Секогаш бев јас таа која беше крива и уште сум затоа што имам премногу слобода која ти самиот ми ја даваш. Ама овој пат ме разочара. За прв пат ме боли душата поради тебе. И да сериозно е иако не можеш да сфатиш.
Ти благодарам за целата подршка во овие три години,за целата љубов и цело разбирање !!! Те сакам најмногу на целиот свет
ај си четувал торпек еден ама си заборајл од зидот да избришиш со кој важи сега ќе видиш што значи моето игнорирање прост еден ќе видиш со кој си имаш фатено работа
Сакам да се вратиш...ВЕДНАШ!!! Не можам веќе сама....ми требаш многу... Ми фали се што имаме.Ништо не е исто без тебе....Како да ги преспијам овие два месеци без тебе , иако ме убедуваш дека ќе биде пократко знам дека толку ќе бидат....Не ми требаат твоите пари ти ми требаш ѓубренце едно НЕ МОЖЕШ ДА ГО СФАТИШ ТОА?!?!?!?! Те сакам.....
Вчера сфатив дека и најбитните случувања во животот ако ми поминат без тебе стварно немаат смисла..колку ми се исполни душата кога те видов вчера, т.е сабајлево искрено со цело мое срце и душа го трошам секој мој здив само за тебе, те сакам до болка, неизмерно те сакам и посакувам единствен мој..
И сеа почна да се дружиш почесто со поранешниот ти другар и со сестра му, па и со тие некои си нејзини другарки, немој само да ти текне нешто повеќе од тоа.
ох бејб веќе ми недостигаш...глупава далечина ти благодарам за секој убав збор,за секој добро палниран гест за секој нежен допир за секој поминат километар .....
Многу ми недостигаш. Најмногу. И тоа само еден ден сум без тебе. А ми изгледа како да е цела вечност. Но денес ќе си бидеме заедно. И треба да разговараме за толку многу работи... Толку многу работи имаме да си кажеме. После следува најубавото. Ќе те чекам злато мое.
http://zazabava.com/zaprosuvanje-na-holivudski-nachin Е вака треба да си креативен и романтичен кога ќе дојде време
Your window to life is only TV Youre totally blind with things you can see Good morning, my love I need you so Good morning, my love I love you so Im a party dynamite Faithless, rough and impolite Whisked eyes and powdered nose Blowing up the clubs I chose