Ако денес не очекував нешто, тоа беше дека онака ќе ме изненадиш. Да ме прашаш сега како ми е, што чувствувам за тебе, нема да знам да ти кажам. Толку ме усреќи денеска ни самиот не си свесен. А она што најмногу ми ја наполни душава е што знам дека она што не држеше заедно не е изгубено. Нашето прекина заради кавга, сплет на околности, не знам ни самата. Но емоциите останаа, знам дека знаеш за мене, знаеш дека знам за тебе. Ова беше најубавото честитање на роденденот, си ми го честитал многу пати, со подароци, но она што вечерва ми го пружи ќе го памтам за цел живот. Утре не знам што ме чека, не знам како ќе станам, не знам ни каков ќе биде денот но знам дека ми значиш. Премногу. Прва љубов си ми и не, не можам никогаш да речам лош збор за тебе, макар не биле заедно, макар ова да ни е последен разговор. Не знам ни кога ќе те видам, некогаш и негде, ама да знаеш будиш нешто во мене што друг не можеше. Ме тераш да се смеам како некое смотано детиште од 5 годинки, онака смотано и глупаво. Ме тераш да треперам и да шепотам место да зборувам. Ретко се отворам пред други личности за она што го чувствувам за тебе ама денес ми иде да вриснам... Уште еднаш, не знам утре што носи денот, но овој што веќе помина беше совршен. Фала ти што учествуваше со огромен удел во него
Дете ќе ме полудиш жими се !! Готова си сум јас Срамота Ах ако те фатам Е вака само еднаш ќе ти направам и толку од тебе пуф ќе те снема во моите прегратки јасно ? :geek:
Спиј сега ти како топ, јас чекајки те да се прибереш дома отрови се со кафиња сеа ке ке блеам како теле у компјутеро.....ајт там да сонуваш како јас ти дремам над глава и ти расправам приказни за мали деца
Не ме интересира од што живееш, сакам да знам кон што тежнееш и дали имаш храброст да сонуваш за исполнувањето на желбите на твoeтo срце... Не ме интересира колку години имаш. Сакам да знам дали си спремен да ризикуваш да испаднеш будала за љубота, за исполнувањето на твоите соништа, за овие авантури кои ги нарекуваме живот. Не ме интересира каде живееш и колку пари имаш. Сакам да знам дали си способен да станеш после ноќ исполнета со тага и очаЈ, уморен и ДО коска исцрпен, и да направиш се што е потребно за да ги нахраниш своите деца. Сакам да знам дали си во состојба да ја издржиш болката, МОЈа или СВОЈа, а притоа да не мораш да криеш, ублажуваш или бришеш. Сакам да знам дали знаеш да се радуваш, за мене или тебе, и дали можеш да заиграш диво и да дозволиш екстазата да те понесе се до врвовите на твоите прсти!? Сакам да знам дали си во СОСТОЈба да Ја видиш убавината, па и ако не е убава, сеКОЈ ден можеш ли да и црпиш инспираЦИЈа за својот живот од неЈЗината присутност.
Protiv sebe pokraj tebe moram sega, znam, da odam sama i samo taka srce kje sochuvam Ti nemas nisto sto mi treba za da preziveam samo ljubovta me gree, a ti si navika Chours: Ti znaes kolku vredam a sepak nisto ne ti znacev jas nema da te stedam gotovo e sega megju nas vekje ne te gledam so isti oci kako nekogas ti znaes kolku kolku vredam no me gubish ti za sekogash Nemav srekja samo taga so tebe podeliv Srce nosi gorcliv vkus od tvoite grevovi ti nemash nisto sto mi treba za da preziveam samo ljubovta me gree a ti si navika
Ех...ти кажав се што имав,ама и не ти кажав. Во оваа една година,ги разбуди сите полумртви пеперутки во мене,го излечи срцево,ми беше мелем на рана. Го разбуди сетилото за искрена и чиста љубов,кое беше скриено длабоко во моите чувства,чувства на недоверба,гнев. Ме разнежни толку многу,ни самата не се препознавам,го смени секој дел од мојата душа што не чинеше. Направи да фантазирам за брак и деца Не личи тоа на мене,не не. Ме откри,вистинската јас можеби? Виде нешто во мене,кое другите не го гледаа,и за чудо,тоа нешто те привлече,те натера да се заљубиш во мене. И јас видов нешто... ти светеше ангелската круна над главата! Љубоморна сум... сум,нејќам да изгубам нешто што ме подигнало од т.н дно на емоции. Те чувам,како психотична кучка. Себична сум,нејќам да те делам.Со никој. Ја разбуди секоја перверзна мисла што ја имав во главата,секое еротично чувство. Човече,се палам на тебе бре. И сето тоа...зошто проклето многу те сакам. Честито годишнина. P.s Сакам секс.
Од А до Ш... http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs I know you think that I shouldn't still love you, Or tell you that. But if I didn't say it, well I'd still have felt it where's the sense in that? I promise I'm not trying to make your life harder Or return to where we were I know I left too much mess and destruction to come back again And I caused nothing but trouble I understand if you can't talk to me again And if you live by the rules of "it's over" then I'm sure that that makes sense I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be And when we meet Which I'm sure we will All that was there Will be there still I'll let it pass And hold my tongue And you will think That I've moved on....
Лелееее ко што сум нервозна денес цел ден,само ти ми фалиш да ме нервираш!!! Кур*тон издупчен http://www.youtube.com/watch?v=O-GfWEC1Op8 And I took his heart when I pulled out that gun .... Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum Man Down ! Oh mama mama mama I just shot a man down !
не! не сакам да верувам во тоа, не сакам да верувам дека ти тоа си го направил, дека ти си спремен за такво нешто.. не не сакам да верувам во гласините што ги слушнав...знам дека не си и баш дете за пример и дека секакви лудаштини ти текнуваат и си спремен да ги направиш НО ова е премногу и за тебе.. се надевам гласовиве што ги слушнав не се вистина...
Многу ми значи твоето присуство и секој убав збор што ќе го слушнам од тебе, и секој твој гест и многу ми значи твојата поддршка! Незнам што би правела без тебе. Среќна сум што си присутен во мојот живот и сакам засекогаш да останеш. И да не се менуваш. Остани таков каков што си.
I hate that i love you!!! Како се појави во животот мој ? Како влезе во него ? Ти, ти кој најмалку очекував дека ќе бидиш ти тој!!!
Ќе го дочекам ли денот кога ќе имаш потполна доверба во мене? Иако никогаш не си имал ниту повод ниту причина за такво нешто, постојано потпрашуваш, се сомневаш во мене. Па јас да сум на твое место, нема да издржам толку време со некој на кој не му верувам целосно! Ме повредуваш, само тоа да си знаеш...
Аман веќе од оваа ситуација, сакам да се средиш, да можеме да се гледаме почесто и почесто да правимеубави работи. ПРеку глава ми е, тебе ти е тешко, мене уште потешко.
Срце мое срцкасто, Џигер мој магарешки Душо моја напатена Глупчо мој најглупав Мило мое најмило Да знаеш дека Ич бе ич не ми е гајле. ден, два три, недела, две, месец .... колку време сакаш толку ќе си седиме скарани. Ич ... Јас прва не ти попуштам. Па не сум крива. И ми се може овој пат. Најде со кој да садиш крастајци кога има добиено. Лигави се, лигави се ... кога ќе завршиш факултет таман лигавче ќе ти купам. Теле тоа недоквакано. АЈ чао. Јас си го имам форумот да се олеснам, а ти беснеј. МВА
Добро де, не ми е јасно што се узрујаваш толку ако ти кажам дека ќе гледам порнич. И после женските биле љубоморни ако мажите глеале порничи. Ахам, да. И од инат уште еднаш ми даде, само да не си гледам порничи Ех, од сега знам што е лекот