистина тоа, но не и овој случај. Особено ме повреди што излезе како да ми правиш лице. Не заборавај дека тука некаде постои личност на која бескрајно и значиш, несомнено многу те сака и мисли на тебе во секоја нова секунда. Те сакам, и не заборавај дека си мој. ..а тоа аферчињата и лажните гласини, можеме да ги заборавиме. Очекувам како што јас не реагирав бурно, туку се ситев што си мој, така да е и со тебе. Иако не е на одмет таа заштитувачка љубомора.
Ќе му го позајмам текстов на Џибони - Možda dogodi se čudo I onda uspijem prešutjeti Teške riječi i sve grubo Sve što ljudi govore kad se više ne vole Nema pravila Tu nema pameti Kad nastupi tišina Mi smo dvoje ljudi što se ne mogu razumjeti I činim pravu stvar (ne spominjem te ja) Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola I kada poželim ja Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola Što je moje, što je tvoje? Tako ne mogu razmišljati Sve smo gradili u dvoje I sve iz temelja sad čemo podijeliti Kome noć a kome dan? Ne, tu nema pameti Kad nastupi tišina Mi smo dvoje ljudi što se ne mogu razumjeti Ама џабе понекогаш мазохистички и невскусни загризи на кутрово ми сетило за вкус тоа пцовките си летаат среќно во етерот на сите страни од светот како ластовоци никој не е светец цело време некој ни со скратено време не е ама ај !